černá magie vs magické zbrane
- D3NJIs
- Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Žampion
- Lv.21

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: černá magie vs magické zbrane
Souhlas,černá je díky silným útočným kouzlům dobrá na bosse a hlavně když tě někdo začne sr...prudit aspoň mu mužeš pocuchat učes. 
- headshotkeeper
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
nesuhlas s tymi skillmi na wp cepel vir strach brnko prst zrusit brnko je najhorsi skill aky wp sura ma inak a ja by som si ho ale ani nedaval
a BM je podla mna ovela lepsia na pvm ako WP v lvl 75 dam obrozeneho aj metin 90 uz
a BM je podla mna ovela lepsia na pvm ako WP v lvl 75 dam obrozeneho aj metin 90 uz
to asi das kvuli temne ochrane ale jde spis o to za jakou dobu das ten metin 90...WP s cepeli urcite driv:) a myslim ze se zacar brnkem pro nej to ustat taky neni problem
- headshotkeeper
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
orka dam fakt len vdaka ochraneEndyman píše:to asi das kvuli temne ochrane ale jde spis o to za jakou dobu das ten metin 90...WP s cepeli urcite driv:) a myslim ze se zacar brnkem pro nej to ustat taky neni problem
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Brnko je nejhorší skill mno mě dává obranu +200 a šanci reflektovat útok nějak přes 50%. Ani nevíš jak je vražedná kombinace čepel,brnko,strach.S tímhle nic jinýho nepotřebuješ až na bosse využiješ nějaký to kouzlo, no za předpokladu že se ta postava dobře rozehraje.headshotkeeper píše:nesuhlas s tymi skillmi na wp cepel vir strach brnko prst zrusit brnko je najhorsi skill aky wp sura ma inak a ja by som si ho ale ani nedaval
Co se týká BM, jeslti dáš v lv 75 obrozenýho orka a metin lv 90 tak máš zázračný věci, pač já jsem to nedával za BM a to mám věci opravdu vytuněný na max a jedák průmku 45% s kamenama +6 + různý elíky atd, navíc temná ochrana u BM není zdaleka tak efektivní na obranu jako čepel u sury.
Ono totiž čepel, brnko,strach jsou obranná kouzla
prst, vír,zrušit jsou útočná
na PVM ti bohatě stačí ta první varianta u PVP je to něco jiného.
-
WarriorCz
- Lv.17

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Renegade metin 90 sem dal i já a bez problémů s jedákem průmka 30% 40% příšery a bez skillů na P.
Renegade2 píše:Brnko je nejhorší skill mno mě dává obranu +200 a šanci reflektovat útok nějak přes 50%. Ani nevíš jak je vražedná kombinace čepel,brnko,strach.S tímhle nic jinýho nepotřebuješ až na bosse využiješ nějaký to kouzlo, no za předpokladu že se ta postava dobře rozehraje.headshotkeeper píše:nesuhlas s tymi skillmi na wp cepel vir strach brnko prst zrusit brnko je najhorsi skill aky wp sura ma inak a ja by som si ho ale ani nedaval
Co se týká BM, jeslti dáš v lv 75 obrozenýho orka a metin lv 90 tak máš zázračný věci, pač já jsem to nedával za BM a to mám věci opravdu vytuněný na max a jedák průmku 45% s kamenama +6 + různý elíky atd, navíc temná ochrana u BM není zdaleka tak efektivní na obranu jako čepel u sury.
Ono totiž čepel, brnko,strach jsou obranná kouzla
prst, vír,zrušit jsou útočná
na PVM ti bohatě stačí ta první varianta u PVP je to něco jiného.
Nechápu, jak jsi mohl za BM na 75 nedat obrozeného orka.. můj pohled
Jinak jestli jsi dal bm surovi jedák s průmkou 45%, tak to se vůbec nedivím