Pokud jste to nepochopil, tak ten obrázek internetu, kterému já říkám peklo na zemi, tak ten byl od vás. Naprosto chápu, že s pingem 1200 hrát nemůžete. A nepsal jsem problémy mezi DE a FRA, ale mezi Slovak Telekomem a DE. Já s tím nic neudělám. A silně pochybuji, že s vaším výborným internetem něco zmůže sám GA.disaster1591 píše: ↑ned 19. zář 2021 22:02:07 No takze napisem k tomu este par viet. Zevraj je problem na trase medzi DE-FR tak som dostal tip prehnat to cez VPN a malo by byt po probleme, tak som zobral notas par piv a isiel ku kamosovi, ktory sa co to do it rozumie. Zacali sme s VPN ktore boli zadarmo, zevraj su tie zadarmo pomalsie ale na to odskusanie by to malo stacit. Prehnali sme to cez celu zemegulu, v EU cez holandsko, belgicko, dokonca francuzsko atd. potom sme isli USA,Japonsko, par ruskych- pri vsetkom ostatnom to zevraj tak niak odpovedalo tym serverom, vacsie-mensie lagy akurat ekura si isla stale svoje. Dalej sme sa dopatrali k znamemu , ktory si VPN plati uz niaky ten rok- hovoril ze spokojnost, v zivote nemal problem a dal nam par tipov na servery ktore vyuziva priamo on. Zase sme si spravili vylet po zemeguli a nakoniec sme vyskusali tie doporucene, no vysledok si asi kazdy domysli nechcem byt sprosty. Sekal telekom, sekal orange a vsadil by som sa ze keby vyskusame aj O2 bude sekat aj to.
Takze asi tak, mesiac lagy ze sa neda hrat, pokial to GA alebo majitel nechceli riesit uz na zaciatku tak to mohli kludne napisat a netvarit sa ako to strasne ´riesia´, aj ked pri tych vsetkych slubovanych novinkach a 3 rocnych updatoch ma to ani neprekvapuje![]()
Mio