Už mě a plno lidí dost nebaví to věčný lovení v entu, neřeknu, když se někdo občas zabije kvůli rušení ve válkách apod., ale co má být tohle?
Bylo mi řečeno, že se to nedá trestat, cituji Pokud by to bylo trestné, jak bychom vyhodnocovali "kdo je v právu", na základě tvrzení proti tvrzení? Někdo bude mít screen, že byl zabit, ale nezmíní se, že dotyčného provokoval nebo mu škodil nějak jinak?
Tohle však ale není úplně pravda, všichni vědí, že na postavy Azuterami a TheMachine má přístup více lidí a tyhle 2 postavy loví nejvíc. Každý to ví.
Co kdyby se GM konečně někdy začaly starat o to, co se děje na serveru a na tickety nepsaly odpovědi typu ,,Je to pvp hra“ a podobný ptákoviny.. od pvp jsou tu snad války, a ne bezhlavé zabíjení v entu, když nikdo těmto 2 postavám nedal záminku k tomu, aby zabíjely celé dny a večery na mole a ve hradu.
Myslím si, že nejsem jediný, koho to odrazuje od hraní ekury celkově, ostatní mapy tu jsou už takovou dobu, že už to ani nebaví, a navíc ekonomika serveru je díky Entarianu někde jinde, dřív když měl někdo 100kkk byl Bůh, dnes je to uplné nic. Bylo mi zodpovězeno toto ,,Entarian je pro Vás výdělečný, rád bych ale poznamenal, že ekonomika zde nějaká byla ještě před touto mapou, není na ní závislá. Vydělává se Vám tam nejlépe, to je jediný rozdíl.“
Uznávám, že Entarian vydělává nejvíc, ale upřimně, kdo by dnes na PVP do velkých válek vydělával v Kerindoru, Haegeronu nebo hůř ve Swampu, který ani po tolika letech není hratelný. Navíc Swamp dnes už chodí jen hrstka lidí a převážné jen lidé, kteří začínají. Ve zbytku map padá drop, který ale lidé musí koupit, ale jak ho koupí, když nemají yangy?
Denně se setkávám s názory, že kvůli lovení v Entarianu, hlavně od postav Azuterami a TheMachine lidé nemají důvod a smysl hrát Ekuru, pokud nemají ani žádné války, které navíc nejsou každý den.
Přijde mi dost hloupé od samotných GM přehlížet dokonce i tohle, že lidé odchází od Ekury, nebaví je to a přestávají hrát. A není to škoda nechat si srazit hratelnost serveru jen kvůli těmhle blbečkům?
Na konec ticketu mi bylo řečeno ,, Toto si budete muset vyřešit vy.“
To je docela parádní přístup od GM, když jim kvůli tomu odchází lidi
A ano, Entarian není jediná mapa na Ekuře, ale jak jsem již zmiňoval, co v ostatních mapách? Ekura už léta nemá novou mapu, a ještě se GM vůbec nezajímají o to, že v poslední mapě se nedá nic dělat. A já rozhodně nebudu trávit hodiny denně opět v mapách, ve kterých jsem strávil už dost času, abych vydělával o třetinu méně a ty mapy mě ani nebaví.
Byl bych rád, kdyby se k tomu GM vyjádřila nějak solidně a nestavěly se k tomu přesně jako to dělají do teď.. je jim to úplně u prdele. Change my mind.
Tento přístup od GM na mě působí typem ,,Dejte nám vaśe prachy a jděte klidně do p*dele"