A kdyz mam ochranu P, tak to pry snizuje poskozeni o 30%, da se to pripadne navysit inteligenci?
Dekuji moc za odpovedi

zabudol si že 10 lide môžeš mať aj v štíteDragonShade píše:no 10% lidi můžeš mít :
1) ve zbrani tak tam to zkus už od té zbraně od 65 natočit a ještě k tomu zkus přidat třeba Int nebo rychlost kouzla
2) do helmy,tam si natoč 10% lidi a 15% magie
3) náramek,udělej z bílého zlata a na toč 10% lidi a 15% magie
4) náušnice,jako Bm udělej náušnice z nebeských slz a pokud máš dost prachů tak tam zkus natočit 10% lidi a obrany na meč a dýky aspon 10%
k té ochraně,pokud je na P snižuje poškození o 33,3% ale zvýšit to už nejde
jojo toto vímprincik píše:dej do vseho co muzes 10% na lidi , odolnost proti magii 15% a pak obrany mecem, obourucnym mecem, dykou a vejire a zvony nemusis protoze to stejne nepomaha obrana mecem plati jenom na ty kouzla ktere bez mece neudelasa to same u samana ale saman na kouzleni zbran nepotrebuje takze an nej nefunguje obrana zvony a vejirem .... aspon myslim
![]()
![]()
![]()
![]()
Dík za odpověď na tu ochranu, škoda, že se to už nedá zvětšit INTDragonShade píše:no 10% lidi můžeš mít :
1) ve zbrani tak tam to zkus už od té zbraně od 65 natočit a ještě k tomu zkus přidat třeba Int nebo rychlost kouzla
2) do helmy,tam si natoč 10% lidi a 15% magie
3) náramek,udělej z bílého zlata a na toč 10% lidi a 15% magie
4) náušnice,jako Bm udělej náušnice z nebeských slz a pokud máš dost prachů tak tam zkus natočit 10% lidi a obrany na meč a dýky aspon 10%
k té ochraně,pokud je na P snižuje poškození o 33,3% ale zvýšit to už nejde
to sice jo ale její účinek je jen 33%Unluck píše:Počkat, mluvíte tu o temné ochraně? Ta se dá zvýšit INT. Mám asi 144 INT, P ochrany a dává mi 107% snížení poškození.
Počkej, kde jsi to zjistil? A to je nějakej bug nebo co?DragonShade píše:to sice jo ale její účinek je jen 33%Unluck píše:Počkat, mluvíte tu o temné ochraně? Ta se dá zvýšit INT. Mám asi 144 INT, P ochrany a dává mi 107% snížení poškození.