Mental horší než tělo?
Re: Mental horší než tělo?
Jo ale nejvic me stve ze jak pouziju pruraz tak voni kemě bezej a projdou moji postavu zamě a tim padem muj pruraz se da do vzduchu kdyz stoji zamnou ale ja jima nemuzu procházet to je taky zajimavy nebo je zajimavy ze s kamosem bezime do chramu prez orky ja jsem prednim asi 30metru a von mi napise delej cekam na tebe jako kdybych byl zanim xD ale dost mě štve ze nekdo bezi kolem treba nejake textury napriklad v ledove zemi ten trakař rozbitej no tak ja bezim zanim jenze to nejde protoze tam je ta neviditelna zed ktera me nepusti takze trakar verte nebo ne musim obchazet treba o 20metru nez zmizne neviditelna zed a to mě dost stve protoze ta neviditelná zed je vsude i v Joan jen tak bezim 3metry vedle sloupu a stejně se oněj zaseknu kvuly neviditelne zdi. A nebo s kámošem jsme šli přez orky a přez most a von z toho most jakoby spadnul a pak zase vylezl a mě rikal ze nespadnul jak se mu to mohlo povist kdyz ja musim jit naprosto stredem mostu aby me neblokla neviditelna zed jen lehce zmacknu A nebo D abych zatocil a hned block bezi ale namíste proste nevim proc ten mostu udělaly 3metry sirokej kdyz chodit se poněm může na šiřku asi 1metr.
-
spiridon
- Lv.9

- Dal poděkování: 1 poděkování
Ostatní hráči taky musí procházet okolo"neviditelné stěny" akorát ty je vidíš že tím prochází. A ohledně toho že si před nim 30 metrů a on na tebe čeká tak to je "zpomalený přenos dat" takže je mezi tim rezerva cca 3 sekundy.. takže on tě třeba dávno předběh a ty ho vidíš za sebouhonza1701 píše:Jo ale nejvic me stve ze jak pouziju pruraz tak voni kemě bezej a projdou moji postavu zamě a tim padem muj pruraz se da do vzduchu kdyz stoji zamnou ale ja jima nemuzu procházet to je taky zajimavy nebo je zajimavy ze s kamosem bezime do chramu prez orky ja jsem prednim asi 30metru a von mi napise delej cekam na tebe jako kdybych byl zanim xD ale dost mě štve ze nekdo bezi kolem treba nejake textury napriklad v ledove zemi ten trakař rozbitej no tak ja bezim zanim jenze to nejde protoze tam je ta neviditelna zed ktera me nepusti takze trakar verte nebo ne musim obchazet treba o 20metru nez zmizne neviditelna zed a to mě dost stve protoze ta neviditelná zed je vsude i v Joan jen tak bezim 3metry vedle sloupu a stejně se oněj zaseknu kvuly neviditelne zdi. A nebo s kámošem jsme šli přez orky a přez most a von z toho most jakoby spadnul a pak zase vylezl a mě rikal ze nespadnul jak se mu to mohlo povist kdyz ja musim jit naprosto stredem mostu aby me neblokla neviditelna zed jen lehce zmacknu A nebo D abych zatocil a hned block bezi ale namíste proste nevim proc ten mostu udělaly 3metry sirokej kdyz chodit se poněm může na šiřku asi 1metr.
s auristou je to všechno,no prostě jak na zámku .)
hodíš bojko auru,nádherná rychlost pohybu a seků,nádhernej útok
prostě PVM jde rychle
u mentála je to zase pomalu ale jistě,u někoho to jde taky jako u auristy,např.Petter
jinak já sám upřednostňuju auristu,jinak mentála nemám v plánu vyzkoušet a ani nechci
hodíš bojko auru,nádherná rychlost pohybu a seků,nádhernej útok
prostě PVM jde rychle
u mentála je to zase pomalu ale jistě,u někoho to jde taky jako u auristy,např.Petter
jinak já sám upřednostňuju auristu,jinak mentála nemám v plánu vyzkoušet a ani nechci
- DragonShade
- Lv.22

- Dostal poděkování: 4 poděkování
proč zrovna petter?
a já tu jako nejsem? 
dávám bose 100 rychleji jak kdejací auristi nebo Wpčka
dávám bose 100 rychleji jak kdejací auristi nebo Wpčka
- DragonShade
- Lv.22

-
ObriKnir
- Lv. 18

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Já fakt nepochopim jak může někdo vůbec říct, že mentál je pomalej. Kvůli tomu, že silný tělo snižuje rychlost o nějakých 10 bodů je hned mentál pomalej? Je stejně rychlej jako jakákoliv jiná postava...
Akorát u sekání je nejrychlejší aurista. A dalších 7 postav je stejně rychlých...
Jinak já mám mentála hrozně rád. Akorát WPčko se mi páčí o trošinku víc
A za auristu bych asi nikdy ani nehrál a to ne jenom proto, že ho má každej druhej... Takový zrušit kouzlo ublíží ze všech postav nejvíc aurákovi. Občas vůbec nechápu co na něm všichni vidí a proč za tak parádní postavu jako je mentál hraje tak málo lidí...
Akorát u sekání je nejrychlejší aurista. A dalších 7 postav je stejně rychlých...
Jinak já mám mentála hrozně rád. Akorát WPčko se mi páčí o trošinku víc
- DragonShade
- Lv.22

no já jsem docela rád že za mentála hraje tak málo lidí,aspon neni tak velká konkurence .-D
-
ObriKnir
- Lv. 18

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
DragonShade píše:no já jsem docela rád že za mentála hraje tak málo lidí,aspon neni tak velká konkurence .-D
Nápodobně. Nejvíc je teď BM surů protože si každej myslí, že když si dá temnou ochranu je hned v pvp neporazitelnej.
- DragonShade
- Lv.22

já koukám že v pvp bude lepší než já asi jen Robo jinak vážně nevím:-D
PvM mám ještě co dohánět no:-/
PvM mám ještě co dohánět no:-/