1. Hovorí teda že prumka ani schop nefungujú, ale ako je to s hodnotou útoku? fungujú elíky? prípadne talíky na HU? prečo odporúča netočiť HU do spodných bonov?
2. Aké talíky sa vyplatia najviac? a zaroveň v tejto otázke by ma zaujímalo či je rozdiel medzi talíkom 6% príš - kde to mám na všetky mobky, a talíkmi 6% neu, ezo, zver, ďabel...
3. Ak fungujú % na mobky len cca do 50% tak to platí aj s % na príš a preto sa viac ako %, príš neoplatí mať?
4. Je potom dobré si urobiť (napr. ja mám šamanku) talíky s 2x int, + dabel alebo iný mob, na ktorého ešte nemám 50% (alebo k tomu silu a pod.)
5. Čo sa týka šperkov, píše že od +0 ako príklad, ale tak či onak, zd. medenky napr. dávajú % na príš + vela sily, okej beriem že nahrdl a naramok zdobené sú k ničomu extra.
6. prípadne ma zaujíma Váš DMG v aréne aby som vedel kam to aspoň približne dostať, ja mám okolo 1600 zozačiatku a ku koncu okolo nejakých 800 zdá sa mi, že je to dosť málo oproti niektorým čo to tam sekajú, chcel by som byť platnejším účastníkom arény

Ak máte k mojim otázkam odpovede, tak sem s nimi