nemusis se snim hadat on to nepochopi,a mtymas pravdu ja hraju za shamana ani nevim jak dlouho.takhel sem to udelal a sem nadmiru spokojenaSalabazar píše:Pokud je cílem dotyčného hráče celou dobu tupě rubat šutr, budiš..SpraTekk píše:Zase tě musím komentovat.. tyhle staty bych si dal na metiny precejen se síla na ně hodí pochybuju že draka sekáš ze země skillama ..Salabazar píše:Ano..Protože šamanum se to rozděluje trochu jinak. Ale to už se tu probíralo opravdu mockrát.
a až se vyexpí tak sil přehodit na poh
Předpokládám, že dotyčný chce mít kvalitní postavu a nedělá si šamana na mlácení šutrů. Pokud chce mlátit šutry, at si vezme wara nebo wp suru..
Otevři si jakékoliv téma, které o tomto mluví a všichni šamani tam říkají to samé, co já tady. Síla nemá u šamana co dělat. Asi stejný efekt, jak cpát válečníkům inteligenci..
saman dragon od zacatku do konce
- NiNjaMaNka55
- Lv.15

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: saman dragon od zacatku do konce
- Žampion
- Lv.21

naprosto musím souhlasit...síla je k nicemu a na koni je to stejne jedno jelikož ti MH pridava body síly,když už chceš expit na metinech,ale stejne se nejlíp expí na zemi treba v jeskyni...Salabazar píše:Pokud je cílem dotyčného hráče celou dobu tupě rubat šutr, budiš..SpraTekk píše:Zase tě musím komentovat.. tyhle staty bych si dal na metiny precejen se síla na ně hodí pochybuju že draka sekáš ze země skillama ..Salabazar píše:Ano..Protože šamanum se to rozděluje trochu jinak. Ale to už se tu probíralo opravdu mockrát.
a až se vyexpí tak sil přehodit na poh
Předpokládám, že dotyčný chce mít kvalitní postavu a nedělá si šamana na mlácení šutrů. Pokud chce mlátit šutry, at si vezme wara nebo wp suru..
Šamanova podstata je házení kouzel, tak je tak trochu nesmysl dělat z něj mlátičku na blízko..![]()
Otevři si jakékoliv téma, které o tomto mluví a všichni šamani tam říkají to samé, co já tady. Síla nemá u šamana co dělat. Asi stejný efekt, jak cpát válečníkům inteligenci..
- Cassandra
- Lv.20

- Dostal poděkování: 5 poděkování
- yatchman
- Lv.19

- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 155 poděkování
bazar má pravdu....síla,síla...je snad rozdíl jestli budu z koně brát o 100 víc nebo míň? to radši budu brát sekem míň, ale jako šaman se nebudu za sebe muset stydět...
-
Salabazar
- Lv.13

Konečně někdo, kdo ví o čem je řeč..yatchman píše:bazar má pravdu....síla,síla...je snad rozdíl jestli budu z koně brát o 100 víc nebo míň? to radši budu brát sekem míň, ale jako šaman se nebudu za sebe muset stydět...
-
Lost
- Lv.15

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
-
Salabazar
- Lv.13

Tak autor chce radu. Rada at si to udělá po svym by mu asi moc nepomohla..
Salabazar píše:Tak autor chce radu. Rada at si to udělá po svym by mu asi moc nepomohla..
Kolko krat tu uz bola tato tema maximalne 20 krat
ale sak newadi
-
brianac
- Lv.19

- Dal poděkování: 4 poděkování
je fakt že jit jako prvni na vitalitu je k ničemuu, já si zrovna dnes založil šamíka a rval jsem všechny body do INT a sem spokojenej.Šamanův hlavní negativní a jedinečný efekt je zapálit,mnohdy vidím že třeba lidi co body rvou do zb a poh třeba,tak kdiž maj řev na G1 tak tam maj cca 2% zapálení já dal všechno na inteligenci a mám na M1 9% abuffy sou o hodně silnější eště udělat 54 slzy a jeto.Mimochodem mě se viplatil(este uvidime)zvon od 30lvl+9 ze země ikdiž mám asi 31lvl
s prumkou -9 ale schopnost +5 nebo tak njak a to taky sakra zvisuje silu buffu.