Nefér PVP

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
DrOPer57
Lv.16
Lv.16

Re: Nefér PVP

Příspěvek od DrOPer57 » ned 27. úno 2011 19:20:42

Takovýhle lidi jsou upřímně naprostý kreténi který to vůbec nechápou proč mám jít bez buffu no proč proč ona má auru a já si pomoc dát nemůžu fakt demence

Kooz
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Kooz » pon 28. úno 2011 12:18:58

DrOPer57 píše:Takovýhle lidi jsou upřímně naprostý kreténi který to vůbec nechápou proč mám jít bez buffu no proč proč ona má auru a já si pomoc dát nemůžu fakt demence
moje řeč :) tak ale výhoda válečníka je aura, zužko, silné tělo, sura má útok+ a obranu, ninja má otravu a zamaskování.. a šamana nic? žádné takové šaman má kritik, odolnost a reflektování kouzel a nějakou tu léčbu atd :D prostě šamani jsou nejsilnější lidi na serveru, protože nikdo si antišamany nedává a pak jen bečí, že jsme hackeři
Obrázek

Konec

DrExtrem
Lv.10
Lv.10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrExtrem » pon 28. úno 2011 19:52:04

Kooz píše:
DrOPer57 píše:Takovýhle lidi jsou upřímně naprostý kreténi který to vůbec nechápou proč mám jít bez buffu no proč proč ona má auru a já si pomoc dát nemůžu fakt demence
moje řeč :) tak ale výhoda válečníka je aura, zužko, silné tělo, sura má útok+ a obranu, ninja má otravu a zamaskování.. a šamana nic? žádné takové šaman má kritik, odolnost a reflektování kouzel a nějakou tu léčbu atd :D prostě šamani jsou nejsilnější lidi na serveru, protože nikdo si antišamany nedává a pak jen bečí, že jsme hackeři
+Trvalý ohen :-)

MrLumpin
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od MrLumpin » čtv 03. bře 2011 16:41:17

dneska asi 3x ale stejnak sem ho Dal .... :roll: 8-)
Sem Sidney .. Chunjo ninja dagger lvl 98

Pomalu končím :D wow 4ever

MrLumpin
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od MrLumpin » čtv 03. bře 2011 17:17:09

DrExtrem píše:
Kooz píše:
+Trvalý ohen :-)
mate pravdu hoší šaman Je proste draK!=P
Sem Sidney .. Chunjo ninja dagger lvl 98

Pomalu končím :D wow 4ever

Hestia
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Hestia » stř 06. dub 2011 19:03:19

No, na ofiku jsem za boha nemohla vysvětlit kamarádovi, že heal je stejné kouzlo jako aura :D Neustále mi tvrdil, že je to podvod, že on taky neelíkuje .-)
A já už si myslela, že to všichni pochopili a ono zase ne. ;)
Slova jsou nevyčerpatelným zdrojem kouzel schopným bolestně zraňovat, ale i léčit.
Obrázek

Onddattra
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od Onddattra » stř 06. dub 2011 19:39:15

Hestia píše:No, na ofiku jsem za boha nemohla vysvětlit kamarádovi, že heal je stejné kouzlo jako aura :D Neustále mi tvrdil, že je to podvod, že on taky neelíkuje .-)
Když by byl fakt dobrej tak tě porazí i když máš heal :)
Onddattra is coming back!
Onddattra(Jinno)
War - Mentál lvl 101
Full P
Onddidrop(Jinno)
War - Tělo lvl 81
SexGod(Jinno)
Šaman - Dragon lvl 101
Pouze buffer :(

Kladivoun
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od Kladivoun » stř 06. dub 2011 20:50:06

Onddattra píše:
Hestia píše:No, na ofiku jsem za boha nemohla vysvětlit kamarádovi, že heal je stejné kouzlo jako aura :D Neustále mi tvrdil, že je to podvod, že on taky neelíkuje .-)
Když by byl fakt dobrej tak tě porazí i když máš heal :)
Přesně tak

Elizabeth
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od Elizabeth » stř 06. dub 2011 21:32:33

:-) To znám, až moc dobře.
A s tím healem, to máte to samé jako ninja na dálku je lama, protože střílí z dálky. :-D
Co naděláme.. Nic :-) Lidská hloubost je někdy až příliš veliká, ale oni z toho třeba někdy vyrostou :-D
Nauč se slzami v očích smát, nauč se pohladit se zavřenou dlaní, nauč se rozdat všechno a nemít nic, pak poznáš, že stojí za to žít.
The end. Všechno hezké jednou končí a něco hezčího začíná..
Děkuji ;-)

Žampion
Lv.21
Lv.21
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Žampion » čtv 07. dub 2011 20:23:41

Jej to nic není,to mi nekdo psal at vypnu to zapálení :-DDD fakt jsem ani nevědel co na to říct...ale malem jsem smíchy spadnul ze židle :-DDD
AmoresPerros
Dragon shaman --- 119lvl.

Drop na prd,exp naprd...nehraju.

"Jak se do lesa volá,tak z lesa draci řvou"
Zvon záhrobí+9 46% prumkahttp://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=50031

Odpovědět