chtěl bych zi začít za lukaře a být level 65 něco málo už jsem četl ale ještě se zeptám radši tady:) potřeboval bych poradit rozložení skillů a bodů těla a taky jaký luk je nejlepší na PVP

Vitalita, pohyblivost, silaEndyman píše:Dobrý večer,
chtěl bych zi začít za lukaře a být level 65 něco málo už jsem četl ale ještě se zeptám radši tady:) potřeboval bych poradit rozložení skillů a bodů těla a taky jaký luk je nejlepší na PVPdíky moc za odpovědi
Nechal bych spíš 69. Malá svatá země( PvP mapa ) je do lvlu 69 a tam si užiješ nejvíc srandy.Endyman píše:Okej diky zacnu teda vitalitou a ohnivyma nebude lepsi dat rovnou 70tku at muzu BSko +9?a jeste jedna vec na sindicatu to neni jako na offiku ze muzu dat reset jen do 30tky?
Hele joo už ted tam je lidí jak ... a já nemužu dropit duše když tam občas zajeduDarthMaul píše:Nechal bych spíš 69. Malá svatá země( PvP mapa ) je do lvlu 69 a tam si užiješ nejvíc srandy.Endyman píše:Okej diky zacnu teda vitalitou a ohnivyma nebude lepsi dat rovnou 70tku at muzu BSko +9?a jeste jedna vec na sindicatu to neni jako na offiku ze muzu dat reset jen do 30tky?
Anebo rovnou lvl 95 do velký svatý kde jsem si jistej si užiješ taky spoustu zábavy
Endyman píše:Takže shrnutí...koupit bsko+8 s ochranou +6 spechem a vitalitou...2x velky zluty s navratem +antichar. ...ebenky +9 a ohnivy otraveny opakovane a naslapovani aspon G a nebudu tam za blbce?:D a jeste takova blbost jaky nahrdelnik a naramek + jake normal bonny do nich