co třeba navíc % k utoku navíc pak myslim nejsou vidět věci +9Suckhee píše:A načo je dobre to zamaskovani ? Protože ja moc nevidim rozdil když je na 1 a když je na P. Je to vubec duližete davat na P ?

co třeba navíc % k utoku navíc pak myslim nejsou vidět věci +9Suckhee píše:A načo je dobre to zamaskovani ? Protože ja moc nevidim rozdil když je na 1 a když je na P. Je to vubec duližete davat na P ?
Vidět jdou ...Shinobi píše:co třeba navíc % k utoku navíc pak myslim nejsou vidět věci +9Suckhee píše:A načo je dobre to zamaskovani ? Protože ja moc nevidim rozdil když je na 1 a když je na P. Je to vubec duližete davat na P ?
sakraHrochDavid píše:Vidět jdou ...Shinobi píše:co třeba navíc % k utoku navíc pak myslim nejsou vidět věci +9Suckhee píše:A načo je dobre to zamaskovani ? Protože ja moc nevidim rozdil když je na 1 a když je na P. Je to vubec duližete davat na P ?
jenom doplnim že víření může jít i 3xBolt32 píše:já bych jel takto...
EXP: víření , bleskáč , léčka , jedovatý oblak , zamaskování
PVP:bleskáč , léčka , víření , zamaskování , jedovatý oblak
ale každý má svůj názor jak už tu řekl marras
POPIS SKILLŮ:
zamaskování: zamaskování na P má extra bonus k útokům u léčky a bleskového útoku...
jedovatý oblak: na jedovatém oblaku nic moc zázračného nevidím na jed mi stačí unikátní bonusy![]()
![]()
víření kordů: víření je dobré až když odrazíš nepřítele a dáš ho potom to ubere 2x tolik , ovšem u warů a pár dalších charakterů to není zase tak lehké
léčka: u léčky je dobré mít právě to zamaskování a hlavně trefit nepřítele do zad!!!
bleskový útok : ten jsem preferoval jako první , jelikož se na začátku nezdá moc silný ale se zamaskováním bere dokonce víc než léčka a ještě rychle zasáhnete a zhodíte nepřítele , tudíž se vám naskytne možnost k dalším zákeřným útokům![]()
![]()
Doufám že vám toto pomůže...![]()
![]()
![]()
zamaskovani pomaha i bleskaci s DMG ? to si teda nejsem moc jistej..Bolt32 píše:já bych jel takto...
POPIS SKILLŮ:
zamaskování: zamaskování na P má extra bonus k útokům u léčky a bleskového útoku...
jedovatý oblak: na jedovatém oblaku nic moc zázračného nevidím na jed mi stačí unikátní bonusy![]()
![]()
víření kordů: víření je dobré až když odrazíš nepřítele a dáš ho potom to ubere 2x tolik , ovšem u warů a pár dalších charakterů to není zase tak lehké
léčka: u léčky je dobré mít právě to zamaskování a hlavně trefit nepřítele do zad!!!
bleskový útok : ten jsem preferoval jako první , jelikož se na začátku nezdá moc silný ale se zamaskováním bere dokonce víc než léčka a ještě rychle zasáhnete a zhodíte nepřítele , tudíž se vám naskytne možnost k dalším zákeřným útokům![]()
![]()
![]()
![]()
jo pomáhá pomáhá léčce i bleskáčispiridon píše:zamaskovani pomaha i bleskaci s DMG ? to si teda nejsem moc jistej..Bolt32 píše:já bych jel takto...
POPIS SKILLŮ:
![]()
![]()
![]()
![]()