WP sura - statusy a pořadí skillů

Prostor k diskuzi o odvážných surech, jež pracují s černou magií a ovládají magické zbraně.
Odpovědět
Jirule5511
Lv.17
Lv.17

Re: STATY NA SURU

Příspěvek od Jirule5511 » úte 08. úno 2011 17:35:48

leader píše:aha takže POH ti jako zvětší požkození jo? .D
Pokud nejsi blb..Tak sem tam říkala MISSOVÁNÍ čili teoreticky inteligentní člověk pochopí, že mě ty potvory missovali..A jestli si myslíš, že víš víc než já tak přemýšlej.A síla ti zvýší jen o 1 (útok) takže k ničemu.

lades22
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od lades22 » úte 08. úno 2011 19:30:39

ty se tomu směješ ale asi nehraješ dlouho že? protože POH zvyšuje i útok sice o málo mozna to neni ani 1POH=1útok ale o něco málo to zvyšuje

Senci
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Senci » úte 08. úno 2011 21:17:43

Asi takle ty ''znalče'' jednoduše ti něco povím.
Sura WP bez Pohyblivosti je to samý jako kdyby si dával Ninjovi staty do INT..
Nebo BM Surovi staty do Síly :D
PS: Zkus někdy zapřemýšlet než vyspustíš takovou flákotu z huby ;)
Pohroma se vrací..Již brzy..

Clones.

Shere
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Shere » pon 14. úno 2011 14:48:17

Mam dotaz, chápu všechno....
Jen tedka chci začít za Suru a SIL Přidá hodně útok, takže na Metiny a posvátný by to nebylo špatný, ale na zbytek je lepší POH Na metinu se to myslim projevý že se utok zmenší při poh o 200 tušim... podle zkušenosti...

Kaiser99
Lv.4
Lv.4

Příspěvek od Kaiser99 » čtv 17. úno 2011 22:28:07

jirule5511 píše:
Pokud nejsi blb..Tak sem tam říkala MISSOVÁNÍ čili teoreticky inteligentní člověk pochopí, že mě ty potvory missovali..A jestli si myslíš, že víš víc než já tak přemýšlej.A síla ti zvýší jen o 1 (útok) takže k ničemu.

Přesně tak WP sura si dost reguluje DMG brnkem aj i strachem a pokud má i dost pohybu na MISS tak je skoro nesmrtelnej :-))

WP SURA hýbe světem, WARA nechme malým DĚTEM.
900RR WP SURA
100lvl - mmj teď bude dlouho, dělám bonusy do perfektního stavu (swamp) ... :)

ČEPEL-P
BRNKO-P
STRACH-P
VÍR-P
PRST-P
Držim všem do hry palce.... a hodně štěstí :)

landa1254
Lv.1
Lv.1

SURA WP STATUS

Příspěvek od landa1254 » pát 18. úno 2011 0:45:14

Ahoj chtěl bych se zeptat jak mam vylepšovat body ve statusu vím,že INT pak VIT ale prý POH posiluje hodně kouzla .. víc než síla je to pravda?
předem se chci omluvit možná už podobné tema je ale ono je hodně članku o BM tak sem to možná přehlíd předem děkuji za odpověď.

JSEM WP SURA

radolus
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od radolus » pát 18. úno 2011 0:50:00

Vitalita

Soplik
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od Soplik » pát 18. úno 2011 8:13:20

zalezi na tom, jak kvalitni budes mit vybavu.
Pohyblivost zvysuje hodnotu vyhnuti a tim padem i velikost redukce zraneni. Urcity vliv ma i na velikost utoku, ovsem v kombinaci s fms, ktere bude pro tvuj pripad idealni zbrani, nezvysuje utok v takove mire jako sila.
Naproti tomu sila zvysi pri tvem lvl a zbrani zakladni utok o par detitek bodiku vic nez pohyblivost. Pokud budes mit vysoky bonus na prisery, ktere se pocitaji prave ze zakladniho utoku, tak muze tento rozdil v kazdem uderu delat az nekolik set bodu (odhaduji a mozna prehanim, ale rozdil tam rozhodne bude). Diky vyssimu DMG ti bude cepel nasavat i vice ZB a tim padem navysi i tvou zivotnost.
Pri kvalitni vybave bych se tedy priklanel spise k sile, protoze obstarava vyssi utok a o obranu se ti postara prave dostatecne kvalitni equipment. Pokud bys sel s postavou na vyssi lvl, tak uz se rozhodne 20-30 bodu do pohyblivosti vyplati.
Tyto statistiky plati pro boj ze zeme. Kun statistiky pozmenuje v zavislosti na svem lvl.
jirule5511 píše:
nebud sprosta, kdyz nekdo neco nevi nebo necemu nechape. Sama podle me pises nesmysly a jeste se posmivas druhym.
Naposledy upravil(a) Soplik dne pát 18. úno 2011 8:42:45, celkem upraveno 1 x.

marco pollo
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od marco pollo » sob 19. úno 2011 17:31:34

osobne by som ti odporucil daj na maximum vitalitu a potom daj zbytok do sily. Pokial ho chces len na metiny lvl 80 tam ziadnu poh nepotrebujes lebo stromy z Lungsamu alebo zeleneho lesa pre neznalcov beru strasne malo.
Mimochodom chytrolini skusal to niekto z vas ze sila je na nic ? skus expit na metinoch s BM surom a daj si staty vit int poh na max alebo skus vit int a sila ? rozdiel na 95 lvl ked som si staty resetol mi dalo dmg na metinoch cca 150 a to som si veci neupravoval. A co sa tyka WP tam nie je podla mna co riesit osobne mi slo vzdy o co najvacsi dmg, pokial mas strach a brnko na P pohyblivost vobec nepotrebujes. Bez pohyblivosti sa da udrzat cela miestnost plna zinov s komandantmi a kuzelnikmi ovsem pred opravou serveru. Ked mas slabe veci a nerobis biologa tak to hold nedas.
Pohyblivost a pridavanie dmg ? ak nie si ninja aj to plati len na kuzla tak ti to ziadnej inej postave utok neprida

komrci
Lv.2
Lv.2

Sura WP

Příspěvek od komrci » ned 20. úno 2011 16:11:38

AHOJ ..

poradíte mi prosím?

Co si sura má přidávat po INT ?

a jak si mam rozdělit kouzla?

První začarovaná čepel a co pak ??

děkuju
Obrázek

Lvl 112, Šaman,127% na příšery - Hlavní postava
Lvl 106, BM sura - DROPER DO KERINDORU

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix