DukeOdiin píše:Ja by som uprednostnil Exor +9 od 65
A ja ti říkam presne opak...O čem to bude když budes mít čepel M1 a lvl 80...BS +9 nebudeš mít pořád, lebo ho jednou vymeníš. Načti si. Když jednou budeš mit P tak to P ti už nikdo neveme. Vykradnout veci ti múžou ale Skilly nikdy ne.
Proto ti říkam. Nejdřív si načti a pak veci. Dovtedy ti stačí klidne i +6, a to není taký problém udelat nebo i levne koupit

Vieš na čo slúži taká vecička, predáva ju skladník a stojí 200 k?
Volá sa reset schopností, takže by som tu moc nehovoril, že keď Ťa niekto vykradne, tak Ti schopnosti ukradnúť nemože, aj keď by Ti ich vlastne neukradli, ale vymazali.
Osobne som tiež teraz začal hrať za wp od nuly, takže ako sa povie "s holou prde**ý"

a robím to sposobom, v prvom rade výbava, sura má skilly aj tak viac než dobré aj na malých lvl schopnosti.
Ja som sa tiež zameral na výbavu, ale takú, čo vydrží na dlhšie a teda ebenky +9, fms +9 a tak, prípadne wp surovy stačí aj úplný šunt, do lvl 48 som sa ťahal so strieborným mečom +6 dmg 77 - 92? alebo tak nejak.
Brnenie úplne stačí zohnať kľudne aj od 34 +9, vydrží do lvl 70, kde už je možnosť použiť bs +9, štít neplánujem meniť až do lvl 61, ten základný +6 stačí, strach v kombinácií s brnením + na max int + vit spravý svoje.
Wp sura ako postava je na pvm viac než jednoduchá a má veľa kombinácií ako si ju spraviť a nemať klasickú stavbu.
postavy:
TESAK - Shinsoo - ninja dýky lvl 79 - momentálne spinká, ale raz sa vráti ...
Nagual - Jinno - wp sura lvl 98 - active
BRUJO - Jinno - ninja dýky - lvl 65 - oficialny server Siona, trvale offline