Co se hry týká:
Hned z fleku tady máš téma, kde je poměrně dost zajímavých informací pro tebe:
viewtopic.php?f=10&t=123914
Tady máš videopopis toho, jak funguje swamp na postavě lvl 100 (jde to i za wara, byť dotyčný to dělá za šamana):
viewtopic.php?f=56&t=123870
Neuvedl jsi jakou výbavu máš na ninju, nepopsal jsi svého buffa (nevím, co znamená podle tebe "slušný buff", jestli to je 100%+ tak je to fajn).
Na výdělek doporučuju dělat eventy, na těch se vždy jde napakovat, dále potom i s tou 55 jde udělat majlant, padají mapy a další zajímavý věci.
Swamp s lvlem 100 je šílenost, ale chce to výbavu, tak by to chtělo nashromáždit takových 6-8kkk.
Lvl 137 ninja je ideální lvl na Cidonii, jak na plášťování, tak na bosse.
Za mě nejlepší swamp, ale je to vymejvárna mozků.
Co se tvého chování a chování na fóru týká:
Nemusíš mi vysvětlovat, jak to tady bylo, viz datum registrace mého účtu na fóru. Obě dvě témata jdou poměrně snadno na fóru dohledat a kdybys věnoval 5 minut procházení fóra namísto psaní příspěvku, tak bys našel určitě mnoho zajímavého včetně odpovědí, které hledáš.
Ty se domníváš, že máš nárok na odpověď. Že ti tady na fóru všichni dluží pomoc a čekají na tvůj spásný dotaz, až na tebe budou moci vyházet všechny své znalosti. Pleteš se. Nakráčel jsi sem s nosem nahoru a myšlenkou "jsem veterán, koukejte mně pomoct".
V celém příspěveku jsi:
1) Ani jednou nepoprosil
2) Neukázal špetku pokory či zdrženlivosti
3) Neukázal ochotu se sám dobrat řešení
4) Kritizoval server, kterému sám podle svých slov nerozumíš
Tyhle 4 body jsou 100% recept na dostání kousavé odpovědi. Navíc, když si projdu historii tvých příspěvků na fóru, tak jsem si poměrně rychle udělal obrázek o tom, jaký styl hráče jsi byl a nejsem si jist, že o takové lidi tady ta komunita má zájem. Přitom když půjdeme ještě dál do historie, tak tvoje dřívější příspěvky byly začátkem milé, vykazovaly nějakou pokoru a uměl jsi se slušně zeptat.
Buď taky prosím té lásky a používej barvu textu, která je čitelná, není rok 2006 a tohle není MySpace, rozbolela mě z toho hlava.
Celý tenhle příspěvek mohl vypadat úplně jinak. Začal jsi velmi dobře, ale jak ten příspěvek pokračoval, tak to šlo od 10 k 5. Tak si z toho něco, prosím Tě, v zájmu nás všech vezmi.