A proto se ptám: můžete mi prosím poradit,kde mám expit se šamanem (drak) lvl 90? zkouším to v jeskyni v 1. patře

Co třebas Metiny 90, 95Dragoon píše:Ahoj, asi zaspamuju,ale boužel sem hledal a hledal a nedává to nikde moc smysl.
A proto se ptám: můžete mi prosím poradit,kde mám expit se šamanem (drak) lvl 90? zkouším to v jeskyni v 1. patřecelkem si to tam dávám,boužel expy nikde
expim tam 30minut a udělám si 3%,pak mě jednou zabijou a je po %. 2. patro jeskyně jsem zkoušel boužel nemám takovou obranu, abych ustál jejich utoky
i když mám vodko +9 s ochranou +6 Dále bych se chtěl zeptat do čeho všeho můžu nacpat inteligenci
a po kolika. To je vše a JÁ VÁM mockrát děkuji za odpovědi
To bude dávat spíše "money" ne ?jirule5511 píše:Co třebas Metiny 90, 95Dragoon píše:Ahoj, asi zaspamuju,ale boužel sem hledal a hledal a nedává to nikde moc smysl.
A proto se ptám: můžete mi prosím poradit,kde mám expit se šamanem (drak) lvl 90? zkouším to v jeskyni v 1. patřecelkem si to tam dávám,boužel expy nikde
expim tam 30minut a udělám si 3%,pak mě jednou zabijou a je po %. 2. patro jeskyně jsem zkoušel boužel nemám takovou obranu, abych ustál jejich utoky
i když mám vodko +9 s ochranou +6 Dále bych se chtěl zeptat do čeho všeho můžu nacpat inteligenci
Money + exp + drop, čistě jde jen o ten exp , takže tam tak nevadí, že to bude dávat dlouho.Aaliyah píše:To bude dávat spíše "money" ne ?jirule5511 píše:Co třebas Metiny 90, 95Dragoon píše:Ahoj, asi zaspamuju,ale boužel sem hledal a hledal a nedává to nikde moc smysl.
Spíš ty příšery co z nich jdou , na ty bych šla
![]()
"Prozatím" není začDragoon píše:Metiny no to nezní špatněmetin sice nedám
ale ty příšery bych snad mohl
vyzkoušim,pak se ozvu prozatím děkuji
Tak 1 metin dávám za cca 10minut přičetlo mi to 2% BZK chvilkama jsem měl nahnánoAaliyah píše:"Prozatím" není začDragoon píše:Metiny no to nezní špatněmetin sice nedám
![]()
Lepší, než ve watery ne..?Dragoon píše:Tak 1 metin dávám za cca 10minut přičetlo mi to 2% BZK chvilkama jsem měl nahnánoAaliyah píše:"Prozatím" není začDragoon píše:Metiny no to nezní špatněmetin sice nedám
![]()
No,ale alespon neco
Dá ti ti to peníze > zlepšíš výbavu a bude líp nebojDragoon píše:Tak 1 metin dávám za cca 10minut přičetlo mi to 2% BZK chvilkama jsem měl nahnánoAaliyah píše:"Prozatím" není začDragoon píše:Metiny no to nezní špatněmetin sice nedám
![]()
No,ale alespon neco