PvP bonusy - obrana vs. útok
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Re: PvP bonusy - obrana vs. útok
A cim budes vydelavat?
Zaklad je mit 2 vybavy(1 PVM,1 PVP) cim kvalitnejsi tim lepsi. Ja mam celkem dobrou postavu diky tomu,ze jsem sni dokazal vydelat spooooooooustu yangu
Takze PVM vybava, je zaklad pro dobrou PVP vybavu! Dokonce mam vice veci na PVM nez PVP. Mam vice naramku,nausnic,nahrdelniku. Na PVP mam jen jedny sperky a jedny veci 

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
Anderson
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 277 poděkování
no o to mi išlo že či by sa dalo aj s PvP výbavou vyrábaťLOCO30 píše:A cim budes vydelavat?Zaklad je mit 2 vybavy(1 PVM,1 PVP) cim kvalitnejsi tim lepsi. Ja mam celkem dobrou postavu diky tomu,ze jsem sni dokazal vydelat spooooooooustu yangu
Takze PVM vybava, je zaklad pro dobrou PVP vybavu! Dokonce mam vice veci na PVM nez PVP. Mam vice naramku,nausnic,nahrdelniku. Na PVP mam jen jedny sperky a jedny veci
ende
- despr
- Lv.20

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
ikdyž nerad ale trošku odbočím od tématu. Jake kameny u ninji dát do BS+9 na PvP? Uvažoval jsem spěch, vyhybání a na obranu proti šípům(nemůžu si zrovna vzpomenout na název)
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Ja bych volil spech,vyhybko a vitalitu
Kamen schyleni je jen 15% vyhnuti na sipi, ne odolnost. Coz ti moc nepomuze a hlavne ninju luk neni tolik. Znam asi jen 3-5 sikonych na luk. 1000zb ti obcas pomuze vic 

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad