Upřímně řečeno jsem tuto změnu do teď nepochopil a stále si říkám... ale proč?

Když tam byly dva portály, lidé proudili ze strany na stranu... a ano, stánky u portů mohli mít výhodu v TOP místě prodeje, takže někdo jen přiběhne pro elíky nebo houby a zase odběhne...no a?

To je snad normální.. V obchodních řetězcích se prodavají i místa v policích, když přijdete na tržnici také je vám někdo blíže a někdo dále. Někdo na očích, někdo za sloupem. To je normální součást konkurenčního boje... Jestli jste to vážně udělali proto, aby měli všichni větší šanci na prodej tak se ptám proč nedáte do Swampu tolik Meteorů Bažin, kolik je tam zrovna hráčů? Však se tam objevují pravidelně také jen na dvou místech a když tam někdo bude dříve, tak ma oproti jinym vyhodu...
Takto se akorát dopracujete toho, že když jsem teda měl tu vyhodu a byl tam dříve, což je mimochodem součást gameplaye, tak ted si mého stánku v moři nazvů všimne třetina potencionálních zákazníku, tedy vydělám méně, tedy to pro mě nebude mít cenu příště stavět. Takto hráči věděli, že pokud něco nenajdou u jednoho portu, třeba to najdou u druhého, případně po cestě mezi nimi a když ne, podívají se do okolních stánků..;Když jdete pro zeleninu, také se jdete nejdříve podívat do pečiva, drogerie a autodílů, zda tam ta mrkev nahodou není nebo rovnou zamíříte do zeleniny, jelikož víte že to tam asi někde bude?

Nehledě na fakt že ta vaše "konkurence v ceně" dožene zase ceny do takovych extrémů, že například výroba elíků se mi už nevyplatí dělat, jelikož se tam zas najdou tací, co hodí barevné L elíky za 4kk/10 kusů, i když se do ted prodavali třeba za 8..
Za mě naprosto zbytečná změna, která vám možná zvedne čísla v odehraném čase hráčů, jelikož tam všichni budou o to více bloudit, ale pro mě akorát ukázka toho, že prováděné změny ve hře vážně nestojí za to, aby se tam staří hráči, jako jsem třeba já, nějak aktivně vraceli.. Nehledě na toho trajdajícího joudu, díky kterému musím předělávat stánek jelikož si zrovna usmyslí, ze udela 3 kroky a ja tak díky nemu budu až moc blízko NPC
Nechápu proč se zaobíráte tržkou, když nám už X let slibujete něco "Co nemůžete ani naznačovat", kvůli čemu jste udajně zavřeli porty do cizích zemí a kvuli čemu už od doby Mezopotámie testujete královský systém...

Chápu že je to váš koníček a děláte to ve volném čase, o to více ale nechápu takovéto změny, které vám akorát berou čas a úsilí jen proto, aby se zase ulehčil život pár jedincům...
Pro jednoho věc zbytečná, pro druhého užitečná. Kdo chce, pochopí, kdo ne, nebudeme nutit pochopit. A pobavil jste mě, že leží na srdci tržnice někomu, kdo zapl hru naposledy pomalu někdy před rokem. 
Mio