Ale prosímtě, zase to tak nepřeháněj jo?Ariad píše: jo tak batistu jsem v pungmu potkal jen jednou zabíjel 50 levly lamák a když jsem po něm šel tak zdrhal na náměstí souboj 1 na 1 bez elíků nechtěl

Ale prosímtě, zase to tak nepřeháněj jo?Ariad píše: jo tak batistu jsem v pungmu potkal jen jednou zabíjel 50 levly lamák a když jsem po něm šel tak zdrhal na náměstí souboj 1 na 1 bez elíků nechtěl
To už si ani nemůžu chodit zabojovat do jiné říše? Vždyt od toho tam ty říše jsou, ne? Kdyby to tvůrci chtěli udělat tak, abysme nemohli do ostatních říší, tak by nás tam ani nepouštěli.Ariad píše:pro batistu
Možná jsi zapoměl, ale když jsem tě potkal v pungmu zabíjel si 50 a ničil stánky a když jsem tě ptal co děláš říkals že čistíš. Když jsem se tě zeptal proč nejdeš bojovat do svaté tak si řekl, že tam nikdo není. A nezlob se na mě, to hráč, který by se rád považoval za nejlepšího na sindicáte by dělat neměl, to jen ukazuje že si v reálu zakomplexovanej chudák. Pokud ti lozí na účet, nejaký sourozenec, popřípadě dítě, nebo manželka, třeba jsem potkal je, nebo máte na žluté jinou bm level přeš 105, která má podobné jmeno jak ty, lišící se v jednom písmenku, tak se omlouvám.
no to se máš čím chlubit že ničíš stánky gm ničí to máš pravdu, ale jen u npc postav, někteří je ničí i jinde. Je sranda jak vykládáš, že urážím lidi co něco dokázali. Já jen nábádal trochu k ohleduplnosti a nevím jestli nemám spíš lidi jako batista litovat, jsou sice borci na sindicáte, ale co reálný svět?Cameo píše:Taky nicim stanky v cizi risi, LOCO30 jezdil do modry a nicil stanky, GM nici stanky ... pokud se ti to nelibi tak bez na forum a urazej lidi co tu neco dokazeli, to pomuze ...
víš co by mě zajímalo kolik ti je let, protože koukám, že jen útočíš a možná kdybys jses zamyslel, tak bys pochopil, že možná ti nejlepší hráči zde, by vyměnily své účty za to žít lepší život v reálu než být nadupané postavy tady, protože mají třeba zdravotní problémy, hůř navazují vztahy a kdo ví? A neboj svoji hru jsem už značně omezil, abych se soustředil na svůj život.Cameo píše:GM zabiji stanky ti spusobem ze vypusti bosse, ti vyhladi komplet vse co neni v kruhu. A do realnyho zivot lidi co hrajou metin t i n i c n e n í. spíš ti doporučuju aby si je prestal resit, resil svoji hru a svuj zivot.
Určitě mu je víc, než tobě. A nevím, co sem furt pleteš realný život. Jak můžeš vědět, že nežijeme nějaký "lepší" život v realu už ted? To tě nenapadlo, že si metin chodíme zahrát ve volném času a ne si sem vydupat postavu a pak jí prodat za realné penízeAriad píše:víš co by mě zajímalo kolik ti je let, protože koukám, že jen útočíš a možná kdybys jses zamyslel, tak bys pochopil, že možná ti nejlepší hráči zde, by vyměnily své účty za to žít lepší život v reálu než být nadupané postavy tady, protože mají třeba zdravotní problémy, hůř navazují vztahy a kdo ví? A neboj svoji hru jsem už značně omezil, abych se soustředil na svůj život.Cameo píše:GM zabiji stanky ti spusobem ze vypusti bosse, ti vyhladi komplet vse co neni v kruhu. A do realnyho zivot lidi co hrajou metin t i n i c n e n í. spíš ti doporučuju aby si je prestal resit, resil svoji hru a svuj zivot.