máme moooře výhod.. já bych udělala, aby obrana vějířem a zvonem fungovala i na kouzla, odolonost proti magii šla dát i do naušnic, bot a náhrdelníku a zprovoznila bych bonus odolonost proti blesku... aby my sme ty kouzla neměli tak moc silnýduskostitny píše:Škoda tak to maju lecitele trošku výhodu né ??
Obrany mečem
- Santera
- Lv.10

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 48 poděkování
Re: Obrany mečem
- headshotkeeper
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
ale tie neplatne bonusy by sa spustit maliSantera píše:máme moooře výhod.. já bych udělala, aby obrana vějířem a zvonem fungovala i na kouzla, odolonost proti magii šla dát i do naušnic, bot a náhrdelníku a zprovoznila bych bonus odolonost proti blesku... aby my sme ty kouzla neměli tak moc silnýduskostitny píše:Škoda tak to maju lecitele trošku výhodu né ??

Za podpis ďakujem Mawiskovi
- headshotkeeper
- Lv.19

ale ked mas mec a das ranu tk obrana samozrejme platiBono píše:K ráně prstem meč nepotřebuješ

- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Me prijde za na obranu prstem mi nefunguje vubec ale vubec nic 
JJ, healeri maji moc silny kouzla, s vejirem vsechno umlatime a co kouzlo to prunik...ehm
JJ, healeri maji moc silny kouzla, s vejirem vsechno umlatime a co kouzlo to prunik...ehm
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- Santera
- Lv.10

headshotkeeper píše:ale tie neplatne bonusy by sa spustit maliSantera píše:máme moooře výhod.. já bych udělala, aby obrana vějířem a zvonem fungovala i na kouzla, odolonost proti magii šla dát i do naušnic, bot a náhrdelníku a zprovoznila bych bonus odolonost proti blesku... aby my sme ty kouzla neměli tak moc silnýduskostitny píše:Škoda tak to maju lecitele trošku výhodu né ??
no.. to je dalších minimálně 45% (ne-li 60% nevim kam sem odolnost proti blesku dá všude dát), o který by se snížila síla kouzel healera
-
CZPerout
- Lv.5

- Dostal poděkování: 1 poděkování
nechci nic rikat ale né jen BM nemusi zbrane ale take WP ma vyhody bezezbraníSpraTekk píše:Heeeh tak já vám v tom udělám pořádek...Obrana mečem platí na všechna kouzla, která bejdou provest bez teto zbraně... Magie platí na všechna která jdou provest bez ní .. tzn u šamanu veškerá kouzla, surove BM a ninja oblak !
- headshotkeeper
- Lv.19

Santera: ale bonus je bonus
potom by sa rovno mohol zrusit a ako aj dalsie nefunkcne lebo zbytocne zabera miesto vo veciach

- Santera
- Lv.10

řeknu ti to takhle...headshotkeeper píše:Santera: ale bonus je bonuspotom by sa rovno mohol zrusit a ako aj dalsie nefunkcne lebo zbytocne zabera miesto vo veciach
dávala sem souboj s DaggerTem - já komplet hotovej biolog, full bonus na lidi a kámen +6 na ninju, on komplet hotovej biolog, 45% obrana magií, shell+9 (8% odolonost proti poškození schopnosti), štít na šamana+9, 70% v PvP bonusech obrana na šamana...
výsledek? nebrala sem mu vůbec nic.... pouze pokud vyšel průnik, tak sem něco málo kouzlem vzala... jinak krásná čistá nula....
co by asi tak udělalo s healerama, kdyby na ně přidali dalších 45% obrany?
- headshotkeeper
- Lv.19

velaSantera píše:řeknu ti to takhle...headshotkeeper píše:Santera: ale bonus je bonuspotom by sa rovno mohol zrusit a ako aj dalsie nefunkcne lebo zbytocne zabera miesto vo veciach
dávala sem souboj s DaggerTem - já komplet hotovej biolog, full bonus na lidi a kámen +6 na ninju, on komplet hotovej biolog, 45% obrana magií, shell+9 (8% odolonost proti poškození schopnosti), štít na šamana+9, 70% v PvP bonusech obrana na šamana...
výsledek? nebrala sem mu vůbec nic.... pouze pokud vyšel průnik, tak sem něco málo kouzlem vzala... jinak krásná čistá nula....
co by asi tak udělalo s healerama, kdyby na ně přidali dalších 45% obrany?

- Santera
- Lv.10

headshotkeeper píše: velaale nemozes brat velmi do uvahy daggerat o tom ze je blazon vie kazdy
napchat sa medzi 4 z topky a mlatit sa s nimi 3 minuty dokaze len on s batistom
jojo, to já neumim, já sem sloupař
a nejde o to, že to byl zrovna on.. jde o to, že ani neměl kompletně všechny bonusy na obranu, co jsou na šamana momentálně možný a už tak sem mu nebrala nic....