BM vs Bossovia
-
vymahac
- Lv.17

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: BM vs Bossovia
když na to máš věci, tak to jde...ale samozřejmě nikdy nedosáhne kvlait třeba WP nebo auráka na bosse
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
he he ja nicim metin 85 rychleji nez aurakvymahac píše:když na to máš věci, tak to jde...ale samozřejmě nikdy nedosáhne kvlait třeba WP nebo auráka na bosse
osobně nemám zkušenosti ae má silne skilly 1v1 takže by měl být dobrej teoreticky...

-
Anderson
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 277 poděkování
ty trepeš blbosti že sa až smejemOlrando1 píše:osobně nemám zkušenosti ae má silne skilly 1v1 takže by měl být dobrej teoreticky...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale tak proč by si mnel usekávat bosse...Když budeš mit dobrou rýchlost kouzla a budes mít Kámen, Temnou, Ranu Ducha, Ranu plameny - P .... tak to budeš do nej pořád dokola hádzat a máš to 
Ovšem dúležité sou i bony
Ovšem dúležité sou i bony
-
Chaosak
- Lv.10

- Dostal poděkování: 1 poděkování
diki chapci BM sura je na predaj lvl93 5xP +promnena P wh na tom učte je aj 100lvl war nabytky PM aj komenti
Ty ho dáváš pod půl minuty?princik píše:he he ja nicim metin 85 rychleji nez aurakvymahac píše:když na to máš věci, tak to jde...ale samozřejmě nikdy nedosáhne kvlait třeba WP nebo auráka na bossea to mam ohodne slabsi vybavu
-
vymahac
- Lv.17

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
tak o tom pochybuji, BM suru, se nemůže war auře na metinech rovnat pokud mají podobnou výbavu a stejné buffy.princik píše:he he ja nicim metin 85 rychleji nez aurakvymahac píše:když na to máš věci, tak to jde...ale samozřejmě nikdy nedosáhne kvlait třeba WP nebo auráka na bossea to mam ohodne slabsi vybavu