předem se omlouvám za kritiku tohoto eventu.Tak zpět k tématu evet na nějakých postavách nelze dokončit (dropnout určitý item do úkolu) - lvl 160 po 2hodinách dropování stránky v jeskyni vyhnanství 2 patro nedropne tu stranku,jiný 160lvl ji má do 10minut.Tak napišeš ticket - odpověd : jděte do entu do hradu

Další příklad : 132lvl dělá 3 část eventu : postup úkolu (uložený návod z minula) :S nasazenou lupou, rukavicemi zpátky ke Gregorovi, přečíst dialogy + odebrat krev a donést ji biologovi.
Po rozboru jsem 4. stránku dropl z orků z bažin - ok splněno - jak to splní např. lvl 57? to má zase každý jiné podmínky ?
Zde to pokračuje ? 5.stránka padne souběžně s vražednou zbraní z černých orků v Údolí orků - navštivte předtím velitele

Promluvíte s velitelem ten vás pošle sehnat vražednou zbraň jdete k orkum 2h dropujete a nic - ok asi problém - napíšeš ticket a odpověd :jděte zabijet orky přiměřeně lvl postavy - jako fakt? Takže mám několikrát běhat do swampu nebo si pořád spawnovat meteory bažin a doufat že mi spadne ten spravný a že to dropnu? A zase to jsou rovné podminky ?