Absolutní nesmysl..SpraTekk píše:No já bych volil návrat nestvuru a kritik přecejen každé % dobré buff 70 % + 15 kámen + možná náramek 10% a někde pár % mít můžeš ..prunik je jen na seky a kritik dmg násobí takže 100% kritik
No jak myslíšSalabazar píše:Absolutní nesmysl..SpraTekk píše:No já bych volil návrat nestvuru a kritik přecejen každé % dobré buff 70 % + 15 kámen + možná náramek 10% a někde pár % mít můžeš ..prunik je jen na seky a kritik dmg násobí takže 100% kritik
Dračí šaman si prostě do zbraně kritik nedává, stejně jako léčitel si tam nedává návrat. Průnik funguje stejně jako kriti, jak na seky, tak na kouzla..
Navíc při mlácení příšer i dračí šaman potřebuje sekat a to nemluvím o sekání šutrů.
Navíc ty hraješ za válečníka, tak je docela dost možné, že jako šaman to budu mít více vyzkoušené, co myslíš..
Prostě dračí šaman = nestvůra, průnik, návrat
No jestli jo a dával jsi za draka do zbraně kritik, tak jsi se připravil o nějaký ten dmg..SpraTekk píše:No jak myslíšSalabazar píše:Absolutní nesmysl..SpraTekk píše:No já bych volil návrat nestvuru a kritik přecejen každé % dobré buff 70 % + 15 kámen + možná náramek 10% a někde pár % mít můžeš ..prunik je jen na seky a kritik dmg násobí takže 100% kritik
Dračí šaman si prostě do zbraně kritik nedává, stejně jako léčitel si tam nedává návrat. Průnik funguje stejně jako kriti, jak na seky, tak na kouzla..
Navíc při mlácení příšer i dračí šaman potřebuje sekat a to nemluvím o sekání šutrů.
Navíc ty hraješ za válečníka, tak je docela dost možné, že jako šaman to budu mít více vyzkoušené, co myslíš..
Prostě dračí šaman = nestvůra, průnik, návratjá mluvím z hlastní zkušenosti ..
a jak ty víš že sem třeba nikdy nikde šamana nehrál ?
dobře víš, že tu kritik neni nikdy 100%..SpraTekk píše:No promin ael radši budu mít 100 % kritk než jen 85 %
Tak příště pozorně čti ..Salabazar píše:dobře víš, že tu kritik neni nikdy 100%..SpraTekk píše:No promin ael radši budu mít 100 % kritk než jen 85 %rozhodně je lepší mít třeba 85% kritik a k tomu ještě tak 40 - 50% průnik..
Nejvíc se to pozná v rokli, kde jsou silný obludy, což neni pro šamana žádný med..