Healer a bonusy
-
NaTieRka
- Lv.15

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
-
NaTieRka
- Lv.15

-
barook
- Lv.15

- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: Healer a bonusy
Kameny: Antisura,Antisura,Antiwar +6 - do zbraně a Výhybko, Ochrana, Vitalita +6 - do brnka
Bonusy: Obrany na ostatní chary (10% obrana šaman, ninja, war, sura)
Kamene: urob si 2 zbrane to kazdej daj navrat a 2 kamene na povolania (samozrejme +6) do brnenia vitalitu, vyhybko a zalezi aku mas celkovu rychost podla toho si daj spech/ochranu
Bonusy: pokus sa skombinovat zb,rychlost kuziel a obrany na mece/dyky/ochrana proti magii
Bonusy: pokus sa skombinovat zb,rychlost kuziel a obrany na mece/dyky/ochrana proti magii
-
NaTieRka
- Lv.15

Zdá sa mi že má healer má slabý DMG. A čo mám z PvP keď dám DMG a súper to v pohode elíkuje?
Ak bojujes duel tak je nepisanym pravidlom nepouzivat eliky.NaTieRka píše:Zdá sa mi že má healer má slabý DMG. A čo mám z PvP keď dám DMG a súper to v pohode elíkuje?
V pripade ze, myslis boje s inou risou musis sa spoliehat na bonus rychosti nabijania kuzla kedy mozno davas mensi dmg ale stale nieco na neho leti, mozes samozrejme skusit aj vylepsit inteligenciu kôly väcsiemu dmg
-
WeEII3dKooE
- Lv.8

já nevědel že už kameny se daj vlžit 2x do jedné věcibarook píše:Kameny: Antisura,Antisura,Antiwar +6 - do zbraně a Výhybko, Ochrana, Vitalita +6 - do brnka
-
WeEII3dKooE
- Lv.8

Bonusi na pvp jsou nejlepší podle mě tyhle..
1.5K- 2K ZB , 20% Rychlost kouzla , 12 Inteligence , 15% odolnost magií , Magický útok 15% PVP. silný proty surum 10% , šance obrana proty surum 10%.. (jako příklad muže tam bejt i šaman,ninja,war)
1.5K- 2K ZB , 20% Rychlost kouzla , 12 Inteligence , 15% odolnost magií , Magický útok 15% PVP. silný proty surum 10% , šance obrana proty surum 10%.. (jako příklad muže tam bejt i šaman,ninja,war)
-
barook
- Lv.15

- Dostal poděkování: 3 poděkování
Sory, mělo to být: Antininja, Antisura, Antiwar +6WeEII3dKooE píše:já nevědel že už kameny se daj vlžit 2x do jedné věcibarook píše:Kameny: Antisura,Antisura,Antiwar +6 - do zbraně a Výhybko, Ochrana, Vitalita +6 - do brnka