DragonShade píše:já koukám že v pvp bude lepší než já asi jen Robo jinak vážně nevím:-D
PvM mám ještě co dohánět no:-/
Nebude to tim, že jsi tu jenom ty a robocop?:D Myslím aktivní pvp mentály. Blbečky jako harrys a dejvkno nepočítám...

DragonShade píše:já koukám že v pvp bude lepší než já asi jen Robo jinak vážně nevím:-D
PvM mám ještě co dohánět no:-/

a není ? oproti auře toho vydrží mnohem víc, když beru v úvahu stejný věciDarthMaul píše:DragonShade píše:no já jsem docela rád že za mentála hraje tak málo lidí,aspon neni tak velká konkurence .-D
Nápodobně. Nejvíc je teď BM surů protože si každej myslí, že když si dá temnou ochranu je hned v pvp neporazitelnej.Ale to už odbíhám od tématu...

No, kdyby měli stejný věci tak je BM sura nejsilnější postava. Akorát problém je v tom, že lidi stejný věci opravdu nemají...neil píše:a není ? oproti auře toho vydrží mnohem víc, když beru v úvahu stejný věciDarthMaul píše:DragonShade píše:no já jsem docela rád že za mentála hraje tak málo lidí,aspon neni tak velká konkurence .-D
Nápodobně. Nejvíc je teď BM surů protože si každej myslí, že když si dá temnou ochranu je hned v pvp neporazitelnej.Ale to už odbíhám od tématu...

do válek je prostě nejlepší postava BM s kostma a všude obrana, nikdo na ně pak nemáDragonShade píše:neni nejsilnější,proti Wpčku by neměl šancizrušit kouzlo a Bmko je v pr..

Hele vidíš, takhle jsem nad tim ani nepřemejšlelDragonShade píše:neni nejsilnější,proti Wpčku by neměl šancizrušit kouzlo a Bmko je v pr..

jo ale s 1v1 se do předních příček v hrdinech nedostanešDarthMaul píše:Hele vidíš, takhle jsem nad tim ani nepřemejšlelDragonShade píše:neni nejsilnější,proti Wpčku by neměl šancizrušit kouzlo a Bmko je v pr..
Ale třeba ve válce to probíhá takhle.
Hodím zrušit na nějakýho bm suru. Zrušení se nepovede, ale přece nebudu čekat než se to dobije znova. Ale jdu dál a kašlu na něj. Tím pádem on má pořád o 30% odolnosti víc jak ostatní a mnohem víc ustojí.
1 vs 1 je WP sura hned po healerovi. Ve válkách atd. je to BM sura.