Dmg na shaman
Re: Dmg na shaman
když chodite s nejakym shamanem 70-80 pvp prípadne ste shaman tak vy kolik dáte na rev?
-
Xardass
- Lv.19

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Záleží jak proti komu,už si nepamatuju kolik jsem dával na 70 lvl,ale bylo to asi podobné.Ta dmg je hrozně ovlivněná tvojí a soupeřovo výbavou PŘ:potkám wara,dám mu 25k na řev,protože neměl žádnou obranu proti mě,potkám druhého s odolností magií 50%,štítem proti šamanům a dám mu 4k na kritik a jsem rád
,byl to jen příklad,ale tak nějak to funguje.. 
Já v PvP sázím na střílení a na řev až zas tak ne zaleží na průnicích a kriticích protože za draka začínám tak mám střílení a tím dávám cca 6k bez kritiku 
Sem lvl 61
Sem lvl 61
cožee?:DDrOPer57 píše:Já v PvP sázím na střílení a na řev až zas tak ne zaleží na průnicích a kriticích protože za draka začínám tak mám střílení a tím dávám cca 6k bez kritiku
Sem lvl 61
a kolik dáváš kritikem 12 k?
JINAK JA DÁVAM bez kritiku 4k a s kritikem 8k.......
- Cassandra
- Lv.20

- Dostal poděkování: 5 poděkování
Tak já na 91 při mžch maximálně 35% na jeden char měla největší kritik tuším 23k.., což není moc, ale já si nestěžuju :-)
nj obrany dělaj divy
tady už každý druhý hrač ma full obrany na dané char což mi přijde trochu bez smyslu. proto jsem taky přestal hrat 
poičkej ty si jako skončil!!!!!!!!! ;(Nowasek píše:nj obrany dělaj divytady už každý druhý hrač ma full obrany na dané char což mi přijde trochu bez smyslu. proto jsem taky přestal hrat
-
OkeyMaN
- Lv.9

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Řekl bych, že když máš 40% na warry tak je to celkem normální DMG u šamana, ale nejsem znalec ...
- Cassandra
- Lv.20

- Dostal poděkování: 5 poděkování
Řeknu Ti to z mého pohledu. Mám na wary 35% a lvlu 90+ bez ochran (bez BS a bez daných bonusů) dávám maximálně nějakých 9k. Stačí když někdo vezme BS, vezme si na mě štít a moje dmg není vyšší než 1k.OkeyMaN píše:Řekl bych, že když máš 40% na warry tak je to celkem normální DMG u šamana, ale nejsem znalec ...
to je zase málo , ale kdo si nosí štít na šamanyCassandra píše:Řeknu Ti to z mého pohledu. Mám na wary 35% a lvlu 90+ bez ochran (bez BS a bez daných bonusů) dávám maximálně nějakých 9k. Stačí když někdo vezme BS, vezme si na mě štít a moje dmg není vyšší než 1k.OkeyMaN píše:Řekl bych, že když máš 40% na warry tak je to celkem normální DMG u šamana, ale nejsem znalec ...