to neni bug.. to je přesně to, co má temná ochrana dělat... nebo si myslíš, že když má snížení poškození 120%, tak když do tebe sekají, tak ti to ještě obnovuje životy?:DUnluck píše:Počkej, kde jsi to zjistil? A to je nějakej bug nebo co?DragonShade píše:to sice jo ale její účinek je jen 33%Unluck píše:Počkat, mluvíte tu o temné ochraně? Ta se dá zvýšit INT. Mám asi 144 INT, P ochrany a dává mi 107% snížení poškození.
Bm sura>rada
Re: Bm sura>rada
- Unluck
- Lv. 12

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 109 poděkování
ted vůbec netušim, na co narážíšUnluck píše:Ne, ale nesmíš zapomínat na zvyšování útoku % na lidi a % na chary.
- Unluck
- Lv. 12

Ach. Máš základní útok. A proti tomu jsem myslel, že platí ta ochrana. Ale někdo mi občas bere, protože má základní útok navýšenej bonusem na lidi a PvP bonusy.
Unluck píše:Ach. Máš základní útok. A proti tomu jsem myslel, že platí ta ochrana. Ale někdo mi občas bere, protože má základní útok navýšenej bonusem na lidi a PvP bonusy.
ohledně ochrany... nejdřív se počítají obrany mečem, potom obrana na válečníky a potom až se počítá temná ochrana.
třeba normálně by bral sekem 1000
máš mečem 20%, na válečníky 30%, ochrana 33% -->
meč (10+10%) --> 900 --> 810
na válečníky 30% --> 566
temná ochrana 33% --> 378
- Unluck
- Lv. 12

Potom nechápu, proč je tam napsáno snížení poškození 108%.
To je fuk, k tématu: Určitě se hodí všude kde to jde lidi a INT, protože i když nepřidá obranu, útok přidá určitě
To je fuk, k tématu: Určitě se hodí všude kde to jde lidi a INT, protože i když nepřidá obranu, útok přidá určitě
Unluck píše:Potom nechápu, proč je tam napsáno snížení poškození 108%.
protože to je snížení poškozené do many --> nad 100% ti to neubírá MP, ale přidává.
Jestli to tu už někdo psal tak srylichtos píše:Zdar lidi, mel bych otazku, co je lepsi na BM suru lidi 10% nebo spis vice obrany?
A kdyz mam ochranu P, tak to pry snizuje poskozeni o 30%, da se to pripadne navysit inteligenci?
Dekuji moc za odpovedi...
za 1. pro pvp bm suru jsou lepší lidi
za 2. temná ochrana snižuje poškození na 1 - M1 -G1 nebo na P vždy jen o 30%