Velké války
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- TomasFoxx
- Lv.24
- Dal poděkování: 358 poděkování
- Dostal poděkování: 648 poděkování
Re: Velké války
Od jednoho typka co nechtel bejt jmenovanej -
1 . Proč přestali bavit války?
Jednoduchý důvod. Není se kam posouvat. Máme chitin brnka, zbraně. Což už většina má i vykované, natočené. Štíty vybírat nechci/ nechceme a poslední věc co byla přidaná ze zasvěcení už je stará nevím přesně 2 roky? Kde jsou tedy další věci krom již zmíněných. Ano máme generace kdy si na jedné postavě můžeme udělat jakékoliv zbraně a předělávat si na jiné charaktery. Bohužel v době kdy většina lidi ty postavy má na jiných účtech i se zasvěceními tak proč to absolvovat znovu? I kdyby to bylo pouze expením s tím že požadovanou úroveň zasvěcení má. Další zbraně na danou postavu? Kvůli jednomu kamenu? S trochou štěstí a nějakého toho umu tu danou postavu na kterou právě nemáme kámen stejně někdy zabijeme.
2. Postavy na generacích.
Problém je i to že generacemi se zvýšila propast mezi hráčem, který by chtěl jít do války a hráčem který generace má a k tomu má i chitiny. Proč tedy nováčci do těch válek nechodí a jdou radši střední války? V té si aspoň zaválčí, zatímco ve velkých s postavou bez generací i když bude mít karmu a bio to pro něj bude těžké. Ano dá se to hrát, ale požitek z té války? Daleko zábavnější je to ve středních a to souvisí s další věcí proč se tedy ti co ve středních udělají zasvěcení nechtějí posouvat dále? Protože mají před sebou rok práce na generacích, aby si vůbec zaválčili. A u toho má tedy ještě klikat karmu, když to bude nováček.
Co se týká středních, opravdu si myslíte tím že by se teoreticky znovu snížili cb bude hrnout více lidí do velkých válek? Myslím si že ne. I kdyby se to stalo ti lidi co to chodí si tam alespoň zaválčí, užijí si větší zábavu a hru jakou takovou. Spíše by to vedlo k tomu, že by se přestalo ty střední chodit a nebo by se chodilo dál. Ale ani jedno řešení nezvedne počet válčicích postav ve válkách.
3. Spawny.
Bohužel spawny takto jak jsou jsou také docela přítěží. Nejednou se stalo že nejpočetnější ( myšlen počet válčicích hráčů) radši bude stát na spawnu a bude odtamtud střílet. Bohužel to funguje i tak že na spawnu je i v době kdy z jedné říše je max 6 lidí . Proč? Protože proč by se na spawnu nemohli schovat mezi buffy a střílet si tam všechny dál. Je mi jasné že argumentem mi bude tak k nim nechoďte musí příjít oni . Ale takto to bohužel nefunguje. Pokud si chceme nějakým způsobem zaválčit musíme tam kde se tedy válčí. Nebo si můžeme povídat na spawnech. S tím souvisí i nakliknutí střilejícího, ale bohužel se dost často stane že myší přejedete přes stojící buffy a další skill vám to dá takto do těchto postav a daná střílející postava je v klidu. Což je občas docela frustrující z pohledu daggera, mentála že se vám postava random otočí skillem na druhou stranu než chcete. Proč tedy nezkusit udělat řešení aby buff postavy byli pro nepřátelskou říši neviditelní a válčící postava by se zviditelníla na spawnu ve chvíli kdy by zautočila. Prakticky to takto teď také funguje, že vystřelí a tím pádem nemá ochranu.
1 . Proč přestali bavit války?
Jednoduchý důvod. Není se kam posouvat. Máme chitin brnka, zbraně. Což už většina má i vykované, natočené. Štíty vybírat nechci/ nechceme a poslední věc co byla přidaná ze zasvěcení už je stará nevím přesně 2 roky? Kde jsou tedy další věci krom již zmíněných. Ano máme generace kdy si na jedné postavě můžeme udělat jakékoliv zbraně a předělávat si na jiné charaktery. Bohužel v době kdy většina lidi ty postavy má na jiných účtech i se zasvěceními tak proč to absolvovat znovu? I kdyby to bylo pouze expením s tím že požadovanou úroveň zasvěcení má. Další zbraně na danou postavu? Kvůli jednomu kamenu? S trochou štěstí a nějakého toho umu tu danou postavu na kterou právě nemáme kámen stejně někdy zabijeme.
2. Postavy na generacích.
Problém je i to že generacemi se zvýšila propast mezi hráčem, který by chtěl jít do války a hráčem který generace má a k tomu má i chitiny. Proč tedy nováčci do těch válek nechodí a jdou radši střední války? V té si aspoň zaválčí, zatímco ve velkých s postavou bez generací i když bude mít karmu a bio to pro něj bude těžké. Ano dá se to hrát, ale požitek z té války? Daleko zábavnější je to ve středních a to souvisí s další věcí proč se tedy ti co ve středních udělají zasvěcení nechtějí posouvat dále? Protože mají před sebou rok práce na generacích, aby si vůbec zaválčili. A u toho má tedy ještě klikat karmu, když to bude nováček.
Co se týká středních, opravdu si myslíte tím že by se teoreticky znovu snížili cb bude hrnout více lidí do velkých válek? Myslím si že ne. I kdyby se to stalo ti lidi co to chodí si tam alespoň zaválčí, užijí si větší zábavu a hru jakou takovou. Spíše by to vedlo k tomu, že by se přestalo ty střední chodit a nebo by se chodilo dál. Ale ani jedno řešení nezvedne počet válčicích postav ve válkách.
3. Spawny.
Bohužel spawny takto jak jsou jsou také docela přítěží. Nejednou se stalo že nejpočetnější ( myšlen počet válčicích hráčů) radši bude stát na spawnu a bude odtamtud střílet. Bohužel to funguje i tak že na spawnu je i v době kdy z jedné říše je max 6 lidí . Proč? Protože proč by se na spawnu nemohli schovat mezi buffy a střílet si tam všechny dál. Je mi jasné že argumentem mi bude tak k nim nechoďte musí příjít oni . Ale takto to bohužel nefunguje. Pokud si chceme nějakým způsobem zaválčit musíme tam kde se tedy válčí. Nebo si můžeme povídat na spawnech. S tím souvisí i nakliknutí střilejícího, ale bohužel se dost často stane že myší přejedete přes stojící buffy a další skill vám to dá takto do těchto postav a daná střílející postava je v klidu. Což je občas docela frustrující z pohledu daggera, mentála že se vám postava random otočí skillem na druhou stranu než chcete. Proč tedy nezkusit udělat řešení aby buff postavy byli pro nepřátelskou říši neviditelní a válčící postava by se zviditelníla na spawnu ve chvíli kdy by zautočila. Prakticky to takto teď také funguje, že vystřelí a tím pádem nemá ochranu.

-
- Lv.8
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 79 poděkování
Ještě dodám k těm spawnům že další věc co je dost nedomyšlená a fakt nepříjemná když někdo začne kouzlit ze spawnu nebo v blízkosti spawnu pak člověk na něj naběhne a dá mu např průraz a daný hráč zaleze na Spawn nebo už se na něm nachází a stačí mu 5s běhat a nic nedělat a zase dostane ochranu a může se v klidu vyhealovat a udělat to znovu. Dost se mi toto dělo za daggera i mentala že jsem někomu dal velký dmg ale on pak zaběhl na Spawn tam jen běhal a já než ho stihl zaseknout tak už měl ochranu.
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Já válčil každou generaci, rozhodně to není tak, že máš odstavenou postavu na 12 měsíců, vyexpeno to teď můžeš mít za 2 dny.
Gap mezi 1.gen a 12. gen je enormní, je fakt, že 1. gen to má opravdu těžké, na to ovšem muselo být myšleno. Nejhorší jsou nevyrovnané počty lidí mezi říšemi, celou válku být na spawnu je nudné. A samozřejmě motivace válčit není tak velká, je pravda, že po dodělání generací a 2 chitinek další prostor není.
Střední jsou respawn simulátor, tam by bylo fajn přidat bio 110 a mohlo by to být zábavné.
Gap mezi 1.gen a 12. gen je enormní, je fakt, že 1. gen to má opravdu těžké, na to ovšem muselo být myšleno. Nejhorší jsou nevyrovnané počty lidí mezi říšemi, celou válku být na spawnu je nudné. A samozřejmě motivace válčit není tak velká, je pravda, že po dodělání generací a 2 chitinek další prostor není.
Střední jsou respawn simulátor, tam by bylo fajn přidat bio 110 a mohlo by to být zábavné.
![]() | oOTerkaOo | ![]() |
---|---|---|
9.gen 160lv | Shinsoo |
- LittleNessa
- Lv.1
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Podle mého je střední válka více atraktivní a více připomene staré časy válek. Hlavně proti Velké válce nemusíš mít karmu P .. Výroba postavy do střední války je tedy mnohem méně časově náročná i samotná cena ( ITEMU PVP ) je do té střední války mnohem levnější varianta než kovat chitinky.. Navíc ve velké war už vás má spousta generace 12, kouzla a karmy L .. Se nedivím, že se nově příchozím kdo náhodou zabloudí na ekuru nechce do velké .. ale ubírat CB ve střední je zcestné jak tu někdo psal
ještě k tomu to tu už jednou bylo z 5 CB na 4 CB.. .

A k tomu zabíjení na spawnu .. to je pravda .. byla jsem se podívat jednu war po x letech a není to moc zábava, když stojíš v červené na spawnu z jedné strany žlutá z druhé modrá a nevyjdeš ani ven
.. to by chtělo změnu ne jen ve velké válce ..

A k tomu zabíjení na spawnu .. to je pravda .. byla jsem se podívat jednu war po x letech a není to moc zábava, když stojíš v červené na spawnu z jedné strany žlutá z druhé modrá a nevyjdeš ani ven

![]() | xNESSAx | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
90k min+ | Shinsoo | 109 | Lv 85 | HEALER | 24 |
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 1 poděkování
Už teď někdo psal na DC že ani jako začátečník by nešel do středních protože tam lidi lítaj s 5-15 generacíLittleNessa píše: ↑úte 08. dub 2025 15:57:57 Podle mého je střední válka více atraktivní a více připomene staré časy válek. Hlavně proti Velké válce nemusíš mít karmu P .. Výroba postavy do střední války je tedy mnohem méně časově náročná i samotná cena ( ITEMU PVP ) je do té střední války mnohem levnější varianta než kovat chitinky.. Navíc ve velké war už vás má spousta generace 12, kouzla a karmy L .. Se nedivím, že se nově příchozím kdo náhodou zabloudí na ekuru nechce do velké .. ale ubírat CB ve střední je zcestné jak tu někdo psalještě k tomu to tu už jednou bylo z 5 CB na 4 CB.. .
![]()
A k tomu zabíjení na spawnu .. to je pravda .. byla jsem se podívat jednu war po x letech a není to moc zábava, když stojíš v červené na spawnu z jedné strany žlutá z druhé modrá a nevyjdeš ani ven.. to by chtělo změnu ne jen ve velké válce ..

- LittleNessa
- Lv.1
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Vydesenej píše: ↑úte 08. dub 2025 16:15:54Už teď někdo psal na DC že ani jako začátečník by nešel do středních protože tam lidi lítaj s 5-15 generacíLittleNessa píše: ↑úte 08. dub 2025 15:57:57 Podle mého je střední válka více atraktivní a více připomene staré časy válek. Hlavně proti Velké válce nemusíš mít karmu P .. Výroba postavy do střední války je tedy mnohem méně časově náročná i samotná cena ( ITEMU PVP ) je do té střední války mnohem levnější varianta než kovat chitinky.. Navíc ve velké war už vás má spousta generace 12, kouzla a karmy L .. Se nedivím, že se nově příchozím kdo náhodou zabloudí na ekuru nechce do velké .. ale ubírat CB ve střední je zcestné jak tu někdo psalještě k tomu to tu už jednou bylo z 5 CB na 4 CB.. .
![]()
A k tomu zabíjení na spawnu .. to je pravda .. byla jsem se podívat jednu war po x letech a není to moc zábava, když stojíš v červené na spawnu z jedné strany žlutá z druhé modrá a nevyjdeš ani ven.. to by chtělo změnu ne jen ve velké válce ..
tak to udělat tak jak tu někdo navrhoval nepouštět do těchto válek teda lidi s generacema a vyřešeno. Protože časem se to opravdu nezlepší bez nic nedělání.
Chodila jsem střední i s Gen 16. a kouzla L .. a věř mi, že to není vůbec taková výhoda jako se může zdát. Neříkám, že to nic nepřidalo .. ale ty kouzla L a celkově generace ... podle mě nejsou cílené vůbec na tu střední jako spíš na tu velkou war kde využiješ i karmu L a další .. Je to daleko více o tom co máš v INV co vše jsi ochotný klikat a pak nějaky gameplay jako v každé hře

![]() | xNESSAx | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
90k min+ | Shinsoo | 109 | Lv 85 | HEALER | 24 |
-
- Lv.2
To zlepšení dmg atd tam je a znatelné si myslím. A tak jak spoustu lidí nemotivuje udělat si velké a teď můžeme vyjmenovávat.... Tak je nakonec nebude bavit si dělat ani ty střední když udiví že jiní hráči co tu hrajou 10let běhaj s 20generacíLittleNessa píše: ↑úte 08. dub 2025 16:23:54Vydesenej píše: ↑úte 08. dub 2025 16:15:54Už teď někdo psal na DC že ani jako začátečník by nešel do středních protože tam lidi lítaj s 5-15 generacíLittleNessa píše: ↑úte 08. dub 2025 15:57:57 Podle mého je střední válka více atraktivní a více připomene staré časy válek. Hlavně proti Velké válce nemusíš mít karmu P .. Výroba postavy do střední války je tedy mnohem méně časově náročná i samotná cena ( ITEMU PVP ) je do té střední války mnohem levnější varianta než kovat chitinky.. Navíc ve velké war už vás má spousta generace 12, kouzla a karmy L .. Se nedivím, že se nově příchozím kdo náhodou zabloudí na ekuru nechce do velké .. ale ubírat CB ve střední je zcestné jak tu někdo psalještě k tomu to tu už jednou bylo z 5 CB na 4 CB.. .
![]()
tak to udělat tak jak tu někdo navrhoval nepouštět do těchto válek teda lidi s generacema a vyřešeno. Protože časem se to opravdu nezlepší bez nic nedělání.
Chodila jsem střední i s Gen 16. a kouzla L .. a věř mi, že to není vůbec taková výhoda jako se může zdát. Neříkám, že to nic nepřidalo .. ale ty kouzla L a celkově generace ... podle mě nejsou cílené vůbec na tu střední jako spíš na tu velkou war kde využiješ i karmu L a další .. Je to daleko více o tom co máš v INV co vše jsi ochotný klikat a pak nějaky gameplay jako v každé hřepř ... v neděli jsem byla první v červené na postavě co generaci nemá vůbec ... takže tohle jako argument moc neberu, že by generace měla znamenat více cb nebo výhodu v té střední
![]()

- Bisky
- Board Administrator
- Dal poděkování: 111 poděkování
- Dostal poděkování: 371 poděkování
Krásný den,
rozhodli jsme se, že toto vlákno využijeme jako studnici nápadů.
Pokud byste někdo měli nápad, jak války vylepšit, případně máte návrh pro úplně nový koncept válek, postněte to prosím do tohoto vlákna. Nápady, které se nám budou líbil, odměníme.
Děkujeme moc a těšíme se na Vaše náměty.
rozhodli jsme se, že toto vlákno využijeme jako studnici nápadů.

Pokud byste někdo měli nápad, jak války vylepšit, případně máte návrh pro úplně nový koncept válek, postněte to prosím do tohoto vlákna. Nápady, které se nám budou líbil, odměníme.

Děkujeme moc a těšíme se na Vaše náměty.

-
- Lv.1
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Zrovna tvůj návrh snížit cb na 1 je taky mimoVydesenej píše: ↑úte 08. dub 2025 16:30:42To zlepšení dmg atd tam je a znatelné si myslím. A tak jak spoustu lidí nemotivuje udělat si velké a teď můžeme vyjmenovávat.... Tak je nakonec nebude bavit si dělat ani ty střední když udiví že jiní hráči co tu hrajou 10let běhaj s 20generacíLittleNessa píše: ↑úte 08. dub 2025 16:23:54Vydesenej píše: ↑úte 08. dub 2025 16:15:54
Už teď někdo psal na DC že ani jako začátečník by nešel do středních protože tam lidi lítaj s 5-15 generacítak to udělat tak jak tu někdo navrhoval nepouštět do těchto válek teda lidi s generacema a vyřešeno. Protože časem se to opravdu nezlepší bez nic nedělání.
Chodila jsem střední i s Gen 16. a kouzla L .. a věř mi, že to není vůbec taková výhoda jako se může zdát. Neříkám, že to nic nepřidalo .. ale ty kouzla L a celkově generace ... podle mě nejsou cílené vůbec na tu střední jako spíš na tu velkou war kde využiješ i karmu L a další .. Je to daleko více o tom co máš v INV co vše jsi ochotný klikat a pak nějaky gameplay jako v každé hřepř ... v neděli jsem byla první v červené na postavě co generaci nemá vůbec ... takže tohle jako argument moc neberu, že by generace měla znamenat více cb nebo výhodu v té střední
![]()
. A můžeš jim vykládat klidně co chceš že tobě to tak ale nepříjde přeci.
Ale jak se říká čas ukáže. Navíc můžeš sama navrhnout co změnit
říkat akorát že tohle je nanic tamto taky nanic ale nic vlastně nepřinést mi příjde o ničem
Za mě dát střední do 110lv by bylo fajn pač postavy 110lv nemají využití ve velké když ani 145-160 bez generaci tam nedávají co potom nižší lv
Akorát je teď velká zabita
Pak to skočí jak Cechovní války což je za m velká škoda že se s tím nic nedělá
Dát třeba nějaké odměny za války .. hodnosti, finanční nebo klidně že by šlo dělat zasvěcko
Zakázal bych úplně to aby se lidi vraceli do spawnu ve war
-
- Lv.2
Jako jde z vás tady cítit že z toho máte úplnou panickou hrůzu (asi by najednou ti lidi opravdu přestali chodit do té střední) Tak už vás tedy nebudu děsitGarney píše: ↑úte 08. dub 2025 17:55:22Zrovna tvůj návrh snížit cb na 1 je taky mimoVydesenej píše: ↑úte 08. dub 2025 16:30:42To zlepšení dmg atd tam je a znatelné si myslím. A tak jak spoustu lidí nemotivuje udělat si velké a teď můžeme vyjmenovávat.... Tak je nakonec nebude bavit si dělat ani ty střední když udiví že jiní hráči co tu hrajou 10let běhaj s 20generacíLittleNessa píše: ↑úte 08. dub 2025 16:23:54
![]()
. A můžeš jim vykládat klidně co chceš že tobě to tak ale nepříjde přeci.
Ale jak se říká čas ukáže. Navíc můžeš sama navrhnout co změnit
říkat akorát že tohle je nanic tamto taky nanic ale nic vlastně nepřinést mi příjde o ničem
Za mě dát střední do 110lv by bylo fajn pač postavy 110lv nemají využití ve velké když ani 145-160 bez generaci tam nedávají co potom nižší lv
Akorát je teď velká zabita
Pak to skočí jak Cechovní války což je za m velká škoda že se s tím nic nedělá
Dát třeba nějaké odměny za války .. hodnosti, finanční nebo klidně že by šlo dělat zasvěcko
Zakázal bych úplně to aby se lidi vraceli do spawnu ve war

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « stř 11:44 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:44 pm »

@
Narsi « stř 7:43 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:41 pm »

@
Mionix « stř 5:46 pm »

@
Suko201 « stř 5:04 pm »