Promin tady tě ale opravím nejsem si 100% jistej, ale ta malá svatá země je i v lv 70 ikdyž tam běhají hráčí s lv 69 tak i v lv 70 jdeš do malý svatý země. 70 je to včetně 50-70.SpraTekk píše:Hele joo už ted tam je lidí jak ... a já nemužu dropit duše když tam občas zajeduDarthMaul píše:Nechal bych spíš 69. Malá svatá země( PvP mapa ) je do lvlu 69 a tam si užiješ nejvíc srandy.Endyman píše:Okej diky zacnu teda vitalitou a ohnivyma nebude lepsi dat rovnou 70tku at muzu BSko +9?a jeste jedna vec na sindicatu to neni jako na offiku ze muzu dat reset jen do 30tky?
Anebo rovnou lvl 95 do velký svatý kde jsem si jistej si užiješ taky spoustu zábavy
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Endyman píše:no to vyhybko je taky logicke ale zase když budu mít ochranu treba 500 Tak mi každé seknutí aurou nebo čepelí ubere půlku životů...a myslím ře víc využiju naslapovani nez smrst protoze smrst je na PVM dobra ale na PVP mi prijde celkem k nicemu vzdyt ho stejne vzdycky zasahnu jen jednim sipem...nebo ne?...ale s tema bonnama souhlasim![]()
Dykar je podle me lepsi, uz jen kvuli zamaskovani a lecce.A kdyz das otraveny tak je nejlepsi jit co nejblize k souperi, das vetsi DMG...Endyman píše:Díky přesně tohle jsem potřeboval...takže ty říkáš že abych dal plnou dávku ohnivého tak u něj musím stát blízko? to je docela na houby ne? to jsem nevedel...myslel jsem si ze archer je o dost lepsi na PVP nez dykar ale trochu jsi mi to vyvratila