zrcadlit
zrcadlit
na co je zrcadlit?

Nejlepší Lidi - ♥SmucikK♥ 
Pterodon
Schopnosti:
Čepel G8,Začarovane brneni G1,prsty a vir M1,Strach 6
Lv 78
Chunjo
________
Zas aktiv.!
V posledni dobe se vjenuji questum
Od 20.1, 011 zacinam psat cervenou
Kupim duse do 2,3kk
						Pterodon
Schopnosti:
Lv 78
Chunjo
________
Zas aktiv.!
Kupim duse do 2,3kk
Re: zrcadlit
dik

Nejlepší Lidi - ♥SmucikK♥ 
Pterodon
Schopnosti:
Lv 78
Chunjo
________
Zas aktiv.!
Kupim duse do 2,3kk
						Pterodon
Schopnosti:
Lv 78
Chunjo
________
Zas aktiv.!
Kupim duse do 2,3kk
- Cassandra
 - Lv.20

- Dostal poděkování: 5 poděkování

- chaolaastros
 - Lv.7

pterodone....priznam se, ze mam trpelivosti celkem dost, ale pokud nerozumis reflexe telesneho napadeni, pokud si v sekci - šamani, nedokazses najit potrebne informace, rozdil mezi helaremem, a drakem, rozdil mezi zvonem a vejirem, tak te tu na kolenou prosim, proboha nehraj za samana a nedelej nam takovou ostudu....

TrueHoney (k radosti vsem) 
Posse rem esse.
						Posse rem esse.
- Sabousek
 - Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
 - Dostal poděkování: 455 poděkování
 - Kontaktovat uživatele:

Zrcadlit ti odrazi urcita % od utoku, ktery na tebe pouziva urcity hrac ci potvora a mas ho/ji oznaceneho, aby fungovalo...

Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- ExE
 - Lv.15

- Dal poděkování: 46 poděkování
 - Dostal poděkování: 15 poděkování

Vím že je to moc od tématu ale!Kdy ptedrone konečně se přestaneš ptát na takovýhle blbosti!

- 
				pechy
 - Lv.4

- Dostal poděkování: 1 poděkování

Koukám, že tu opět píšete částečné informace a proto jsem se rozhodl Vám toto kouzlo objasnit.
1. kouzlo reflektuje xx% z každé rány (dostanu za 1000 a pokud mám 20% na zrcadleni, tak stejně schytám za 1000, ale protivníkovi se vrátí 200 a to schytá on).
- takže zrcadlit je "útočný buff". Já schytám stejnou ránu ať na sobě mám nebo nemám zrcadlení, ale pokud ho mám, tak část schytá i útočník
2. kouzlo funguje na všechny co do mě útočí. Nicméně čísla vylétávají jen z toho, kterého mám označeného
- ubírá to i těm co označené nemám, akorát to není vidět(nevylétávají z ostatních čísla)
- toto je stejné jako s metinem. Pokud sekám do metinu, tak čísla vylétávají jen z metinu, a když se objeví skupinky, tak do nich sice sekám a zabiju je, ale pokud mám označený celou dobu jen metin, tak čísla vylétávají jen z metinu
Toť asi vše o tomto kouzle

1. kouzlo reflektuje xx% z každé rány (dostanu za 1000 a pokud mám 20% na zrcadleni, tak stejně schytám za 1000, ale protivníkovi se vrátí 200 a to schytá on).
- takže zrcadlit je "útočný buff". Já schytám stejnou ránu ať na sobě mám nebo nemám zrcadlení, ale pokud ho mám, tak část schytá i útočník
2. kouzlo funguje na všechny co do mě útočí. Nicméně čísla vylétávají jen z toho, kterého mám označeného
- ubírá to i těm co označené nemám, akorát to není vidět(nevylétávají z ostatních čísla)
- toto je stejné jako s metinem. Pokud sekám do metinu, tak čísla vylétávají jen z metinu, a když se objeví skupinky, tak do nich sice sekám a zabiju je, ale pokud mám označený celou dobu jen metin, tak čísla vylétávají jen z metinu
Toť asi vše o tomto kouzle
pechy - Shaman Healer 89 - Hl. postava
Gambrinuska - Weapon Sura 91 - Dropík
Všichni Chunjo
						Gambrinuska - Weapon Sura 91 - Dropík
Všichni Chunjo
- 
				Renegade2
 - Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
 - Dostal poděkování: 181 poděkování

Takže se  zeptám vím co je zrcadlit a jak funguje. Takže se zeptám , zradlit odráží tělesný útok to vím, ale odráží ho ikdyž nic nedělám, když si zapnu požehnání na 60% všechny věci co mám k tomu reflektování na 80% tak by se teoreticky slabej mob zabil sám, protože by ubíral sám sobě??, nebo tohle platí jenom když útočím??? Nikdy jsem nezkoušel jen tak stát a nechat do sebe třískat.

![]()  | Renegade1 | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187  | 141  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | P  | P  | P  | 30  | ||||||||||
![]()  | SerpentWoman | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641  | 130  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | G2  | 11  | ||||||||
 Spoiler: 
Herbaření P