Pokud nejsi blb..Tak sem tam říkala MISSOVÁNÍ čili teoreticky inteligentní člověk pochopí, že mě ty potvory missovali..A jestli si myslíš, že víš víc než já tak přemýšlej.A síla ti zvýší jen o 1 (útok) takže k ničemu.leader píše:aha takže POH ti jako zvětší požkození jo? .D
WP sura - statusy a pořadí skillů
-
- Lv.17
Re: STATY NA SURU
ty se tomu směješ ale asi nehraješ dlouho že? protože POH zvyšuje i útok sice o málo mozna to neni ani 1POH=1útok ale o něco málo to zvyšujeleader píše:aha takže POH ti jako zvětší požkození jo? .D
- Senci
- Lv.15
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Asi takle ty ''znalče'' jednoduše ti něco povím.leader píše:aha takže POH ti jako zvětší požkození jo? .D
Sura WP bez Pohyblivosti je to samý jako kdyby si dával Ninjovi staty do INT..
Nebo BM Surovi staty do Síly

PS: Zkus někdy zapřemýšlet než vyspustíš takovou flákotu z huby

Pohroma se vrací..Již brzy..
Clones.
Clones.
- Shere
- Lv.16
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Mam dotaz, chápu všechno....
Jen tedka chci začít za Suru a SIL Přidá hodně útok, takže na Metiny a posvátný by to nebylo špatný, ale na zbytek je lepší POH Na metinu se to myslim projevý že se utok zmenší při poh o 200 tušim... podle zkušenosti...
Jen tedka chci začít za Suru a SIL Přidá hodně útok, takže na Metiny a posvátný by to nebylo špatný, ale na zbytek je lepší POH Na metinu se to myslim projevý že se utok zmenší při poh o 200 tušim... podle zkušenosti...
jirule5511 píše:Pokud nejsi blb..Tak sem tam říkala MISSOVÁNÍ čili teoreticky inteligentní člověk pochopí, že mě ty potvory missovali..A jestli si myslíš, že víš víc než já tak přemýšlej.A síla ti zvýší jen o 1 (útok) takže k ničemu.leader píše:aha takže POH ti jako zvětší požkození jo? .D
Přesně tak WP sura si dost reguluje DMG brnkem aj i strachem a pokud má i dost pohybu na MISS tak je skoro nesmrtelnej

WP SURA hýbe světem, WARA nechme malým DĚTEM.
900RR WP SURA
100lvl - mmj teď bude dlouho, dělám bonusy do perfektního stavu (swamp) ...
ČEPEL-P
BRNKO-P
STRACH-P
VÍR-P
PRST-P
Držim všem do hry palce.... a hodně štěstí
100lvl - mmj teď bude dlouho, dělám bonusy do perfektního stavu (swamp) ...

ČEPEL-P
BRNKO-P
STRACH-P
VÍR-P
PRST-P
Držim všem do hry palce.... a hodně štěstí

SURA WP STATUS
Ahoj chtěl bych se zeptat jak mam vylepšovat body ve statusu vím,že INT pak VIT ale prý POH posiluje hodně kouzla .. víc než síla je to pravda?
předem se chci omluvit možná už podobné tema je ale ono je hodně članku o BM tak sem to možná přehlíd předem děkuji za odpověď.
JSEM WP SURA
předem se chci omluvit možná už podobné tema je ale ono je hodně članku o BM tak sem to možná přehlíd předem děkuji za odpověď.
JSEM WP SURA
zalezi na tom, jak kvalitni budes mit vybavu.
Pohyblivost zvysuje hodnotu vyhnuti a tim padem i velikost redukce zraneni. Urcity vliv ma i na velikost utoku, ovsem v kombinaci s fms, ktere bude pro tvuj pripad idealni zbrani, nezvysuje utok v takove mire jako sila.
Naproti tomu sila zvysi pri tvem lvl a zbrani zakladni utok o par detitek bodiku vic nez pohyblivost. Pokud budes mit vysoky bonus na prisery, ktere se pocitaji prave ze zakladniho utoku, tak muze tento rozdil v kazdem uderu delat az nekolik set bodu (odhaduji a mozna prehanim, ale rozdil tam rozhodne bude). Diky vyssimu DMG ti bude cepel nasavat i vice ZB a tim padem navysi i tvou zivotnost.
Pri kvalitni vybave bych se tedy priklanel spise k sile, protoze obstarava vyssi utok a o obranu se ti postara prave dostatecne kvalitni equipment. Pokud bys sel s postavou na vyssi lvl, tak uz se rozhodne 20-30 bodu do pohyblivosti vyplati.
Tyto statistiky plati pro boj ze zeme. Kun statistiky pozmenuje v zavislosti na svem lvl.
Pohyblivost zvysuje hodnotu vyhnuti a tim padem i velikost redukce zraneni. Urcity vliv ma i na velikost utoku, ovsem v kombinaci s fms, ktere bude pro tvuj pripad idealni zbrani, nezvysuje utok v takove mire jako sila.
Naproti tomu sila zvysi pri tvem lvl a zbrani zakladni utok o par detitek bodiku vic nez pohyblivost. Pokud budes mit vysoky bonus na prisery, ktere se pocitaji prave ze zakladniho utoku, tak muze tento rozdil v kazdem uderu delat az nekolik set bodu (odhaduji a mozna prehanim, ale rozdil tam rozhodne bude). Diky vyssimu DMG ti bude cepel nasavat i vice ZB a tim padem navysi i tvou zivotnost.
Pri kvalitni vybave bych se tedy priklanel spise k sile, protoze obstarava vyssi utok a o obranu se ti postara prave dostatecne kvalitni equipment. Pokud bys sel s postavou na vyssi lvl, tak uz se rozhodne 20-30 bodu do pohyblivosti vyplati.
Tyto statistiky plati pro boj ze zeme. Kun statistiky pozmenuje v zavislosti na svem lvl.
nebud sprosta, kdyz nekdo neco nevi nebo necemu nechape. Sama podle me pises nesmysly a jeste se posmivas druhym.jirule5511 píše:Pokud nejsi blb..Tak sem tam říkala MISSOVÁNÍ čili teoreticky inteligentní člověk pochopí, že mě ty potvory missovali..A jestli si myslíš, že víš víc než já tak přemýšlej.A síla ti zvýší jen o 1 (útok) takže k ničemu.leader píše:aha takže POH ti jako zvětší požkození jo? .D
Naposledy upravil(a) Soplik dne pát 18. úno 2011 8:42:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 1 poděkování
osobne by som ti odporucil daj na maximum vitalitu a potom daj zbytok do sily. Pokial ho chces len na metiny lvl 80 tam ziadnu poh nepotrebujes lebo stromy z Lungsamu alebo zeleneho lesa pre neznalcov beru strasne malo.
Mimochodom chytrolini skusal to niekto z vas ze sila je na nic ? skus expit na metinoch s BM surom a daj si staty vit int poh na max alebo skus vit int a sila ? rozdiel na 95 lvl ked som si staty resetol mi dalo dmg na metinoch cca 150 a to som si veci neupravoval. A co sa tyka WP tam nie je podla mna co riesit osobne mi slo vzdy o co najvacsi dmg, pokial mas strach a brnko na P pohyblivost vobec nepotrebujes. Bez pohyblivosti sa da udrzat cela miestnost plna zinov s komandantmi a kuzelnikmi ovsem pred opravou serveru. Ked mas slabe veci a nerobis biologa tak to hold nedas.
Pohyblivost a pridavanie dmg ? ak nie si ninja aj to plati len na kuzla tak ti to ziadnej inej postave utok neprida
Mimochodom chytrolini skusal to niekto z vas ze sila je na nic ? skus expit na metinoch s BM surom a daj si staty vit int poh na max alebo skus vit int a sila ? rozdiel na 95 lvl ked som si staty resetol mi dalo dmg na metinoch cca 150 a to som si veci neupravoval. A co sa tyka WP tam nie je podla mna co riesit osobne mi slo vzdy o co najvacsi dmg, pokial mas strach a brnko na P pohyblivost vobec nepotrebujes. Bez pohyblivosti sa da udrzat cela miestnost plna zinov s komandantmi a kuzelnikmi ovsem pred opravou serveru. Ked mas slabe veci a nerobis biologa tak to hold nedas.
Pohyblivost a pridavanie dmg ? ak nie si ninja aj to plati len na kuzla tak ti to ziadnej inej postave utok neprida
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »