leceninebo dragon
leceninebo dragon
Zdar lidi zacinam si samana jako hlavni postavu nebotme nedavno vykradli a zastavil sem se na lvl 5 nebot nevim co si mam spis vzit leceni nebo draci moc 50% lidi rikalo draci moc a druha pulka tedy 50%lidi mi rikali lecei nvm co si mam vzit kdyz chci byt na pvp ale i na pvm a chci si davat co nejrychlejš metiny tk mi pls pomozte co si mam dat leceni nebo dragona a jak mam zvysovat za ssebou a nectu kvuli tomu forum tkze chci abyste mi to napsali i kdyby to tu melo byt 10x diky

-
Jirule5511
- Lv.17

Re: leceninebo dragon
starší témata!!!nesstlexD píše:Zdar lidi zacinam si samana jako hlavni postavu nebotme nedavno vykradli a zastavil sem se na lvl 5 nebot nevim co si mam spis vzit leceni nebo draci moc 50% lidi rikalo draci moc a druha pulka tedy 50%lidi mi rikali lecei nvm co si mam vzit kdyz chci byt na pvp ale i na pvm a chci si davat co nejrychlejš metiny tk mi pls pomozte co si mam dat leceni nebo dragona a jak mam zvysovat za ssebou a nectu kvuli tomu forum tkze chci abyste mi to napsali i kdyby to tu melo byt 10x diky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Anderson
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 277 poděkování
jirule ty už radši nepíš každému len lezieš na nervy inak hraj za toho kto ťa baví PvP je hlavne healer no je len 1 na 1 v skupinách nieje zrovna dobrý a na PvM je hrozný ale šaman drak je myslím dobrý a v PvP je slušnýjirule5511 píše:starší témata!!!nesstlexD píše:Zdar lidi zacinam si samana jako hlavni postavu nebotme nedavno vykradli a zastavil sem se na lvl 5 nebot nevim co si mam spis vzit leceni nebo draci moc 50% lidi rikalo draci moc a druha pulka tedy 50%lidi mi rikali lecei nvm co si mam vzit kdyz chci byt na pvp ale i na pvm a chci si davat co nejrychlejš metiny tk mi pls pomozte co si mam dat leceni nebo dragona a jak mam zvysovat za ssebou a nectu kvuli tomu forum tkze chci abyste mi to napsali i kdyby to tu melo byt 10x diky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ende
- CHeese
- Lv.16

- Dostal poděkování: 2 poděkování
Dragon šaman je nej
KONEC S METINEM,ZAČÁTEK SE ŽIVOTEM 
ZAČÁTEK S METINEM,KONEC SE ŽIVOTEM
ZAČÁTEK S METINEM,KONEC SE ŽIVOTEM
- yatchman
- Lv.19

- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 155 poděkování
jdi do dragona...PvM průměr...PvP jeden z lepších
Hraju, protože jsem debil...
-
MishelShil
- Lv.7

- D3NJIs
- Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
I já se rozhodl pro dračího šamana. Na PvM je více než dostačující (už mám level 82 a nikdo mě neexpil - až na drobnou pomoc z 69 na 75). A na PvP je dosti dobrej a rychlej. I když nemám kámen návratu, tak: Talisman, Střílení, řev, 2s pauza, a zase talisman, střílení...
Stiahol som si iný nemenovaný privát kde som si dal za 2 dni lv 90, tam som si urobil obidve magie,a zistil som že drak je ovela lepší,na velkom lv maš skoro full % na kritik,a každý ta berie do skupiny,tiež tam máš jedno dialkove a šikovné kuzlo talisman,potom aj mierne dialkove a plošne strielanie, a velmi silny rev,ja som teraz 75 mám pvm, na ludi iba 30%,a valečnikovi so zvonom orchideji berem 7k,zatial čo on si do mna seka a bere mi 300, vdaka požehnaniu ktore m dáva 40%,healer je dobry hlavne vďaka bežet a ošetrit, ked ideš s healerom boj nemáš na neho nič a ešte svina uteka tak si v konci, no zase ked si drak vysoki lv, niekto ťa vyzve dáš suhlasit,rew talisman, pri full kritik, s demonom +9 a niakymi tymi 100% na varov by to bolo cez 15k,
takže u mna jednoznačne drak, healer iba s extazou +9 a navratom +6, pretože to by boli kuzla 2-3 sekundove 
Ahoj.. jako podle toho na co ty se ptáš bych volil volbu šaman dračí moc
Dračí moc je spíš na PVM,ale na PVP není nejhorší. Např. já jsem volil volbu HEAL protože s expením musím mít trpělivost a na PVP je na 100% lepší, ale já vím že se věčně nebudu expit a budu dávat PVP za to mě pomalý expení stojí. 
- Shinobi
- Lv. 11

přesně a když chceš rychle ničit metiny tak si udělej droppaNowwas píše:Ahoj.. jako podle toho na co ty se ptáš bych volil volbu šaman dračí mocDračí moc je spíš na PVM,ale na PVP není nejhorší. Např. já jsem volil volbu HEAL protože s expením musím mít trpělivost a na PVP je na 100% lepší, ale já vím že se věčně nebudu expit a budu dávat PVP za to mě pomalý expení stojí.
Warka 96 a poroste
full věci +9
Vše-P
Co nemám +9 nepotřebuju
Na světě je zavedeno, že spousta hloupých si hraje na chytré. Z chytrých, kterých je na světě nedostatek, jen ti nejchytřejší si hrají na hloupé.
full věci +9
Vše-P
Co nemám +9 nepotřebuju
Na světě je zavedeno, že spousta hloupých si hraje na chytré. Z chytrých, kterých je na světě nedostatek, jen ti nejchytřejší si hrají na hloupé.