Obracím se na vás s několika dotazy. Vracím se ke hraní po pár letech a zajímalo by mě jak se věci mají.
Napřed moje současná situace a poté otázky: Zjistil jsem že mám použitelného warra 115lv na EZO (96% yang do swampu a buffera 120 který s elíkem má 102% (nemám zdobenky). - Tohle je momentálně můj jediný zdroj příjmu.
Hlavní postava: Rozhodl jsem se udělat si hlavní postavu ninju. Momentálně je lvl 75, dělá biologa, zručnost, koně a jinak stojí u zahrádky.
Problémy: Hru znám jen max. po swamp. Přestal jsem hrát když se pouštělo HG - o tom vím že aby bylo efektivní tak je potřeba tam tahat XXXX postav - což nechci. Nechci chodit HG. Potom vím že je tu něco jako Cidonie a Entarian. Co jsem si tak zjišťoval tak bych chtěl tohoto ninju (hl. postavu) dostat do Entarianu
Dotazy:
1) S ninjou chci chodit do Keri (sedět nonstop ve swampu je nuda). Nechci ale ninju do proměny, nýbrž klasicky střílet šípy. Má někdo prosím zkušenost s ninjou šípařem v keri? Tzn. hádám že všude 75/10 a talíky na průmky + hodnoty útoku nebo příšery. A jak si stojí oproti ninjovi v proměně.
2) Jaký lvl je ideální a proč? Hodně jsem slyšel že 75 kvůli lepšímu dropu ale slyšel jsem i názory že 80 kvůli biologovi a L elíkům (V tomto levelu se chodí asi na orky?)
3) Jak dodělám biologa tak chci ninju hodit na lvl 110 a začít dělat Karmu? (doufám že se to tak jmenuje

4) A co dál? Dejme tomu že se rozhodnu se posunout do Entarianu s ninjou. Jaký je prosím ideální level a jaká výbava? (o Entarianu nevím skoro nic) Slyšel jsem že je dobré mít Karmu YANG/Obrana - dá se chodit ENT i bez karmy? A jakým způsobem se tam vydělává a co je všechno k tomu potřeba? A jaké výdělky a za jak dlouho se dají dosáhnout? Protože momentálně ze swampu tahám 1-2kkk
Děkuji moc za názory, je možné že mě napadnou další otázky ale to hlavní jsem myslím vyjádřil.