ok udělej novou postavu natoč jak ti pádit skáče na M z 16 bodů a pak si povíme kdy a kde mi tu výbavu předášheparinsan píše:Ano... Vsadím svojí výbavu

ok udělej novou postavu natoč jak ti pádit skáče na M z 16 bodů a pak si povíme kdy a kde mi tu výbavu předášheparinsan píše:Ano... Vsadím svojí výbavu
Dobře...Poprosím kamaráda jak ať to natočí... 16 -> M..DJatomic píše:ok udělej novou postavu natoč jak ti pádit skáče na M z 16 bodů a pak si povíme kdy a kde mi tu výbavu předášheparinsan píše:Ano... Vsadím svojí výbavu
Proboha, heparisan, ty to myslíš takhle:heparinsan píše:Dobře...Poprosím kamaráda jak ať to natočí... 16 -> M..DJatomic píše:ok udělej novou postavu natoč jak ti pádit skáče na M z 16 bodů a pak si povíme kdy a kde mi tu výbavu předášheparinsan píše:Ano... Vsadím svojí výbavu
A co vsadíš ty do hry?
Takhle to myslímMko skočí už skočí takhle : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,M. Takže nejmenší počet na jedno kouzlo je 17
Ale na mí postavěD3NJI píše:Zapomeneš je tam, co jsem používal ve videu. Takový svitek. Strojí 200k
PS: Video jsem dělal já