Rád Vás tedy nechám zkritizovat mojí výbavu na molo, má spoustu nedokonalostí, samozřejmě jí hodlám ještě dál vylepšovat z výdělku v již v Entarianu:
Štít 2x schop dábel 27 rp 20x20x4 poh
Boty 2x schop dábel 19 rk 20x15xMB
Helma 2x schop int 20x10 28 mhú (vím že int bere o něco méně než příšera, mělo bý to být +- 150 dmg, talík mi rve srdce ale helma k nesehnání)
Zlaté zdobené 20x10x10 + 20rp (rád bych těch 5% šípů vynahradil průmkou +7, je těch 5% tak fatální? viděl jsem je u spousty lidí)
Perlák 20x15x1500zbx1500mb
Náramek 20x10 (nevím zda má smysl psát magii ikdyž sem tam lučištnice kouzlí, časem pořídím aj s 2k zb)
Jaspis mám zatím 13+20+8poh, plánuju v nejbližší době upgradovat na 16+20
Budu nosit vše co zvyšuje dmg - elíky, trofej, co se týče ryb nevím, prodraží se a když bych dostal tak efekt zmizí. Skin .. snad se tam někdy dostanu

Biolog zatím není hotový, dělám poznámky, ano příšerné. Dokud ale nebude k na prodej žádné bmko není moc co dělat.
Bez biologa bych doufal v 17-18k dmg, snad je to vůbec možné, modlím se s hotovým biem za 19,5 - 20,5.
Dodávám info: buff mám 121% bez korušky, měl by stačit, to už mám ověřené, healera mám.
Ak bych se měl něčeho zbavit nebo cokoliv spálit až do základů jedniček a nul, nebojte se mi to napsat, čím ostřejší kritika tím lépe to dostavím. Ideál by byla lepší helma, do šperků 2000zb+krit, průmka místo 6% 10% yang alespon, jaspis 16+20... no, nechám to na Vás, at si můžou ostatní třba taky ověřit své výbavy.
Díky moc, držte se.
PS: Těšíme se na velikonoční a čarodějnický event!