BM sura 2xP a co dál?
-
tontoronto
- Lv.8

Re: BM sura 2xP a co dál?
Můžete zamknout.Dal jsem na P obranu,tmavy kamen,temnou ránu a ranu ducha. 
Mno Myslim že do svaté je dobré mít Ránu plameny pač dkyž te ninja pořád přitahuje nemůžeš nic dělat tak dupneš a jedeš do nej :)takže bych zvolil Ránu plameny a pak temnou ránu pro rychlé nabíjení:)
a kdomu jak do sebe jedete pecky tak svatá je muj mílaček a už to není jako dřív dky šlo dropovat už to nejde ted každej dělá pvp postavy 69lvl a řežou se hlava nehlava a je jedno jestli drop nebo trop xD
a kdomu jak do sebe jedete pecky tak svatá je muj mílaček a už to není jako dřív dky šlo dropovat už to nejde ted každej dělá pvp postavy 69lvl a řežou se hlava nehlava a je jedno jestli drop nebo trop xD
-
tontoronto
- Lv.8

-
vymahac
- Lv.17

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
náhodou...mě se todle stávalo spíš u žlutejch...stál u mě schválně nic nedělal pak se objevil trol začal sem sekat bum prásk a byl sjem dole...takže to nedělají jen modří
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
zlutej malo kdy tohle udela.... modrej vzdyckyvymahac píše:náhodou...mě se todle stávalo spíš u žlutejch...stál u mě schválně nic nedělal pak se objevil trol začal sem sekat bum prásk a byl sjem dole...takže to nedělají jen modří
-
vymahac
- Lv.17

- Dostal poděkování: 5 poděkování
málokdy...ted si mě rozesmál....byl jsem 3x ve svatý než sjem ejště dal lvl 75 abych neměl nutkání tam lízt....a dycky se mazčal mlátit příšeru a dycky přilezl nákej žluták než červenák...věc názoru
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
to vi sno vy nam -my vamvymahac píše:málokdy...ted si mě rozesmál....byl jsem 3x ve svatý než sjem ejště dal lvl 75 abych neměl nutkání tam lízt....a dycky se mazčal mlátit příšeru a dycky přilezl nákej žluták než červenák...věc názoru
- Unluck
- Lv. 12

- Dostal poděkování: 109 poděkování
Prosim tě, už se zklidni, nemusíš v každym tématu psát, že nemáš rád modrý. Je to ubohý a shazuješ tím jen sebe.princik píše:to vi sno vy nam -my vamvymahac píše:málokdy...ted si mě rozesmál....byl jsem 3x ve svatý než sjem ejště dal lvl 75 abych neměl nutkání tam lízt....a dycky se mazčal mlátit příšeru a dycky přilezl nákej žluták než červenák...věc názoru