PS:Do 95 lvl je tedy lepší orchydej co?

Dragonka píše:tak o tom s tou rychlostí slyším poprvé,docela na nic už takhle u těch chyb u šamana :( a Cass nevíš jestli se to buguje i v proměně? :(
uff díky,aspoň že takCassandra píše:Dragonka píše:tak o tom s tou rychlostí slyším poprvé,docela na nic už takhle u těch chyb u šamanaa Cass nevíš jestli se to buguje i v proměně?
Ten bug je JENOM na koni, na zem pokud vím to nemá účinek
Shere, sice vím co je arigato ale to za tím už ne, takže pokud je to děkuji mnohokrát, tak nemáš zač
Já osobně jezdila se šamankou na pvm vždy s vějířem.Neboť rychlost kouzla u mne byla velice vysoká, tudíž jsem na sekání neměla čas, proto jsem vzala vějíř, neboť jim kouzly beru víc, než zvonem..Nebyl problém s žádným bossem, kromě drakaCassandra píše:Jestli si vezmeš zvon na PvP a vějíř na PvM tak Tě zaprvý zaškrtím, ale ten rozdíl tam poznáš
Většina 95+ používá kosu, protože u orchidee hraješ bony na průmku, kdež to u kosy si tam dáš těch bonusů podle svého (třeba 20% ďábly a do toho kameny + 10% příšery bude o hodně znatelnější než u orchidee) a jelikož většina 95+ na metiny už vůbec nechodí (ohně <neboli pneumatiky> nejsou metiny, ale z těch krom šperkovnice nepadá nic cenného) takže téměř všichni používají kosu. Záleží jak to bude vyhovovat Tobě