Zkuste štěstí v nějaké soutěži, možná se na vás usměje štěstěna. Nebo nějakou sami uspořádejte!
Probíhající soutěže:
-
Leorio
- Board Moderator

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 46 poděkování
Příspěvek
od Leorio » pon 22. kvě 2023 22:26:37
Severský zápas mezi Dánskem a Švédskem a zápas o udržení se v elitní skupině máme za sebou. Švédsko porazilo Dánsko 4:1, a zítřejší zápas tedy rozhodne o jejich konečném umístění ve skupině A, která se odehrává v lotyšském Tampere. Souboj Rakouska a Maďarska o udržení se v elitní divizi skončil v základní hrací době za stavu 3:3. Zápas nebyl rozhodnut ani v prodloužení, a rozhodovaly tedy nájezdy, ve kterých Rakousko po dvou proměněných nájezdech vyhrálo. O to se postarali Manuel Ganahl a Dominique Heinrich. Rakouská svatyně nebyla překonána, protože Bernhard Starkbaum za svá záda nepustil žádný puk Zápas Dánska a Švédska správně opět tipl Shalmay, který si tak připisuje druhý správný tip. Zápas o udržení správně tipl Dejvx, který si také zapisuje druhý správný tip.
Zítra nás čekají poslední zápasy základní části letošního mistrovství, které rozhodnou o konečném umístění týmů ve skupinách. Český tým má postup jistý. Slovenský nároďák se bude muset v zítřejším dopoledním utkání poprat s Norskem, které si drží 7. místo se ziskem šesti bodů. Pokud vyhrají, a já věřím, že vyhrají, budou čekat, jak dopadne zápas mezi Lotyšskem a Švýcarskem, které se hraje až ve večerních hodinách. Bude to pro ně velmi dlouhých několik hodin a určitě budou doufat v postup do vyřazovací části. Český tým se odpoledne utká s Kanadou, která se dnes trápila s Norskem a nakonec padla po samostatných nájezdech.
Zítra tedy tipujeme:
Slovensko - Norsko
Kanada - Česko
Pro vyřazovací část pro vás máme i menší zpestření naší tipovačky. Více vám nebudu přibližovat, ale bude se hrát o malé ceny, které se vám promítnou na vaše herní postavy. Hodně štěstí
-
Leorio
- Board Moderator

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 46 poděkování
Příspěvek
od Leorio » stř 24. kvě 2023 18:56:08
Základní část letošního MS v ledním hokeji máme za sebou. Česko nedokázalo vyhrát zápas s Kanadou, zápas skončil za stavu 3:1, a český nároďák tak postoupil ze 4. místa. Musel se tím pádem přestěhovat do Tampere, kde jim v cestě dalšího postupu stojí USA, kteří ovládli skupinu A. Slovenský tým, přestože vyhrál proti Norsku 4:1, se do čtvrtfinále nedostal a jejich místo obsadilo Lotyšsko. To vyhrálo v prodloužení nad týmem Švýcarska. Zápas Slovenska a Norska sice správně tipl MoCKeR, ale bohužel to bylo už po začátku zápasu, a proto mu výhra nenáleží. Zápas Česka a Kanady nikdo správně netipl, a proto v tomto kole nemáme žádného výherce.
Pro čtvrtfinálové zápasy máme opravdu z čeho vybírat. Zápasy vypadají velmi zajímavě a bude to parádní zážitek. Pro tipovačku jsem však opět vybral zápas Česka. Jako druhý zápas jsem vybral souboj mezi Švédskem a domácím Lotyšskem. Také jsem v minulé tipovačce zmínil, že pro vás máme připravené i menší zpestření naší tipovačky. Bude se jednat o správné tipnutí střelce gólu daného zápasu. Střelců může být samozřejmě více, můžete však vybrat pouze jednoho. V případě, že bude tipů na daného střelce více, bude se opět počítat tip, který je přidán jako první. Soutěžíme kromě VIP také o ceny, jež po správném tipnutí přistanou ve vašich IS skladech.
V praxi to bude vypadat následovně:
USA - Česko 2:8 (F. Chlapík)
Švédsko - Lotyšsko 5:10 (G. Golovkovs)
Tipovačka na zítřejší den:
USA - Česko (začínající v 15:20)
Švédsko - Lotyšsko (začínající v 19:20)
Hodně štěstí
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
diver píše: Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@neasy uz to bezi
tak napiste az to půjde
dneska by to šlo
no jasneee v poho
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
konečne trochu oddych od prace
joooo jde to

a co ty ?
Sviatočne
Ako dlho bude údržba prosim ?
ahoj, predpokladany konec udrzby ?
hh a stánky zas dole
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@Narsi, Aha dobře, děkuji
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@Valkaryan, budou. Vyčkejte prosím do zítra.
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál

a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@TomasFoxx, To je záměr. Vracíme se do starých časů.
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
Tak já tě tímto vyhlašuju
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat?
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
Přicházejí velký změny (korektury)
To posouvání údržby je fakt parádní
@Mionix, Krásná práce
@Nonepovideeej, proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby.
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@Nonepovideeej,

děkuji
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@reeenda, on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí