Hmm a jako dlho si budem dropovat fms ???? nespravil by som neco s tim warom ma auru g1 smrst g1 a zurko g1 nerad by som ho len tak nechal ma aj wh a pod .............Onddattra píše:Když tě asi někdo jen tak vykrad tak bude mít na ten účet přístup určitě i někdo jinej, takže založ novou postavu (na novym účtu, nebo změn heslo), prodej všechno co máš vem pláštíky a dropuj na bílý přísaze a na poddanejch nějakou chvíli dropni si nějaký fms na malym lvl, prodávej je sežeň si FMS +9, nějaký to brnko naexpi 61 a na tom lvl zůstaň, choď na metiny a do chrámu udělej totál PvM výbavu a pak jeď dáljinou radu nwm
Dost blbá otázka, budeš prostě dropovat furt dokaď si neviděláš na výbavu.momiko píše:Hmm a jako dlho si budem dropovat fms ???? nespravil by som neco s tim warom ma auru g1 smrst g1 a zurko g1 nerad by som ho len tak nechal ma aj wh a pod .............Onddattra píše:Když tě asi někdo jen tak vykrad tak bude mít na ten účet přístup určitě i někdo jinej, takže založ novou postavu (na novym účtu, nebo změn heslo), prodej všechno co máš vem pláštíky a dropuj na bílý přísaze a na poddanejch nějakou chvíli dropni si nějaký fms na malym lvl, prodávej je sežeň si FMS +9, nějaký to brnko naexpi 61 a na tom lvl zůstaň, choď na metiny a do chrámu udělej totál PvM výbavu a pak jeď dáljinou radu nwm
Dropovat duše kde? V Zaniklý, kde je jen jedno vejce a každou chvíli jede kolem blbec kterej když to vejce vidí prostě ho zničit musí. Anebo ve svatý, kde mu bez pořádný pvp výbavy dávám tak maximálně 5 minut života...Onddattra píše:Dost blbá otázka, budeš prostě dropovat furt dokaď si neviděláš na výbavu.momiko píše:Hmm a jako dlho si budem dropovat fms ???? nespravil by som neco s tim warom ma auru g1 smrst g1 a zurko g1 nerad by som ho len tak nechal ma aj wh a pod .............Onddattra píše:Když tě asi někdo jen tak vykrad tak bude mít na ten účet přístup určitě i někdo jinej, takže založ novou postavu (na novym účtu, nebo změn heslo), prodej všechno co máš vem pláštíky a dropuj na bílý přísaze a na poddanejch nějakou chvíli dropni si nějaký fms na malym lvl, prodávej je sežeň si FMS +9, nějaký to brnko naexpi 61 a na tom lvl zůstaň, choď na metiny a do chrámu udělej totál PvM výbavu a pak jeď dáljinou radu nwm
Jinak souhlasím udělat dál lvl 50-55 a dropovat duše.
Dropovat duše kde? V Zaniklý, kde je jen jedno vejce a každou chvíli jede kolem blbec kterej když to vejce vidí prostě ho zničit musí. Anebo ve svatý, kde mu bez pořádný pvp výbavy dávám tak maximálně 5 minut života...DarthMaul píše:
Dost blbá otázka, budeš prostě dropovat furt dokaď si neviděláš na výbavu.
Jinak souhlasím udělat dál lvl 50-55 a dropovat duše.