Tabulka na zahrádce
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
MichaelScott
- Lv.13

- Dal poděkování: 60 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Tabulka na zahrádce
Zdravím, začala se mi objevovat tabulka na zahrádce, např. jestli poznám broskvový květ, což jako člověk co má 4x herbo P fakt poznám a nepotřebuju to procvičovat
. Jaká je příčina nebo význam toho, že se mi to tam objevuje a dá se to popř. nějak vypnout? Díky 
MichaelScott

- Mionix
- Lv.26

- Dal poděkování: 621 poděkování
- Dostal poděkování: 701 poděkování
Re: Tabulka na zahrádce
Uctivý dobrý den, jedná se o ochranu proti makro programům.MichaelScott píše: ↑pon 29. lis 2021 12:55:08 Zdravím, začala se mi objevovat tabulka na zahrádce, např. jestli poznám broskvový květ, což jako člověk co má 4x herbo P fakt poznám a nepotřebuju to procvičovat. Jaká je příčina nebo význam toho, že se mi to tam objevuje a dá se to popř. nějak vypnout? Díky
![]()
Mionix
-
ddavidd
- Lv. 18

- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Ahoj, slúži to ako obranný mechanizmus voči hráčom, ktorí používajú na záhradníčenie rôzne programy, ktoré zbierajú bylinky automaticky za nich. Klikneš to raz za hodinu a platí to na celý účet, ak sadíš na viac postavách v rámci jedného účtu. Vypnúť sa to teda logicky dať nebude.
druhý pokus! (prvý vyšiel
)
Vytvorím logo cechu, priehľadné, hocijaké, jedinečné!
WP - ShadyBeast (160)
Buff - Assisie (157)
Šaman - StormEye (160)
Ninja - Arachgar (145)
War aura - QuuDeo (136)
Drak - Quliana (109)
BM -ZhaslaHvezda (136)
Vytvorím logo cechu, priehľadné, hocijaké, jedinečné!
WP - ShadyBeast (160)
Buff - Assisie (157)
Šaman - StormEye (160)
Ninja - Arachgar (145)
War aura - QuuDeo (136)
Drak - Quliana (109)
BM -ZhaslaHvezda (136)
-
MichaelScott
- Lv.13

- Dal poděkování: 60 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Okej, díky za odpovědi, můžete zamknout / smazat téma!
(ps: proč mi to nikdo neřekl, klikal jsem to postaru jako blázen! (sranda, haha))
MichaelScott