Šaman
- Cassandra
- Lv.20

- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Šaman
Takže chodím na obě dvě lokace - na metiny a na watery do druhého patra v prvním to nemá ani smysl. (Momentální lvl 91)
Na metinech máš čistě v yang nižší drop, exp je stejný, ale zase Ti tam může padnout duše, rukávky prsteny a podobně. V jeskyni je větší klid, stejný přísun BZK, ale zase nepadají věci, ale drop yang je tam o dost vyšší a podle mě tam díky tomu, že je tam mnohem více příšer i více prutů a pergamenů.
Takže jestli jdeš jen čistě exp, tak Ti doporučuju metiny, protože pokud nemáš lepší výbavu v druhém patře jeskyně málokdy přežiješ jednu místnost.
Na metinech máš čistě v yang nižší drop, exp je stejný, ale zase Ti tam může padnout duše, rukávky prsteny a podobně. V jeskyni je větší klid, stejný přísun BZK, ale zase nepadají věci, ale drop yang je tam o dost vyšší a podle mě tam díky tomu, že je tam mnohem více příšer i více prutů a pergamenů.
Takže jestli jdeš jen čistě exp, tak Ti doporučuju metiny, protože pokud nemáš lepší výbavu v druhém patře jeskyně málokdy přežiješ jednu místnost.
Děkuji ti za radu:-) Jdu vyzkoušet ještě jeskyni (možná druhé patro) a podle toho se rozhodnu, ale než vylezu na lvl alespon 100 to bude pěkná fuškaCassandra píše:Takže chodím na obě dvě lokace - na metiny a na watery do druhého patra v prvním to nemá ani smysl. (Momentální lvl 91)
- Cassandra
- Lv.20

V jeskyni v druhém dost záleží na výbavě, protože tam ta otrava a omráčení jsou dost hnusná kombinace. Takže pokud nemáš lepší výbavu, ber jen po malých skupinách, případně si ber elixíry na obranu.
Děkuji za radu určitě ty elixíry vyzkoušimCassandra píše:V jeskyni v druhém dost záleží na výbavě, protože tam ta otrava a omráčení jsou dost hnusná kombinace. Takže pokud nemáš lepší výbavu, ber jen po malých skupinách, případně si ber elixíry na obranu.
-
barook
- Lv.15

- Dostal poděkování: 3 poděkování
Kašli na exp, udělej dropa, vydělej na 80% příšery a pak jdi na metiny
a uvidíš, že ho dáš tak za 2 minutky........
-
Fridolino
- Lv.15

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
A dotaz byl i na bony na inteligenci a do čeho jdou. Koukni se do návodú. D3NJI to tam moc hezky popsal.
-
ShiBaall
- Lv.10

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
No jestli dáváš 90 metin kolem 10ti minut, tak je něco špatně..
To si v tom druhém patře moc neškrtneš. Takže udělej výbavu a pak teprve expy. JInak se taky dají plnit lovecké ukoly..
To si v tom druhém patře moc neškrtneš. Takže udělej výbavu a pak teprve expy. JInak se taky dají plnit lovecké ukoly..
-
Xardass
- Lv.19

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Já bych lovecké úkoly nechal spíše na později..,ale každého věc..ShiBaall píše:No jestli dáváš 90 metin kolem 10ti minut, tak je něco špatně..
Jinak v prvním patře jeskyně se také dá expit,sám jsem tam naexpil lvl 95 celkem v pohodě,ale musíš najít místnost s golemy,nejlépe dvě vedle sebe a rychle je střídat a plášťovat je,potom to jde a jestli máš problém něco někde ustát tak si zvyš obranu a inteligenci,tou se ti zvýši % buffu.Já se 70% buffem plášťuju druhé patro celkem v klidu
- Aaliyah
- Lv.7

- Dostal poděkování: 14 poděkování
Upřímně tak trochu pochybuji ,že pouze o 15 dmg méněturbosenk31 píše:nič proti, ale elixíry na obranu mi prídu zbytočné. chodím do watery2 s manželkou (šamanka, buffy +-50%). raz som na test zobral biely elik, ale brali mi tuším o 10-15 menejCassandra píše:V jeskyni v druhém dost záleží na výbavě, protože tam ta otrava a omráčení jsou dost hnusná kombinace. Takže pokud nemáš lepší výbavu, ber jen po malých skupinách, případně si ber elixíry na obranu.. takže zbytočnosť
- Cassandra
- Lv.20

Jenže ne každý má buffy 50%+ a ty navíc nejsi šaman, abys věděl jaké to máme my. Navíc tam mám napsáno v případě, že má slabou výbavu, protože ne každý to musí ustát víš?turbosenk31 píše:nič proti, ale elixíry na obranu mi prídu zbytočné. chodím do watery2 s manželkou (šamanka, buffy +-50%). raz som na test zobral biely elik, ale brali mi tuším o 10-15 menej ;-). takže zbytočnosť :-)Cassandra píše:V jeskyni v druhém dost záleží na výbavě, protože tam ta otrava a omráčení jsou dost hnusná kombinace. Takže pokud nemáš lepší výbavu, ber jen po malých skupinách, případně si ber elixíry na obranu.