vějíř nebo zvon

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
Santera
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 48 poděkování

Re: vějíř nebo zvon

Příspěvek od Santera » pon 28. úno 2011 23:21:10

DragonShade píše:no že to platí jen na sekání docela bych se hádal,měl jsem na vějíře 35% a na zvony asi 6% a ten rozdíl jestli má šaman vějíř nebo zvon byl sakra znát

hádat se je zbytečný.. není nic snazšího, než to zkusit....

ono ale taky záleží co to bylo za vějíř a zvon - myšleno kameny a bonusy... to udělá opravdu hodně... aby ten rozdíl nebyl v tom...

další věc.. jako healer s běžet na P, při rychlosti kouzel někde kolem 230 mám pořád co házet.. takže jednak na sekání není prostor.. a věc druhá - proč by se měl healer zbavovat své výhody - boje na dálku...

jinak magická démonickýho vějíře +9 je 330-350, zvonu s kosou +9 300-323.. což jsou opravdu zanedbatelný rozdíly.... ale každý 1 ubraný ZB se počítá.. takže u mě jasně vějíř.....

DragonShade
Lv.22
Lv.22
Dostal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DragonShade » úte 01. bře 2011 3:08:09

Santera píše:
DragonShade píše:no že to platí jen na sekání docela bych se hádal,měl jsem na vějíře 35% a na zvony asi 6% a ten rozdíl jestli má šaman vějíř nebo zvon byl sakra znát

hádat se je zbytečný.. není nic snazšího, než to zkusit....

ono ale taky záleží co to bylo za vějíř a zvon - myšleno kameny a bonusy... to udělá opravdu hodně... aby ten rozdíl nebyl v tom...

další věc.. jako healer s běžet na P, při rychlosti kouzel někde kolem 230 mám pořád co házet.. takže jednak na sekání není prostor.. a věc druhá - proč by se měl healer zbavovat své výhody - boje na dálku...

jinak magická démonickýho vějíře +9 je 330-350, zvonu s kosou +9 300-323.. což jsou opravdu zanedbatelný rozdíly.... ale každý 1 ubraný ZB se počítá.. takže u mě jasně vějíř.....
no to máš pravdu ale stejně se mi to nezdá :) zítra to zkusím :D

Jdu zkusit hrát od začátku,takže se pečlivě koukejte jak se to nemá dělat:-)

Croseass
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od Croseass » stř 02. bře 2011 6:51:04

Důkladně odzkoušeno......obrany na vějíře nebo zvony se nevstahují na kouzla ;)
SpookS , GhostRiderrr
Šamánek , BM Sura
Shinsoo

DragonShade
Lv.22
Lv.22
Dostal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DragonShade » stř 02. bře 2011 14:57:45

Croseass píše:Důkladně odzkoušeno......obrany na vějíře nebo zvony se nevstahují na kouzla ;)
super fakt:D a já je rval do bonusů jak šílenej :D

Jdu zkusit hrát od začátku,takže se pečlivě koukejte jak se to nemá dělat:-)

Simonette
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od Simonette » ned 06. bře 2011 21:27:46

100% Vějíř :)
Dračí Šamanka :)
Simonette
Chunjo <3

Cassandra
Lv.20
Lv.20
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Cassandra » ned 06. bře 2011 21:51:10

Croseass píše:Důkladně odzkoušeno......obrany na vějíře nebo zvony se nevstahují na kouzla ;)
Nechci to nějak zpochybňovat ale není to trochu nesmysl? Vážně se mi nezdá, že kdybych měla 60% obranu mečem že by mi bral kouzlem stejně..
Fide, sed cui vide. Důvěřuj, ale dívej se komu.

Destik
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Destik » pon 07. bře 2011 16:21:16

Cassandra píše:
Nechci to nějak zpochybňovat ale není to trochu nesmysl? Vážně se mi nezdá, že kdybych měla 60% obranu mečem že by mi bral kouzlem stejně..
já bych řekla, že je to tím, že kouzla u warů nejsou brána jako kouzlo, ale jako útok zbraní, protože k němu war vůbec nepotřebuje magii, ale sílu, ale je to jen můj názor :)
Destik - dračí šaman

Santera
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 48 poděkování

Příspěvek od Santera » úte 08. bře 2011 16:05:04

Cassandra píše:

obrany mečem, obouručkou, dýkama, vějířem, zvonem.. jsou brány jako obrana proti fyzickýmu útoku = proti sekání a fyzickým kouzlům = všechny (myslím že všechny) kouzla warů, všechny kouzla ninjů (krom jedovatýho oblaku), všechny kouzla WP surů (krom zrušit kouzlo)..

ostatní kouzla - jedovatý, zrušit kouzlo, kouzla BM surů a obou šamanů jsou útok magický = nevztahuje se ani obrana mečem (BM) ani zvonem a vějířem.. na ty platí pouze obrana magií a obrany v PvP bonusech..

Croseass
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od Croseass » úte 08. bře 2011 17:49:10

nádherně vysvětleno ;)
SpookS , GhostRiderrr
Šamánek , BM Sura
Shinsoo

Cassandra
Lv.20
Lv.20
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Cassandra » úte 08. bře 2011 18:30:56

Santera píše:
Cassandra píše:

obrany mečem, obouručkou, dýkama, vějířem, zvonem.. jsou brány jako obrana proti fyzickýmu útoku = proti sekání a fyzickým kouzlům = všechny (myslím že všechny) kouzla warů, všechny kouzla ninjů (krom jedovatýho oblaku), všechny kouzla WP surů (krom zrušit kouzlo)..

ostatní kouzla - jedovatý, zrušit kouzlo, kouzla BM surů a obou šamanů jsou útok magický = nevztahuje se ani obrana mečem (BM) ani zvonem a vějířem.. na ty platí pouze obrana magií a obrany v PvP bonusech..
Aha :) Děkuji, Croseass má pravdu, nádherně vysvětleno :)
Fide, sed cui vide. Důvěřuj, ale dívej se komu.

Odpovědět