Co Vám na Ekuře chybí?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- FluffyHero
- Lv.19
- Dal poděkování: 127 poděkování
- Dostal poděkování: 164 poděkování
Re: Co Vám na Ekuře chybí?
Když neexistovalo chodit do keri bez stunnera za ninju a mlácení se o každý volný flek
Pomůcka: Cechovní alchymisti
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Jednoznačně červený les... když jsem začíbal před 10 rokama, tak tam bylo narváno a myslím si, že kdyby se tam dal nějaký drop třeba kousku kamene nebo něčeho, tak by tam bylo i dost dropů a za mě to bylo i zábavný a celkově ty staré mapy jako je ohnivá, ledová apod.. a pokud se tam nedělá MH, nebo závěr na Bio, tak je to uplně k prdu a je to veliká škoda.
- yatchman
- Lv.19
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 158 poděkování
Přesně, ohniva, ledová, lesy. Kdysi v roce 2010, se jinde neexpilo a nedropilo na určitým levelu, než v červeným lese, jenže dneska už jaksi zlatý klíče nejsou takový terno, co bylySabon píše: ↑stř 06. led 2021 13:01:27 Jednoznačně červený les... když jsem začíbal před 10 rokama, tak tam bylo narváno a myslím si, že kdyby se tam dal nějaký drop třeba kousku kamene nebo něčeho, tak by tam bylo i dost dropů a za mě to bylo i zábavný a celkově ty staré mapy jako je ohnivá, ledová apod.. a pokud se tam nedělá MH, nebo závěr na Bio, tak je to uplně k prdu a je to veliká škoda.

Hraju, protože jsem debil...
- Sempresiva
- Lv.8
- Dal poděkování: 145 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
- Lejno
- Lv.21
- Dal poděkování: 234 poděkování
- Dostal poděkování: 460 poděkování
"Máme připraveny plány jak rebalancovat a zatraktivnit PVP části hry." Já čakám len na toto 

Do tretice všetko dobré...

-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 278 poděkování
Tak v tomto máš neskutočnú pravduSabon píše: ↑stř 06. led 2021 13:01:27 Jednoznačně červený les... když jsem začíbal před 10 rokama, tak tam bylo narváno a myslím si, že kdyby se tam dal nějaký drop třeba kousku kamene nebo něčeho, tak by tam bylo i dost dropů a za mě to bylo i zábavný a celkově ty staré mapy jako je ohnivá, ledová apod.. a pokud se tam nedělá MH, nebo závěr na Bio, tak je to uplně k prdu a je to veliká škoda.

Chápem, že je dôležité aby hra napredovala a je určite logické sa primárne sústrediť na veci pre vyššie lvli. Ale je škoda, že tie mapy, ktoré niekoľko rokov dozadu boli vyždímané do posledného miesta, tak dnes tam nestretnete absolútne nikoho..
Takže ako ostatní hovoria, možno v týchto mapách trošku upraviť drop tak aby bola ďalšia variácia na dropovanie
ende
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Ten ich slávny update ktorý tu roky v kuse sľubovali
Je to teprve rok, nikoliv roky.
Mio
Je to teprve rok, nikoliv roky.

Mio
Podpis smazán administrátorem fóra pro porušení pravidel.
- LordGabriel
- Lv.14
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 127 poděkování
Keď som si čítal o tom že budú reskinované aj stávajúce mapy, tak ma presne napadol červený lesAnderson píše: ↑stř 06. led 2021 14:54:47Tak v tomto máš neskutočnú pravduSabon píše: ↑stř 06. led 2021 13:01:27 Jednoznačně červený les... když jsem začíbal před 10 rokama, tak tam bylo narváno a myslím si, že kdyby se tam dal nějaký drop třeba kousku kamene nebo něčeho, tak by tam bylo i dost dropů a za mě to bylo i zábavný a celkově ty staré mapy jako je ohnivá, ledová apod.. a pokud se tam nedělá MH, nebo závěr na Bio, tak je to uplně k prdu a je to veliká škoda.si pamätám ako som chodieval s dropom do veže na pokladnice (ktorá len tak medzi rečou tiež bola nonstop plná a si úplne živo pamätám, že vždy keď som náhodou bol chorý a týždeň som bol doma, tak som chodil do veže vždy v doobedných hodinách, pretože inokedy tam nebolo šance nájsť miesto
) a potom pekne do červeného lesa na začiatok na parezy kde som si dropoval klúče.
Chápem, že je dôležité aby hra napredovala a je určite logické sa primárne sústrediť na veci pre vyššie lvli. Ale je škoda, že tie mapy, ktoré niekoľko rokov dozadu boli vyždímané do posledného miesta, tak dnes tam nestretnete absolútne nikoho..
Takže ako ostatní hovoria, možno v týchto mapách trošku upraviť drop tak aby bola ďalšia variácia na dropovanie

![]() | rhetetopX | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
LosReyes | 150 | zruško ![]() | P | P | P |
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Stačil opravdu třeba kus kamene, třeba 30ks za hodku a to by bylo 240kk a myslím si, že by se tam chodilo.LordGabriel píše: ↑čtv 07. led 2021 11:03:43Keď som si čítal o tom že budú reskinované aj stávajúce mapy, tak ma presne napadol červený lesAnderson píše: ↑stř 06. led 2021 14:54:47Tak v tomto máš neskutočnú pravduSabon píše: ↑stř 06. led 2021 13:01:27 Jednoznačně červený les... když jsem začíbal před 10 rokama, tak tam bylo narváno a myslím si, že kdyby se tam dal nějaký drop třeba kousku kamene nebo něčeho, tak by tam bylo i dost dropů a za mě to bylo i zábavný a celkově ty staré mapy jako je ohnivá, ledová apod.. a pokud se tam nedělá MH, nebo závěr na Bio, tak je to uplně k prdu a je to veliká škoda.si pamätám ako som chodieval s dropom do veže na pokladnice (ktorá len tak medzi rečou tiež bola nonstop plná a si úplne živo pamätám, že vždy keď som náhodou bol chorý a týždeň som bol doma, tak som chodil do veže vždy v doobedných hodinách, pretože inokedy tam nebolo šance nájsť miesto
) a potom pekne do červeného lesa na začiatok na parezy kde som si dropoval klúče.
Takže ako ostatní hovoria, možno v týchto mapách trošku upraviť drop tak aby bola ďalšia variácia na dropovanieurobiť z neho mapu zase užitočnú... bolo by to super a mobky by sa podla mňa dali pužiť z kazmadanu
hneď by bolo trochu zábavy
- Ivetka
- Lv. 12
- Dal poděkování: 130 poděkování
- Dostal poděkování: 103 poděkování
Nějaká možnost po x letech odebrat TB z postav

![]() |
Berruska | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
867k min. |
26k |
Full |
P - obrana |
P |
P |
P |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »