Update 16.11.2023 - náměty, chyby a tak dále
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Mionix
- Lv.26
- Dal poděkování: 613 poděkování
- Dostal poděkování: 674 poděkování
Re: Update 16.11.2023 - náměty, chyby a tak dále
Dobrý den, BM a vlastní prodej by měl být opraven. Vyzkoušejte prosím a případné chyby hlaste sem.
Děkuji
Mio
Děkuji
Mio
- Narumikazuchi
- Lv.3
- Dal poděkování: 2 poděkování
Netýká se to asi úplně updatu, ale ze Swampu to občas nekopne i po vypršení času. Kamaráda co neměl VIP nebo hodnost atd... to nevykoplo ani po více než 2h (Odešel sám). Ano vím, že změnit postavu atd... může hrát nějakou roli. Nicméně ...
Dneska se to nějak "buglo" i mě. Mělo mě to po 2h vykopnout (Mám VIP, takže čas jde krásně vidět) čas po 2h zmizel, ale mě to nekoplo, tak jsem zkusil dát oživit ve městě a najednou se mi objevil čas, který mi ukazoval zase 2h, takže jsem "mohl" zůstat ve swampu 4h za jednu krev.
Vždycky mě to po vypršení času koplo, ale dneska nějakým způsobem ne. ( Dlouho jsem nehrál, nevím jestli se náhodou něco nezměnilo ).
Dneska se to nějak "buglo" i mě. Mělo mě to po 2h vykopnout (Mám VIP, takže čas jde krásně vidět) čas po 2h zmizel, ale mě to nekoplo, tak jsem zkusil dát oživit ve městě a najednou se mi objevil čas, který mi ukazoval zase 2h, takže jsem "mohl" zůstat ve swampu 4h za jednu krev.
Vždycky mě to po vypršení času koplo, ale dneska nějakým způsobem ne. ( Dlouho jsem nehrál, nevím jestli se náhodou něco nezměnilo ).

- TomasFoxx
- Lv.24
- Dal poděkování: 358 poděkování
- Dostal poděkování: 648 poděkování
U nových kouzel to neukazuje ikonku nahoře v levo (jako třeba u buffu, jakože čas, jak dlouho to bude ještě aktivni)

- Mionix
- Lv.26
- Dal poděkování: 613 poděkování
- Dostal poděkování: 674 poděkování
Dobrý den, kdyby se chyba opakovala, tak prosím udělejte ticket se jménem postavy. Podívali bychom se do logů.Narumikazuchi píše: ↑ned 26. lis 2023 2:58:32 Netýká se to asi úplně updatu, ale ze Swampu to občas nekopne i po vypršení času. Kamaráda co neměl VIP nebo hodnost atd... to nevykoplo ani po více než 2h (Odešel sám). Ano vím, že změnit postavu atd... může hrát nějakou roli. Nicméně ...
Dle mého včera to bylo způsobeno masivním DDOS útokem na naše servery. I kvůli tomu se sama nepustila třeba válka, Saggi pouštěl ručně. Prostě servery nespolupracovaly mezi sebou. Ale mohu se plést.
Mio
- Minnoroth
- Lv.13
- Dal poděkování: 51 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Zdravím,
přišlo by mi skvělý, kdyby se přidala možnost vybrat jakoukoliv chitinku na jakékoliv postavě. Tedy kupříkladu řekněme, že mám archera, ale plánuji ho skrze generaci přehodit na mentála, mám zároveň možnost si vybrat chitin a chtěl bych si vybrat rovnou meč a předpřipravit si ho - ukovat a natočit.
Díky.
Předal jsem do návrhů na náš DC.
Mio
přišlo by mi skvělý, kdyby se přidala možnost vybrat jakoukoliv chitinku na jakékoliv postavě. Tedy kupříkladu řekněme, že mám archera, ale plánuji ho skrze generaci přehodit na mentála, mám zároveň možnost si vybrat chitin a chtěl bych si vybrat rovnou meč a předpřipravit si ho - ukovat a natočit.
Díky.
Předal jsem do návrhů na náš DC.
Mio
Minnoroth 

- TomasFoxx
- Lv.24
- Dal poděkování: 358 poděkování
- Dostal poděkování: 648 poděkování
A já navrhuju aby nová generace foxxů nemusela trpět za chyby starých foxů, vraťte mladým foxum chitinky co ten starej blbec rupnul

- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Za mě bych upravil to, že když spelluju do mentalu se ukazuje dmg, ten spell neni uplně vyraznej a vlastně nevím, zda ho má aktivovany nebo ne ..., nešlo by to předělat na miss jako u lehkosti? 

![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 11 poděkování
Pri obnovení ent biologa na postave kde bolo urobené len jedno kolo. Po odovzdaní jadernitov som odmenu nedostal hneď ale čakám pravdepodobne 2 dni. Ako dlho čakať budem ešte neviem lebo jadernity som odovzdal včera večer, predpokladam ale že budem čakať 2 dni. Čo viem, tak ľudia po odovzdaní jadernitov hned dostali odmenu a mohli si vybrať bonus.
Ona tam totiž byla chyba v počátku a ted je to spravne = Před generací to bylo 2 dny na odměnu každého kola a to tak je i ted. Už to budou takto mít všichni.
Mio
Ona tam totiž byla chyba v počátku a ted je to spravne = Před generací to bylo 2 dny na odměnu každého kola a to tak je i ted. Už to budou takto mít všichni.
Mio
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Dobrý den,
chci se zeptat proč je tady na knize proměn svastika ?
Pokud vím tak je to zakázané i v pravidlech, jinak bych přemýšlel o změně loga cechu.

Protoze se nejedna o svastiku ale o znak promeny,
rozdil je v tom ze svastika ma ostre rohy, ale promena ma znak spiraly. A prosím rozhodně svastiku do hry nepoužívat.
Mio
chci se zeptat proč je tady na knize proměn svastika ?
Pokud vím tak je to zakázané i v pravidlech, jinak bych přemýšlel o změně loga cechu.

Protoze se nejedna o svastiku ale o znak promeny,
rozdil je v tom ze svastika ma ostre rohy, ale promena ma znak spiraly. A prosím rozhodně svastiku do hry nepoužívat.

Mio
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Nestalo se náhodou někomu, že po generaci postavy mu zůstály staty postavy? Dnes jsem se podíval na staty u jedné z postav, která má generaci a měla staty načtené a na 99% jsem to neklikal, protože jsem tu postavu pouze expil. Expil jsem takhle přes 5 postav a tohle je první u které se to staloa a jsem si na 99% jistý, že jsem to nenačítal znovu ty staty.
![]() | oOTerkaOo | ![]() |
---|---|---|
9.gen 160lv | Shinsoo |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
MastnyRozek « stř 7:44 pm »

@
Narsi « stř 7:43 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:41 pm »

@
Mionix « stř 5:46 pm »

@
Suko201 « stř 5:04 pm »

@
Narsi « stř 4:09 pm »