Poraďte mi jak dál...
-
WarriorCz
- Lv.17

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Poraďte mi jak dál...
No takže založil sem ninju, zatím je lvl 57 a mám na něho už pěknou část výbavy. Jinak mám WP suru dropa s full výbavou a Pčkama... ale zdá se mi že vydělává celkem pomalu a nebaví mě furt dokola ničit metiny. Bylo by lepší jednoduše prodat výbavu ze sury (část si nechat) a dokoupit zbytek PVM a skoro celou PVP výbavu na ninju? A zároveň s ninjou vydělávat. Kdybych prodal věci ze sury tak by to hodilo celkem dost. Jen meč okolo 100-150kk.
-
SoulCaliburIII
- Lv.6

-
WarriorCz
- Lv.17

Re: Poraďte mi jak dál...
Dík za radu počkám si ještě na další.. mimochodem ty už zase končíš za šamana?
-
SoulCaliburIII
- Lv.6

-
WarriorCz
- Lv.17

Jestli končíš tak škoda byla s tebou vždycky sranda a dokázala se s tebou rozumně pobavit.SoulCaliburIII píše:No jo, užívám si poslední chvilky metinu
ty věci prodat můžeš... ale nikdy si stim ninjou nebudeš vydělávat tolik jako s tim usrou
a jednou ti ty peníze dojdou
-
WarriorCz
- Lv.17

mno.... ještě přemýšlím že bych nejdřív investoval do mentála se kterým se vydělává pěkně... a moc mě nebude státTrotr píše:ty věci prodat můžeš... ale nikdy si stim ninjou nebudeš vydělávat tolik jako s tim usroua jednou ti ty peníze dojdou
- Donald
- Lv.21

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Jestli mas veci na suru tak vydelavej s nim. Rozhodne je lepsi mit dropa a hl postavu pokud neni hl postava WP sura nebo war. Ale droper se vzdycky hodi i temnto postavam u ostatnich bych nevahal
-
VelkýNeznámý
- Lv.5

- Dostal poděkování: 2 poděkování
Jak tu bylo řečeno pokud máš výbavu na surovi chod s ním třeba na metiny.Nebo můžeš prodat toho dropa
-
WarriorCz
- Lv.17

Právě že metiny sou k prd. Je tam moc lidí a v poslední době z nich nepadají zlodějky ani prsteny. Možná tak 1x z 20 metinů.VelkýNeznámý píše:Jak tu bylo řečeno pokud máš výbavu na surovi chod s ním třeba na metiny.Nebo můžeš prodat toho dropa