když tak se omlouvam za dalši nove tema

ono ide aj o to či mu ide len o čepel alebo aj o strach,brnenie pretože ak ti ide o všetky 3 tak by som tam dal radšej int a príšery toto je môj názorHrochDavid píše:Jak jsem řekl. Když mám někde 8INT, tak to přidá čepeli hodnotu útoku+30. Na druhou stranu to přidá trochu sílu kouzel a zvýší hodnoty brnění ... Ale podle mě je +75 útok lepší.
Hodnotu, kterou přidává strach se nezvyšuje inteligencí, pouze stupněm kouzla.Anderson píše:ono ide aj o to či mu ide len o čepel alebo aj o strach,brnenie pretože ak ti ide o všetky 3 tak by som tam dal radšej int a príšery toto je môj názorHrochDavid píše:Jak jsem řekl. Když mám někde 8INT, tak to přidá čepeli hodnotu útoku+30. Na druhou stranu to přidá trochu sílu kouzel a zvýší hodnoty brnění ... Ale podle mě je +75 útok lepší.
tak sa ospravedlňujem toto som nevedelHrochDavid píše:Hodnotu, kterou přidává strach se nezvyšuje inteligencí, pouze stupněm kouzla.Anderson píše:ono ide aj o to či mu ide len o čepel alebo aj o strach,brnenie pretože ak ti ide o všetky 3 tak by som tam dal radšej int a príšery toto je môj názorHrochDavid píše:Jak jsem řekl. Když mám někde 8INT, tak to přidá čepeli hodnotu útoku+30. Na druhou stranu to přidá trochu sílu kouzel a zvýší hodnoty brnění ... Ale podle mě je +75 útok lepší.