Pokud na tom někomu záleží, tak třeba mít tu jinou barvu (skin), ale bez svícení. Mně osobně to nepřijde podstatné.
Krumpáč
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
- NikolAstrid
- Lv.9

- Dal poděkování: 64 poděkování
- Dostal poděkování: 84 poděkování
Re: Krumpáč
Když lovím nebo kopu, mám přiblížený obraz a kolikrát sundávám i brnění. Z toho světélkování a hvězdiček po čase bolí oči, takže to bych určitě u svých věcí nechtěla. Navíc bych skutečně nechtěla vidět ty lagy na náměstí (a v případě zmíněného prutu u používaných vodních ploch).
Pokud na tom někomu záleží, tak třeba mít tu jinou barvu (skin), ale bez svícení. Mně osobně to nepřijde podstatné.
-
brydenSCHYENGven
- Lv.4

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Sám jsem psal, že by tam mohl mít např praporekNikolAstrid píše: ↑čtv 07. dub 2022 11:42:10 Když lovím nebo kopu, mám přiblížený obraz a kolikrát sundávám i brnění. Z toho světélkování a hvězdiček po čase bolí oči, takže to bych určitě u svých věcí nechtěla. Navíc bych skutečně nechtěla vidět ty lagy na náměstí (a v případě zmíněného prutu u používaných vodních ploch).
Pokud na tom někomu záleží, tak třeba mít tu jinou barvu (skin), ale bez svícení. Mně osobně to nepřijde podstatné.![]()
- schvarz
- Lv.26

- Dal poděkování: 124 poděkování
- Dostal poděkování: 385 poděkování
Rozeznat jo, hvězdičky ne.
NÁSTROJ NA KOPÁNÍ MAP POKLADU
ONLINE ROZVRH CIDONIE
CHITINOVÁ KALKULAČKA
Návrh: Úhyn bylin (aktivace a časovač elíků)
Návod: Kerindor - BM sura
Návod: Recepty na kostýmy
last edit: 07/04/2020
ONLINE ROZVRH CIDONIE
CHITINOVÁ KALKULAČKA
Návrh: Úhyn bylin (aktivace a časovač elíků)
Návod: Kerindor - BM sura
Návod: Recepty na kostýmy
last edit: 07/04/2020