BM hrad/meteory - odlišnosti ve výbavě

Diskuze o rozlehlé zemi s Kouzelným sadem, které dominuje Keskiro spolu s jeho starším bratrem Askerem.
hoooops
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

BM hrad/meteory - odlišnosti ve výbavě

Příspěvek od hoooops » ned 06. pro 2020 7:26:19

Zdravím, moc se mi líbí představa vylepšování bmka, slyšel jsem něco málo o hradu.

Projel jsem všechny příspěvky v sekci Entarian, ale moc odpovědí (spíš žádnou) jsem nenašel.
Chodit solo/duo není problém, rozhodnu spíš podle efektivity

Mění se nějak radikálně výbava (136 molo x 145 hrad)? Slyšel jsem pár věcí a tak bych se rád doptal:

- slyšel jsem o dračím náramku 20x10x15 (dábel, lidi, magie) místo nebeského (je jasné že tam se ZB a magie vážně hodí)
- nejspíš se vyplatí trn +8 +9?, sehnat jaspis 20schop 20dábel a lepší nejspíš není v mých silách
- je jasné že průmka/dračí náramek/trn vykovat co nejvíc můžeme
- do hradu by neměla být potřeba karma, mělo by stačit klasické bm na molo, jen zvýšit dmg (?)
- nejvíce pochybné info: bm může na podstavci být tak dobré že se +- vyrovná s proměnou (myslím že jsem to četl zde na foru)

Je mi jasné proč se hodí poškození schopností, magie, a vlastně každá obrana navíc, dmg = zárobok nejspíš platí i za bm na podstavci.

Děkuji za případné poznatky, poučující komentáře, rád se dozvím pravdu, slyšel jsem že se do hradu moc nechodí.

Přeji příjemné prožití nadcházejících svátků, užitý event a hlavně žádný 3x int kalenky:)
Naposledy upravil(a) hoooops dne ned 06. pro 2020 15:07:21, celkem upraveno 1 x.

Minnoroth
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Re: BM hrad/meteory - odlišnosti ve výbavě

Příspěvek od Minnoroth » ned 06. pro 2020 9:22:57

Ahoj,

BMko do Hradu jsem zkoušel, ale neměl jsem nějak vytopovaný DMG, takže nemůžu úplně přesně mluvit i za tvůj případ s trnem atakdále. Ovšem počítal bych s tím, že Kapitáni ti budou dělat docela hodně práce, vzhledem k tomu, že nemáš k dispozici otravu. Druhá věc je, že sice budeš moci prodávat drop u Vetešníka, ale investuješ nějaký čas než tam doběhneš a vrátíš se. Třetí nevýhodu bych viděl v ne úplně kontrolovatelném spawnu mobek = Někdy se ti na podstavci naspawnují přímo pod nohy. Čtvrtá věc jsou klíče na každý vstup do hradu. Nevím, jak často budeš chodit ven, ale rozhodně to chce započítat.

K tomu výdělku - Nevěřím, že BM vydělá více než proměna, ovšem je pár lidí, kteří se jí dokážou ve výdělku přiblížit, ale není to v Hradu. To už ale pak není výbavou, ale rukama.

Na ostatní poznatky a hlavně rady od zkušenějších BM entařů si ještě počkej, minimálně Welsy ti sem odpoví určitě :up:
Minnoroth :fight:

TopTopiik
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Příspěvek od TopTopiik » ned 06. pro 2020 11:05:27

Ono Bmko 145 samo o sobě už nemá smysl dělat do entu na výdělek, s tím můžeš maximálně lítat metiny nebo bosse, ale nic nevyděláš.
  • O dračím náramku vůbec nepřemýšlej na BMko.
  • Na lvlu 136 jaspis a prumka +7 (stačí i +5+6).
Solo BMko choď na molo, pokud hraješ s někým (duo BM / BM + heal třeba), tak do hradu na podstavec.
Pokud půjdeš do hradu solo, tak oproti molu vyděláš o dost míň, můžeš mít dmg jaký chceš, ale bez otravy ti kapitáni jsou něco jako mini Savascon.
Zkoušel jsem hodinu v hradu s dmg 24k a dal jsem jen 2kkk v yangu (možná je to rukama, možná ne), na molu s 24k dmg nemám problém dát 2.7kkk+ v yangu

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Příspěvek od M3t0r1 » ned 06. pro 2020 13:03:12

Na otázku či môže byť BM rovnako dobré ako ninja neexistuje odpoveď.

Ninja môže byť tak dobrý, že dáva 1-3kkk / hodina
BM môže byť tak dobré, že dáva 1-2,5kkk / hodina

Teraz si musíme upresniť akého suru a akého ninju chceme porovnávať (cena výbavy) a aký skill má hráč.

Ja napríklad som na výbave na suru nešetril, DMG tiež pekný ale moje krivé ruky nedajú viac ako 1 - 1,1kkk / hodina (priznávam, bol som tam asi 5x .. ešte to potrebuje čas) a potom dobehne sura s o polovicu lacnejšou výbavou, dmg o 1,5k nižší a zarobí 1,3-1,5kkk / hodina.

Ak mám zarobiť 1kkk / hodina a platiť kosti, strepy, farebné elíky tak to som mohol chodiť radšej kerindor s drobcom, čiže dúfam že ten skill sa na mňa nejako nalepí :lol:

RAMHH
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Příspěvek od RAMHH » ned 06. pro 2020 13:27:11

Neverim, ze bm v hradu da vic nez na mole. Jedina vyhoda by bylo, ze by sis mohl kdyztak expit postavy. Na mole se bmko s karmou (nebo svatyni na yang) a dost top vecmi (pocitejme 23.5-24k bez ucesu na 20 prisery co je ted) dostane na odhadem 3-3.2kkk stabilne, s tim ze kdyz je 66% bonus i z valky tak klidne 3.4-3.5kkk za hodinu. V hradu si neumim predstavit, ze usekas kapitany dost rychle, aby jsi dal vic. Mozna kdybys tam mel ninju na otravu, ale jen bm + buff + heal to podle me nema sanci dat.

Co se puvodniho dotazu tyce, bylo to uz pokryto, ve zkratce zadne zmeny nejsou krome popr trnu.

Lejno
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 234 poděkování
Dostal poděkování: 460 poděkování

Příspěvek od Lejno » ned 06. pro 2020 13:32:07

RAMHH píše: ned 06. pro 2020 13:27:11 Neverim, ze bm v hradu da vic nez na mole. Jedina vyhoda by bylo, ze by sis mohl kdyztak expit postavy. Na mole se bmko s karmou (nebo svatyni na yang) a dost top vecmi (pocitejme 23.5-24k bez ucesu na 20 prisery co je ted) dostane na odhadem 3-3.2kkk stabilne, s tim ze kdyz je 66% bonus i z valky tak klidne 3.4-3.5kkk za hodinu. V hradu si neumim predstavit, ze usekas kapitany dost rychle, aby jsi dal vic. Mozna kdybys tam mel ninju na otravu, ale jen bm + buff + heal to podle me nema sanci dat.

Co se puvodniho dotazu tyce, bylo to uz pokryto, ve zkratce zadne zmeny nejsou krome popr trnu.
3.5kkk bez masky? Zachvilku budete písať 5kkk za 10 minút 😀 taký ani spawn tých mobiek nie je
Do tretice všetko dobré...
Obrázek

TopTopiik
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od TopTopiik » ned 06. pro 2020 17:16:51

RAMHH píše: ned 06. pro 2020 13:27:11 Neverim, ze bm v hradu da vic nez na mole. Jedina vyhoda by bylo, ze by sis mohl kdyztak expit postavy. Na mole se bmko s karmou (nebo svatyni na yang) a dost top vecmi (pocitejme 23.5-24k bez ucesu na 20 prisery co je ted) dostane na odhadem 3-3.2kkk stabilne, s tim ze kdyz je 66% bonus i z valky tak klidne 3.4-3.5kkk za hodinu. V hradu si neumim predstavit, ze usekas kapitany dost rychle, aby jsi dal vic. Mozna kdybys tam mel ninju na otravu, ale jen bm + buff + heal to podle me nema sanci dat.

Celkem by mě zajímalo kde bereš takový čísla. OK, máš dmg 23.5-24k a se svatyní 96% yang, pokud vím. Dropuješ u svatyně a z války máš 66% yang.
Beru víc, mám 92% yang a těch 50% bonus taky, dostanu se na těch 2.7+- prostě.... když padají yangbomby, tak 2.8-2.9kkk. Když jsem zkoušel dropit u svatyně, tak je tam o dost míň mobek než u Savascona, nestíhalo se to spawnovat, musel jsem čekat na ně. U Savascona tahám mobky od brány, Sava, kopce (občas i trochu od svatyně), že se prostě pohybuju po celým molu, abych měl co sekat. A pochybuju, že ten rozdíl yangu (4%+16%war) udělá takový rozdíl.

RAMHH
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Příspěvek od RAMHH » ned 06. pro 2020 17:45:18

TopTopiik píše: ned 06. pro 2020 17:16:51

Celkem by mě zajímalo kde bereš takový čísla. OK, máš dmg 23.5-24k a se svatyní 96% yang, pokud vím. Dropuješ u svatyně a z války máš 66% yang.
Beru víc, mám 92% yang a těch 50% bonus taky, dostanu se na těch 2.7+- prostě.... když padají yangbomby, tak 2.8-2.9kkk. Když jsem zkoušel dropit u svatyně, tak je tam o dost míň mobek než u Savascona, nestíhalo se to spawnovat, musel jsem čekat na ně. U Savascona tahám mobky od brány, Sava, kopce (občas i trochu od svatyně), že se prostě pohybuju po celým molu, abych měl co sekat. A pochybuju, že ten rozdíl yangu (4%+16%war) udělá takový rozdíl.
Cisla beru z vlastni zkusenosti + nejaky kvalifikovany odhad. Kdyz jsem chodil se svatyni a s ucesem na 20% prisery (dmg okolo tech 23.5k) , tak jsem daval prave tyhle cifry, tzn. 3-3.2kkk za hodinu s 50% bonusem, a s 66% bonusem jsem mival za 2-3 hodiny prumer 3.4-3.5kkk. Verim, ze kdyz udelam G10 karmu do utoku a koupim lepsi jaspis a stit, tak se na tech 23.5k dostanu, navic bych mel bonus prakticky stejny jako ted se svatyni. Takze tak.

disaster1591
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Příspěvek od disaster1591 » ned 06. pro 2020 18:40:13

Ked som v ente zajdem aj do hradu na 1-2 dni ( v hrade odohranych tak 10-15 hod max). Chodim na ten podstavec dozadu, oproti hradu kde je Keskiro, tam je vacsinou volno a su tam 4 skupinky( davam si tie 2 skupiny obcas 3), vybavu mam rovnaku ako na molo, 138lv s trnom +8. Ako je to fajn, urcite vacsia zabava ako na mole, musis sa viac snazit kvoli kapitanom( viac zb, ked dostanes omracko tak si na 95% mrtvy) ale chce to fakt dobru vybavu. Mam karmu G10 obrana, prum +7, full int buff a kapitani beru okolo 4k, tak 2-3 za hodku tam od nich prileti aj 18-20k( asi kritik).
Draci naramok na bm neni uplne idealny, radsej by som volil totemku (ale to si treba odskusat na mieste, ked to ustojite neni dovod)
Yangy som nepocital, ale bude to o o nieco menej ako na mole( kvoli tym kapitanom), ked budete chodit dvaja tak ti kapitani nebudu problem, mozte plastovat kludne tie 4 skupinky a s trochou cviku budete na tom tak isto ako na mole ak nie lepsie( ono to molo je proste pre 2 dobre bm male) a ked si dokaze premena odniest 4 za hodinu tak s tymi bmkami si odnesiete aspon tych 5( ale je to len odhad, odskusane to nemam), samozrejme zalezi na vybave karme a pod.
Ale urcite mozem odporucit len to chce cvik a lepsiu vybavu :)

TopTopiik
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od TopTopiik » ned 06. pro 2020 20:55:45

RAMHH píše: ned 06. pro 2020 17:45:18
TopTopiik píše: ned 06. pro 2020 17:16:51

Cisla beru z vlastni zkusenosti + nejaky kvalifikovany odhad. Kdyz jsem chodil se svatyni a s ucesem na 20% prisery (dmg okolo tech 23.5k) , tak jsem daval prave tyhle cifry, tzn. 3-3.2kkk za hodinu s 50% bonusem, a s 66% bonusem jsem mival za 2-3 hodiny prumer 3.4-3.5kkk. Verim, ze kdyz udelam G10 karmu do utoku a koupim lepsi jaspis a stit, tak se na tech 23.5k dostanu, navic bych mel bonus prakticky stejny jako ted se svatyni. Takze tak.
Tím jsi mi vůbec neodpověděl :D Je mi jedno co tam máš, co jsi tam měl, prostě ty mobky se tam nerespawnujou, není šance, abys tam měl víc skupin jak ostatní :D Za mě tolik vydělat nejde.
disaster1591 píše: ned 06. pro 2020 18:40:13 Ked som v ente zajdem aj do hradu na 1-2 dni ( v hrade odohranych tak 10-15 hod max). Chodim na ten podstavec dozadu, oproti hradu kde je Keskiro, tam je vacsinou volno a su tam 4 skupinky( davam si tie 2 skupiny obcas 3), vybavu mam rovnaku ako na molo, 138lv s trnom +8. Ako je to fajn, urcite vacsia zabava ako na mole, musis sa viac snazit kvoli kapitanom( viac zb, ked dostanes omracko tak si na 95% mrtvy) ale chce to fakt dobru vybavu. Mam karmu G10 obrana, prum +7, full int buff a kapitani beru okolo 4k, tak 2-3 za hodku tam od nich prileti aj 18-20k( asi kritik).
Draci naramok na bm neni uplne idealny, radsej by som volil totemku (ale to si treba odskusat na mieste, ked to ustojite neni dovod)
Yangy som nepocital, ale bude to o o nieco menej ako na mole( kvoli tym kapitanom), ked budete chodit dvaja tak ti kapitani nebudu problem, mozte plastovat kludne tie 4 skupinky a s trochou cviku budete na tom tak isto ako na mole ak nie lepsie( ono to molo je proste pre 2 dobre bm male) a ked si dokaze premena odniest 4 za hodinu tak s tymi bmkami si odnesiete aspon tych 5( ale je to len odhad, odskusane to nemam), samozrejme zalezi na vybave karme a pod.
Ale urcite mozem odporucit len to chce cvik a lepsiu vybavu :)
A toto je škoda i komentovat. :D

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
@ Mionix « ned 5:38 pm »
@cleo:up:
@ cleo « ned 5:26 pm »
@Suko201,  ono jich to hledá poměrně dost, ale tentokrát nás bylo také dost a měli jsme větší štěstí
@ Mionix « ned 4:52 pm »
@Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
@ Vydesenej « ned 4:41 pm »
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Prostě kdo nic nenašel nemá bodíky
@ Suko201 « ned 2:40 pm »
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:

Who is chatting

offline Fogru 
offline Hakan 
offline Kacii 
offline Mionix 
offline creeew