PET systém na Ekuře - Návrh od hráče

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.

Souhlasil/a byste s přidáním PET systému do hry?

Souhlasil/a bych
45
56%
Nesouhlasil/a bych
29
36%
Je mi to jedno
3
4%
Jiné (uvedu níže)
3
4%

Celkem hlasů: 80

Tomori
Board Moderator
Board Moderator
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 38 poděkování

PET systém na Ekuře - Návrh od hráče

Příspěvek od Tomori » ned 27. črc 2025 12:58:11

Dobrý den, drazí hráči, :chunjo: :jinno: :shinsoo:
byla jsem požádána, zda bych mohla na fórum přidat návrh od jednoho z vás - člena naší herní komunity.
Ráda tak činím a věřím, že si návrh vyslouží vaši pozornost.
Níže přikládám celý text návrhu tak, jak mi byl předán.

Budu ráda, když se k němu vyjádříte - ať už souhlasně či nesouhlasně a nebo máte vlastní nápady které by návrh mohly doplnit či posunout dále.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak získám PETA?

Vyzvednutím Q u pacholka
Vyslechnout si příběh o bájných tvorech

Pacholek Vám povypráví příběh o bájných tvorech a navede vás k postupu jak je získat. Nebude to ale zadarmo! ... Po dlouhém přemlouvání omámen vínem, které mu musíte dát však prozradí, že existují čtyři druhy zvířat. Některé části lze získat z Meteorů.

Meteor Smutku Lv5
Obrázek

Meteor Boje Lv10
Obrázek

Meteor Bitvy Lv15
Obrázek

Meteor Chamtivosti Lv20
Obrázek

Npř.: Prase (bonus ZB), Vlk (bonus BZK), Lev (bonus LIDI), Tygr (bonus PŘÍŠERY)
(Pro zjednodušení lze použít podobizny zvířat z Cave 3, akorát je třeba je zmenšit úměrně postavě)

1) Univerzální Kouzelné vejce (Získáme z otevírání truhel bossů)
2) Duši zvířete (Získáme z meteoru lvl 5 / 10 / 15 /20 podle toho jaký druh bonusu chceme)
3) 20x Tavbu (Podle barvy meteoru)
-lvl5 = zelený =Obrázek
-lvl10 = modrý = Obrázek
-lvl15 = žlutý = Obrázek
-lvl20 = růžový = Obrázek
4) 3x Bylina na oživení zvířete 1xObrázek 1xObrázek 1xObrázek
Po sehnání všech potřebných surovin, klikneme na Pacholka a otevřeme si Q Bájní tvorové. Následně se nám otevře tabulka (pokud máme VIP, zobrazí se vše co je třeba pro, které zvíře) do tabulky vložíme všechny potřebné věci a dáme vytvořit bájné vejce. Do inventáře se nám vloží příslušné vejce PETA, které jsme tvořili. Na vejce klikneme levým tlačítkem myši a otevře se nám tabulka, která se nás zeptá, zda chceme nechat vylíhnout PETA. Pokud dáme NE nic se nestane, pokud zvolíme ANO, v inventáři se vejce změní na Amulet PETA podle zvoleného druhu.

Bonusy PETŮ
Mládě = ZB 25-500, BZK 1-5%, LIDI 1-3%, PŘÍŠERY 1-3% V závislosti na lvl Zvířete. (1-50lvl)
XXX = ZB 500-1500, BZK 5-10%, LIDI 3-5%, PŘÍŠERY 3-5% V závislosti na lvl Zvířete. (51-100lvl)
Dospělost = ZB 1500-3000, BZK 10-20%, LIDI 5-10%, PŘÍŠERY 5-10% V závislosti na lvl. (101-160lvl)
Funkce bonusů
ZB fungování jako normální ZB npř. Z brnění.
BZK fungování jako BZK z kohoutů.
LIDI stejné jako npř. Ve skinu.
PŘÍŠERY stejné jako npř. Kámen příšery.

Krmení PETA
Zvíře je třeba krmit každý druhý den, to neplatí v případně zakoupení, Božského plodu z IS.
1) Vytvoření Zvířecího krmiva (U Pacholka si otevřeme okno pro tvorbu krmiva, s VIP se nám zobrazí potřebné suroviny. Na 1ks Krmiva bude třeba potřeba:
25xObrázek 25xObrázek 25xObrázek
2) Zakoupení Božského plodu z Iteam Shopu npř. 29SD (Na 7dní nasytí zvíře, není třeba ho dále krmit).

Oživení PETA
Peta je možné oživit dvěma způsoby.
1) Vytvoření Živé vody (Oživí mrtvého PETA)
1xObrázek 3xObrázek50xObrázekObrázekObrázekObrázek Příslušnou tavbou podle druhu PETA.
2) Zakoupení Náhradního života v Iteam Shopu npř. 199SD (Oživí mrtvé zvíře)

Expení PETA
- U Pacholka si vyzvedneme, úkol Vývoj zvířete.
- Každý 1 den jde dělat pouze 1lvl zvířete.
- Maximální úroveň Zvířete 160lvl.
- PETA expíme nezávisle na levlu hlavní postavy.
Jelikož pro jeho zlepšení, je vždy nutné splnit u pacholka jeho požadavky.

Doplňující informace: PET by ve válce říší nemusel být vidět ( kvůli lagům ) mohla by se u postavy objevit ikona aktivní pet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji všem, kteří dočetli až sem a věnují tomuto návrhu svůj čas. Přeji krásný den :hello: :heart:

PanModry
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 113 poděkování
Dostal poděkování: 71 poděkování

Re: PET systém na Ekuře - Návrh od hráče

Příspěvek od PanModry » ned 27. črc 2025 14:53:44

Za mě to není špatný nápad, jen bych změnil bonus v bonusech na lidi, za mě je ve hře moc útočných bonusů( formule na lidi, kouzla L, chitinky)
Byl bych radši, kdyby ten pet na lidi, radši přidával obranu schopností, maximálně 5%. Aby to nebylo zase přeboostěné. Ve valkách by měly
celkem výhodu magické postavy co se týká dmg. Proto by bylo lepší, aby pet dával obranu schopností. Protože by to dalo výhodu všem postávám.
Když by měla více dmg postava na dálku, tak by se blízkové moc nehráli, ani ted jich není moc, alespon by měli o trošku větší šanci, něco ustát a nepadat jak papír.
ObrázekPanModryObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek ObrázekObrázek
AurákJinno160PPP5/5Full
ObrázekPanModryyObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek ObrázekObrázek
DaggerJinno145G1PG81/5Full
ObrázekMalejArchObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek ObrázekObrázek
ArcherJinno160G5PM8
3/5
Full
Konec chatu
Jediny aurák bez chitinky a zasveckem 20 :roll:

Relly
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 153 poděkování
Dostal poděkování: 56 poděkování

Příspěvek od Relly » ned 27. črc 2025 15:05:24

Když pominu fakt, že v tomhle za mě byla ekura jedinečná, že se sem nepřidávaly tyto hlouposti, tak prostě nemohu souhlasit opět s boostem dmg.
Souhlasím s tím, že když už by musel do hry přijít pet (ale v zásadě jsem spíš proti), tak jedině s obranou na schop, jak píše modrák, né s dalším boostem dmg už tak pro bezruké dálkové postavy, který mají toho dmg kopu.
Víc k tomu asi nemám.

Nehledě na to, že by se zase celkem rapidně boostnul dmg i v entu.
Obrázek
Flath
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
160
P
P
P
G1
5/5
Hotovo

Suko201
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 25 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Suko201 » ned 27. črc 2025 22:48:11

Za mě rozhodně ano a nejlépe jak to napsal modrý. Každopádně by mě zajímalo, jelikož info o tom sem nenašel, zda by šel jen jeden PET na postavu, nebo by byla možnost mít více druhů?

PanNikdo
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od PanNikdo » pon 28. črc 2025 9:43:28

Za mě rozhodně ne . Na Ekuru se vždy rád vrátím a to proto že je jedinečná a liší se od ostatních serveru,chápu že se chce nějakým způsobem posouvat v před,ale ne tímto způsobem.Jestli nakonec tahle změna projde tak bych se přiklonil k návrhu PanaModrého.

Tomas142
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od Tomas142 » pon 28. črc 2025 10:22:27

Souhlasím není to špatný napad nebil bych proti tomu co píše Panamodrého

Grout
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Grout » pon 28. črc 2025 18:34:32

Jen návrh, možná špatně chápu. Ale pokud amulet bude fungovat např. jako puma, tak je to další místo v inv. Pro lidi co dělají karmu už je tak málo místa, sám používám aktivně na věci tak 35 políček cca. , tak by to mohlo fungovat jako skin (amulet se přesune do prázdného pole vedle skinu, místo tam tuším je)
TiTaaN
TTiTT
TiTuuN
TiTooN
HlasSmrti

Achras
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 33 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Achras » pon 28. črc 2025 19:01:27

Za mě rozhodně ne,
jednak byl ještě nedávno GM tým proti tomu (přece se Ekura liší od jiných privátů ne?) a navíc by se měl majitel (a ti pod ním) spíš zaměřit na to, čím třeba zatraktivnit cechy a jejich využití a nebo aspoň vybalancovat hru.

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 621 poděkování
Dostal poděkování: 701 poděkování

Příspěvek od Mionix » pon 28. črc 2025 19:40:34

Já si jen dovolím upřesnit, toto není návrh týmu, ani Tomori, je to nápad, návrh hráče a my ho pouze schválili k diskusi. :-)

Krásný den, příjemnou hru
Mio

Tomori
Board Moderator
Board Moderator
Dostal poděkování: 38 poděkování

Příspěvek od Tomori » pon 28. črc 2025 20:17:20

Dobrý den, předávám odpovědi od hráče, který vymyslel tento návrh.

(PanModry) Bonusy jsem zvolil první, co mě napadly. Ano musím souhlasit, že tvůj navrhovaný bonus obrana schopností z ní ze všech hledisek lépe. A ano za mě, klidně pouze 5% na maximální úrovni. Mou primární myšlenkou nebylo vytvořit zvíře s bonusy, které by hru nějak zásadně ovlivnily, myšlenka spíš byla taková, že se hráč o mazlíčka stará a za to má příjemný bonus navíc. Souhlasím i s tím že by to možná trošičku mohlo pomoct, aby ty postavy nepadaly jako papír.

(Relly) Jedinečnost se snažím zachovat pomocí použití předmětů ze hry, které stejně nemají využití viz. Mrkve, Nefrit atd. Druhá výhoda použití věcí, které jsou již dostupné, je že není třeba modelovat / navrhovat nové věci (tím si ta ekura zachová to svoje). Ano přiznávám, že jsem navrhl vytvořit tuším 3-4 nove předměty, ale myslím si že na tom to nestojí.

(Suko201) Trochu jsi mě nachytal, pravdou je že dokud jsi to nenapsal tak mi to nedošlo. Osobně bych byl klidně pro aby to fungovalo stylem, že na jedné postavě jde dělat pouze 1 mazlíček, ale s tím že na účtu jde mít 4 postavy, tudíž jde dělat všechny 4 naráz. Z toho pak vychází že mazlíček by měl jít přendávat pomocí skladu.

(PanNikdo) Ve svém příspěvku jsi to sám i napsal. Cituji: (Na Ekuru se vždy rád vrátím a to proto že je jedinečná a liší se od ostatních serveru). To že se na ekuru sem tam rád vrátíš je skvělé, ale jsou zde i hráči, kteří se nevrací sem tam, ale hrají ji i npř. Nyní. A dokonce jsou zde i hráči, kteří ji hrají a nemají už co dělat a rádi by uvítali nějaké zpestření. Samozřejmě je zde možnost že tito hráči mohou přestat ekuru hrát, pak si ale kladu otázku: Vydrží ekura nějaké další roky, když zůstanou jen hráči, co se občas vrátí a kvůli nim se nebude nic přidávat?
Také jsem proti tomu aby se do hry přidávaly npř. auta letadla nebo stovky/tisíce skinů.

(Tomas142) Děkuji. Viz. Odpověď na (PanModry)

(Grout) Inventář se dá rozšířit pomocí dalších generací. Chápu, že to ale nemusí být možné dělat pro každého. A ano myslel jsem to stylem, že (amulet) bude v inventáři. Návrh, který podáváš ty mi přijde ale jako dobrý nápad a klidně by to mohlo být v okénku, kde jsou skiny, opravdu tam i dle mého to místo na to je.

Díky všem za komenty a hlasování. Hlavně tedy díky těm co měli věcné připomínky a ne jen komentáře typu nic není třeba dělat a vše má zůstat na třeba dalších sto let stejné :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Také pouze upřesním diskuze/hlasování ≠ implementace do hry.
Děkuji Vám, že se takto zapojujete :heart: :inlove:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Makarov « ned 11:52 am »
lukyno10 píše: Čauko, boj ze hřebtu koně u pumy, nefunguje.... pročpak?
nefungovali animace, tak se to předělává...
@ Vydesenej « ned 9:51 am »
Protože jahoda není zelenina
@ lukyno10 « ned 1:18 am »
Čauko, boj ze hřebtu koně u pumy, nefunguje.... pročpak?
@ jura94 « čtv 9:09 am »
koupím skin na obouruč 6 nebo 10 neu
@ radecek24 « ned 8:48 am »
koupim wara auru 109 az 110 kdyztak pm nebo napsat na postavu radik33
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D

Who is chatting