Swamp 110 nebo 120?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Swamp 110 nebo 120?
Ahoj přátelé. Vrátil jsem se po dlouhé době do hry a chtěl bych se vás zeptat, zda je výhodnější z hlediska výdělku chodit swamp na lvlu 110, nebo 120? Momentálně na lvlu 110 dávám na orkách tak 1,5kkk+ za 2h swampu, ale slyšel jsem, že i dobře vydělávají expetky na 120 lvl? Máte s tím někdo zkušenosti? A není to třeba přeci jen zábavnější, než neustále nahánět orky? Samozřejmě expertky beru, že někdo dělá pouze s prémiem. Děkuji všem a přeji hezký den 

-
- Lv.7
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: Swamp 110 nebo 120?
114 běhám po meteoroch a viem sa dostať cez 2kkk s mizernym dropom, chce to správnu kombináciu talikov a dobru zručnosť
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Ahoj, expertky bych určitě doporučil místo množení. Nejen že je to zábavnější, ale dá se vydělat cca to co množením, spíš mi i expertky přišly výnosnější. Princip je jednoduchý, naplníš postavy expertkama, jdeš do swampu, klikáš dokud nepadne lichá, případně "X" dělám když není ve swampu moc lidí a jsou alespoň 2-3 bažiny volné. Pak už je na tobě jestli děláš expertky množením, nebo jezděním po swampu a hledáním meteorů příslušných mobů, které zabíjíš. Já preferuju ničení meteorů. Odhadem je každá expertka hotová tak za 10-15 minut, takže dostáváš odměny za ně plus samozřejmě drop z meteorů (vylepšováky jako magiče, rudy na pergy draka atd., požehy, kameny +5 +6, občasná mapa...). Sice pak drop musíš prodávat, ale zrovna tohle jsou věci které jdou poměrně dobře na odbyt. S unicornem po swampu lítáš jako drak takže najít meteory není problém a hlavně je úplně jedno jestli to bude postava lvl 120 nebo 160, padat to bude pořád stejně z meteorů i expertek, tak se tam můžeš klidně pomalu expit a posouvat dál.
Dovolím si doplnit. Pokud si zakoupíte prémium VIP, tak nejenže máte delší swamp, ale i všechny 3 odměny z každé expertky.
Krásný víkend
Mio
Dovolím si doplnit. Pokud si zakoupíte prémium VIP, tak nejenže máte delší swamp, ale i všechny 3 odměny z každé expertky.
Krásný víkend
Mio
- Skullhlav
- Lv.13
- Dal poděkování: 51 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
Ano expertky jsou dobré ale polední dobou když si jich vezmeš třeba 50 tak jen 10 otevřeš aspoň mě to tak dělalo po hodině jsem neměl co dělat
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Behal som po swampe s expertkami na 120lvl
- dokopy otvorenych +- 768 expertiek, z toho 73 swamp s ulohou 1/3/5/7. Z odmien +-4,7kkk yang, predmety najviac perly, kamene +5, kopa pergacov, musli, par kamenov +6 a strepov
Celkovy zarobok mi prisiel podobny ak by som vo swampe zarobil max 1kkk za 2 hod. Ak ti ide len o zarobok, ostan tam kde si, ak ti nevadi ze prides o par kkk tak kup aspon 200 expertiek a skus stastie. Lebo je na**** ak vezmes napr. len 50 a nehodi ti ziadnu co potrebujes
- dokopy otvorenych +- 768 expertiek, z toho 73 swamp s ulohou 1/3/5/7. Z odmien +-4,7kkk yang, predmety najviac perly, kamene +5, kopa pergacov, musli, par kamenov +6 a strepov
Celkovy zarobok mi prisiel podobny ak by som vo swampe zarobil max 1kkk za 2 hod. Ak ti ide len o zarobok, ostan tam kde si, ak ti nevadi ze prides o par kkk tak kup aspon 200 expertiek a skus stastie. Lebo je na**** ak vezmes napr. len 50 a nehodi ti ziadnu co potrebujes
- Mionix
- Lv.26
- Dal poděkování: 614 poděkování
- Dostal poděkování: 674 poděkování
Chodím swamp s postavou nyní 160 skoro každý víkend. Již při vstupu mám nakliklou lichou misi swampovou. Manžel/ka nese dalších přes 80 expertek. K tomu mám ve swampu na swpavnu dotaženou další postavu plnou expertek pro strýčka příhodu. Skoro ji nevyužívám. Mám na swamp 160 minut. Mám i VIP prémko, tak že dostávám za každou misi 3x odměnu. Upozorním, nehraji hru za honěním, nejlepším výdělkem ani shonem za něčím, hraji to opravdu jen pro zábavu. Proto i mise dělám na meteorech, což je daleko pomalejší styl. Ale........... já mám k odměnám z misí i drop z meteorů. Za každý swamp, nepadjí mi yangy do invu, padají jen pruty, mám 500 - 800kk jen v yangách za odměny a pruty. K tomu dle toho jak se daří, mám +5 +6 kameny, zlepšováky na kování, runy v nemalém množství, zesilka, uhranuté, mramory, duše a točky. Většina takový odpad nechává na zemi. Já hraji stylem, ač to dávno již nepotřebuji, yangy se mi jen vrší dál a dál, po čem je na trhu poptávka, to budu prodávat a klidně i za pakatel, zas to na druhou stranu třeba pomůže prckům.
Závěrem, z každého swampu si odnáším mezi 1 - 2 miliardami. A to naprosto bez stresu, spěchu a nějakého úsilí, naprosto na pohodičku.
Ještě dodám. Dělám jen 1 - 3 - 5 a 7 lichou, ani 9 nedělám, nemám na to náladu se s někým přetlačovat.
Za poslední rok se mi nestalo, že bych odcházel ze swampu a na buff postavě nebyla ještě nějaká expertka. A to swampuji stylem. Vlezu v pátek, odcházím v neděli ráno. Hraji třeba půl hodiny a pak to na půl dne vypnu. 
Krásný večer
Mio
Závěrem, z každého swampu si odnáším mezi 1 - 2 miliardami. A to naprosto bez stresu, spěchu a nějakého úsilí, naprosto na pohodičku.
Ještě dodám. Dělám jen 1 - 3 - 5 a 7 lichou, ani 9 nedělám, nemám na to náladu se s někým přetlačovat.

Krásný večer
Mio
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Takle to dělala Harafena ne že pomáhal prckům :Mionix píše: ↑pát 05. bře 2021 19:30:10 Chodím swamp s postavou nyní 160 skoro každý víkend. Již při vstupu mám nakliklou lichou misi swampovou. Manžel/ka nese dalších přes 80 expertek. K tomu mám ve swampu na swpavnu dotaženou další postavu plnou expertek pro strýčka příhodu. Skoro ji nevyužívám. Mám na swamp 160 minut. Mám i VIP prémko, tak že dostávám za každou misi 3x odměnu. Upozorním, nehraji hru za honěním, nejlepším výdělkem ani shonem za něčím, hraji to opravdu jen pro zábavu. Proto i mise dělám na meteorech, což je daleko pomalejší styl. Ale........... já mám k odměnám z misí i drop z meteorů. Za každý swamp, nepadjí mi yangy do invu, padají jen pruty, mám 500 - 800kk jen v yangách za odměny a pruty. K tomu dle toho jak se daří, mám +5 +6 kameny, zlepšováky na kování, runy v nemalém množství, zesilka, uhranuté, mramory, duše a točky. Většina takový odpad nechává na zemi. Já hraji stylem, ač to dávno již nepotřebuji, yangy se mi jen vrší dál a dál, po čem je na trhu poptávka, to budu prodávat a klidně i za pakatel, zas to na druhou stranu třeba pomůže prckům.
Ještě dodám. Dělám jen 1 - 3 - 5 a 7 lichou, ani 9 nedělám, nemám na to náladu se s někým přetlačovat.Za poslední rok se mi nestalo, že bych odcházel ze swampu a na buff postavě nebyla ještě nějaká expertka. A to swampuji stylem. Vlezu v pátek, odcházím v neděli ráno. Hraji třeba půl hodiny a pak to na půl dne vypnu.
Krásný večer
Mio

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »