Cassandra píše:Denji, Denji.., ty v tom máš takový guláše, že je to vtipný
2) Zvony ano, missují, ale možná to patří k povaze toho, že je to šaman. Já ani nevím kdy já naposledy byla na koni se zvonem, takže to by mě tak netrápilo.
3) Střílení je v pořádku.., jestli Ti dálka vadí, tak buď healer.. Možná Ti uniká hlavní rozdíl draka/heala. A ten je právě takový, že i přes oboustranné nevýhody jsou si rovni. Heal má kouzla na mnohem vyšší dálku, která jsou ale znatelně slabší. Drak musí do tělesného kontaktu, ale bere víc.
4) Ať je to nevýhoda nebo ne.. Kolik šamanů vlastní zbraně od 80?
5) Na co by jim byl? Radši zvon než vějíř. Uzpůsobeno výhodou rychlosti kouzla na vějíři extázi, takže vějíř od 75 není třeba.
6)Ach jo.., tak za prvé.., o krok dozadu když do Tebe někdo sekne má každý char. Usutpování má pouze šaman můžského pohlaví, když do něj probíhá dálkový zásah šípy..
Myslela jsem, že i ty, přesto jak dlouho hraješ budeš o šamánkovi pár věcí vědět. Možná proto je šaman tak jedinečná postava.. - těžká a zajímavá.
Ano, za šamana je těžké hrát... musíš se naučit kombinaci kouzel aby jsi nemarnil čas, naučit bojovat ze země, a další věci... šaman je hodně složitý, ale taky podle mě nejsilnější postava ve hře