Víc lidi tam neni nedalo se to do 3min.. a vy si jako myslite že pokažde natačim?

A kdyz tam chcete byt ..že me dáte .. tak si to natočte na svoje video

Víc lidi tam neni nedalo se to do 3min.. a vy si jako myslite že pokažde natačim?

příště bych se zaměřil spíš na válku říší třeba, tam je těch lidí víc než v přitažlivce (ale tam ti to asi nejde tak "dobře" no), nebo bych domluvil nějakou cechovní válku.
 příště bych se zaměřil spíš na válku říší třeba, tam je těch lidí víc než v přitažlivce (ale tam ti to asi nejde tak "dobře" no), nebo bych domluvil nějakou cechovní válku. 

A ještě je krásný jak tam má natočený ty útoky zvlášť na ninje atdTomasFoxx píše: ↑úte 06. dub 2021 2:02:38 Nudný video, pvp 109 ve kterým celou dobu zabíjíš dokola 3 a ty stejný hráčepříště bych se zaměřil spíš na válku říší třeba, tam je těch lidí víc než v přitažlivce (ale tam ti to asi nejde tak "dobře" no), nebo bych domluvil nějakou cechovní válku.
Každopádně aspoň jednu hezkou věc jsem se z toho videa dozvěděl, to tvoje "nic nepřehazuju, jen shardy" byla vždycky zajímavá věta
Bez názvu.png
 A v botech má zase útoky na šamana
 A v botech má zase útoky na šamana  Hlavně že tvrdil že nepřehazuje a že nenosí útoky
 Hlavně že tvrdil že nepřehazuje a že nenosí útoky   Jinak video bylo nudné no
  Jinak video bylo nudné no  Zabíjet stále dokola stejné hráče ještě když si na ně nahazuje útoky nvm no
 Zabíjet stále dokola stejné hráče ještě když si na ně nahazuje útoky nvm no 

Tak to sem rad že ste si me takhle hezky preskenovali
 Tak to sem rad že ste si me takhle hezky preskenovali   
   mám 3 chary + ninje ....a Jen sem z nudy udelal bitky do hudby
  mám 3 chary + ninje ....a Jen sem z nudy udelal bitky do hudby