Mozna to pomuze tem co jim hra nejde.
-
Caix
- Lv.6

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Mozna to pomuze tem co jim hra nejde.
Vytvoril jsem si slozku SINNDICATE0010 ( tu jsem jeste nemel)
Vymazal jsem vsechno stare z pocitace.
Do nove slozky SINDICATE0010 jsem udelal novou instalaci, udelalo to UPDATE LAUNCHERU, znovu me to vyzvalo na odblokovani FIREWOLU a JDE TO.
Nepochopil jsem ,,VYMAZAL JSEM VSECHNO STARE Z POCITACE" a tim je myšleno co? z počitače mužu vymazat ruzny věci ale tu konkretní?
Do nove slozky SINDICATE0010 jsem udelal novou instalaci, udelalo to UPDATE LAUNCHERU, znovu me to vyzvalo na odblokovani FIREWOLU a JDE TO.
Nepochopil jsem ,,VYMAZAL JSEM VSECHNO STARE Z POCITACE" a tim je myšleno co? z počitače mužu vymazat ruzny věci ale tu konkretní?
-
Caix
- Lv.6

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Ale jo,dostane.,,Je jasné,že když to píše k Sindicate,tak přece nebude mazat nějaky filmy..Je jasný,že tím "vymazal jsem všechno stare z počitače" je myšleno Sindicate a s ním související soubory....
EDIT: takže teda nebude žádná "úprava" launcheru ?
EDIT: takže teda nebude žádná "úprava" launcheru ?
- Grim Reaper
- Lv.2

[quote="Mekhbet"]Na WIN 7 jsem stahnul dnes nove aktualizace a stalo se, ze me pak jen LAUNCHER probliknul a hra spadla. Nepomohlo vubec nic !!!!
Stahnul jsem z RAPIDU FULL instalaci a udelal jen preinstalaci hry - TAKY NEPOMOHLO!!!
TED JAK TO PRESNE UDELAT ABY TO SLO!!!
Nekomu se po UPDATU nemusi ukazat v LAUNCHRU CH !!!!! MUSITE HO VYBRAT tim rozbalovacim okynkem a URCITE SE PO TOMTO UPDATU PRIHLASIT DO HRY !!!!!
Pokud si v tento okamzik LAUNCHER zavrete tak uz se tam nedostanete a bude vam LAUNCHER jen problikavat. Pak musite vse udelat UPLNE ZNOVU.
Tohle nepomuze asi kazdemu ale nekomu by mohlo a to bez rozdilu WINDOWS.
ZDE JSOU ODKAZY NA NOVOU FULL INSTALACI.
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=12992
Pokud po nove instalaci hra nepujde projdete si NOVINKY VE HRE.[/q
Vypadáš ,že víš co píšeš...Tak bys možná mohl poradit i mě ...Dřív jsem hrával na sindi v pohodě ,ale jednoho krásnýho dne jsem hru odstranil a když jsem si ji cca po měsíci stáhl znova ,nainstaloval vše co bylo třeba a spustil ,,hra nereagovala jako bych nic nespustil ...a to stejný problém mám i ted...Neznáš řešení ?
Stahnul jsem z RAPIDU FULL instalaci a udelal jen preinstalaci hry - TAKY NEPOMOHLO!!!
TED JAK TO PRESNE UDELAT ABY TO SLO!!!
Nekomu se po UPDATU nemusi ukazat v LAUNCHRU CH !!!!! MUSITE HO VYBRAT tim rozbalovacim okynkem a URCITE SE PO TOMTO UPDATU PRIHLASIT DO HRY !!!!!
Pokud si v tento okamzik LAUNCHER zavrete tak uz se tam nedostanete a bude vam LAUNCHER jen problikavat. Pak musite vse udelat UPLNE ZNOVU.
Tohle nepomuze asi kazdemu ale nekomu by mohlo a to bez rozdilu WINDOWS.
ZDE JSOU ODKAZY NA NOVOU FULL INSTALACI.
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=12992
Pokud po nove instalaci hra nepujde projdete si NOVINKY VE HRE.[/q
Vypadáš ,že víš co píšeš...Tak bys možná mohl poradit i mě ...Dřív jsem hrával na sindi v pohodě ,ale jednoho krásnýho dne jsem hru odstranil a když jsem si ji cca po měsíci stáhl znova ,nainstaloval vše co bylo třeba a spustil ,,hra nereagovala jako bych nic nespustil ...a to stejný problém mám i ted...Neznáš řešení ?
Pomoc napsalo mi to block a vubec nevim proc stahuju to porad dokola a nic furt to nefakci. Pise to ze mam block a to je vsechno. Hral jsem najednou mi to spadlo a kdyz jasem se chtel prihasit neslo to. Heeeelp

-
Archimonde1991
- Lv.9

počkej pár dnů a pak se zkus přihlásit znovu,taky mi to tak dělalo,ale je možné,že ti to půjde až zase za týden v pondělí,protože se to odblokuje jen jednou týdně,ještě můžeš zkusit reinstalaci
Ahoj lidi,mam asi stejny problem jako ostatni ale jsem na to pako,cetl jsem ze mam odstranit stare veci z pc co se tyka sindicate,to jsem udelal,instaluji to nove z odkazu co tu byl.myslite ze to pujde? me se totiz po otevreni ukazalo ze je potreba stahnout novy launcher,klikl jsem na ok a ono mi to porad pise,ze nastala chyba,ze aktualizace nenalezena a nebo mam spusten program sindicate:-)tak nevim
zbyvaji mi tri minuty do stazeni tak jsem na to vazne zvedavej
-
Archimonde1991
- Lv.9

jestli ti to bude dělat znovu tak bych doporučoval stáhnout celou instalačku znovu